Şimdi Ara

Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benzersiz bir korku deneyimi

    Oyunlarıyla beğeni gören geliştirici The Chinese Room, dünyanın en ıssız yerlerinden biri olan bir İskoç petrol sondaj platformunda geçen, birinci şahıs perspektifinden deneyimlenen bir korku hikayesiyle sizi 1970'lere geri götürüyor. Tüm iletişim hatları kopuk. Tüm çıkışlar kapalı. Hayatta kalabilecek misiniz?



    Sondaj platformunda gezinin

    Felaket gerçekleşmeden ve platforma belirsiz bir korku yayılmadan önce, tipik bir günde Beira D petrol platformunu keşfedin. Ardından, bir fırtınada Kuzey Denizi'ne doğru sürüklenmeye başlayan, yapısı sağlam olmayan bir çelik adasını boylayın...



    Korkularınızla yüzleşin

    Mürettebat arkadaşlarınızı kurtarma görevinizde korkularınızla yüzleşin. Kulelere tırmanın, boşlukların üzerinden atlayın, dar aralıklardan geçin, su altındaki geçitleri aşın ve platformun bilinen tüm yırtıcılardan daha ölümcül olan akıl almaz bir dehşeti barındıran köşelerine girin.



    Her şeye rağmen hayatta kalın

    Karşı koyamayacağınız kadar amansız bir düşmanı keşfedin. İçine düştüğünüz durumdan kurtulma ve ailenize geri dönme çabanızda gizlice hareket edin, tehlikelerden kaçın ve serbest kalan dehşeti aklınızla alt edin.


    Benzersiz bir gerçekçilik

    Christmas, 1975. Gerçekçi bir tayfası olan, detaylara dikkat edilerek tasarlanmış bir İskoç petrol sondaj platformunda hayatı bir sondaj işçisi olarak deneyimleyin. The Chinese Room'un hikaye anlatma becerileriyle ödüller almış ustalarının yarattığı yeni evreni keşfedin.



    https://www.xbox.com/tr-TR/games/still-wakes-the-deep#:~:text=1975'in%20Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1%20kutlamalar%C4%B1%2C%20%C4%B0sko%C3%A7,hayatta%20kalmak%20i%C3%A7in%20m%C3%BCcadele%20verin.


    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024


    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024




    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024


    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024




    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024Xboxyoutube
    Still Wakes the deep is an upcoming survival horror game from The Chinese Room. Set on an oil rig, this game pushes you through claustrophobic environments and freezing waters escaping an unthinkable horror. Still Wakes The Deep is coming to XBOX in 2024. Secret Mode are a Video Games publisher under Tencent and Sumo Group. Our goal is to delight and inspire you, and that’s why we are Secret Mode. SUBSCRIBE TO XBOX: https://xbx.lv/2EEjmaR FOLLOW XBOX https://twitter.com/xbox https://www.facebook.com/xbox https://www.instagram.com/xbox/ https://www.tiktok.com/@xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=OLWQDX5pbDM





    Still Wakes the Deep (XBOX SERIES X-S) GAMEPASS 18/06/2024The Chinese Roomyoutube
    Our return to the Narrative Horror genre is now imminent - The Chinese Room's next title STILL WAKES THE DEEP is set for release on PC & consoles on June 18, 2024. December 1975. Disaster strikes the Beira D oil rig off the coast of Scotland. Navigate the collapsing rig to save your crew from an otherworldly horror on the edge of all logic and reality. Wishlist now - https://www.stillwakesthedeep.com The Chinese Room on social media: Facebook - https://www.facebook.com/thechineseroombrighton LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/the-chinese-room-ltd/ Reddit - https://www.reddit.com/r/TheChineseRoom/ TikTok - https://www.tiktok.com/@the_chinese_room Twitter - https://twitter.com/ChineseRoom Website - https://www.thechineseroom.co.uk/ Monthly Newsletter - https://www.eepurl.com/ho-5Of
    https://www.youtube.com/watch?v=XCTzJZP51qM


    Oyunla ilgili ayrıntılar

    Olumlu eleştiriler alan Dear Esther, Everybody's Gone To The Rapture ve Amnesia: A Machine for Pigs'in yaratıcılarından Birinci Şahıs Anlatımlı Korku türüne bir geri dönüş olan Still Wakes the Deep geliyor.

    Glasgowlu bir petrol kulesi işçisi, yaşamı için şiddetli bir fırtına, klostrofobik ortamlar, yoğun, karanlık ve tehlikeli Kuzey Denizi sularında mücadele etmelidir. Tüm iletişim kesilir, tüm çıkışlar kapatılır ve dehşeti yenmenin tek yolu onunla yüzleşmektir.

    Kuleyi kuşatan korkunç, garip varlıktan kaçmak için acele edin. Bu varlık, sizin farkınızda ve size ihtiyacı var... Dar, kıvrımlı koridorlarda ve fırtınanın kırbaçladığı demir güvertelerde tırmanın, gizlenin ve yüzün. Mürettebatınızı arayın ve hayatta kalmalarına yardımcı olun. Birisi geminin mutfağında mahsur kalmış, bir diğeri gücü onarmak için size ihtiyaç duyuyor ve baş belası patronunuza tuhaf bir şeyler oluyor. Tüm bunların ortasında, yalnızca kızınızın sesini bir kez daha duyabilmek için dua ediyorsunuz...




    18 Haziran 2024 çıkış tarihi ilk günden Gamepass eklenecek atmosferik korku oyunu türü sevenler kesinlikle kaçırmasın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 22 Mart 2024; 10:59:56 >







  • Güzel görünüyor, gamepass day 1 bize beklemek düşer

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gemepass day one gelmese varlığından bile haberim olmazdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.