Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: export20 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.165
Cevap
389
Favori
534.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ihlas cihazı altyapı olarak alınabilir sonra kullanıcı kendisi istedigi filtre setini takabilir. Swun Chyan da Ominpure da takabilir. Ihlas tankı PAE ve cihaz full NSF'li o fiyata güzel cihaz.. Ayrıca Swun Chyan mı neyse onun iyi oldugunu neye göre söylemisler? O filtrelerle ilgili, 1 tane bile yabancı kaynak yok. 1 tane bile ingilizce sitede, filtreler hakkında konusulmuyor bile. Türk firmalarından baska doğru düzgün satan bile yok.. Google'da ismini kendiniz aratın.. Tayvanlı fason firma ürününe benziyor.. Güven vermiyor..


    Üstelik bazı Inline filitrelerinin, NSF'li olmadıgını da gecenlerde bizzat sorgulatarak tespit etmistim. Zaten tanesi 300 TL'ye, doğru düzgün NSF'li filtre olmaz. O filtre markası bana hic güven vermiyor. Gözünün feri gitmis cang cengler, fabrikada cıplak elle dolum yapıyorlardır mutlaka..


    Kaliteli karbon filtre alacak olsaydım, onun yerine, Royal Green firmasından omnipure Inline filtrelerden satın alırdım. Hatta yine üst kalite arıtma alacaksam, yine mutlaka Royal Green Omnipure arıtmaları tercih ederdim. Omnipure filtrelerin de bazı modellerinde NSF yok demislerdi fakat sonucta omnipure ve en azından dünya markası yani kalitesi tüm dünya'da biliniyor kaliteli karbon filtre alacaksam tam alırım.. Bunlar 300, 500 TL'lik filtreler her tarafı NSF, her tarafı kalite olsa ne yazar.. Yok senelerce degistirmeden gidiyormus sahlanıyormus ucuyormus kacıyormus tadı mis gibiymis hikaye  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 8:36:56 >




  • Swun Mwun yerine bunu alır gecerim para değil gercekten.. Senede 7k damacanaya veriyoruz.. Yine bile kardayım..



     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlarroyalgreen.com.tr
    Omnipure 5 Li Filtre Seti FilmTec Membranlı - Royal Green Su Arıtma Cihazı
    https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-5-li-filtre-seti-filmtec-membranli/


    https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-5-li-filtre-seti-filmtec-membranli/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 8:29:24 >




  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hocam nsf o kadar önemli bir konu değil bence, artık böyle düşünüyorum, öyle olsa filtek, overwater 300 e nsf'li üçlü set satmazdı.. Geçen hafta ethic swun 2 filtreye 500 tl verdim, şimdi bakınca o bile çok geldi gözüme.. Nsf de herşey lisansı alana kadar, ondan sonra ne bir kontrol, ne bir denetleme var.. ee daha neyin tantanası bu kadar.. lisansı alırım, sonra da kafama göre takılırım öyleyse..hatta lisansı bile yokken, filtrenin üzerine basmış, nsf 'li diye satıyorlar hani kim soruyor hesabını? Normal bir ülkede yaşasaydık omnipure kullanırdık, bedava resmen yurtdışında, burda çeyrek altın maşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Nisan 2024; 9:14:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Omnipure filtre kullanıma göre degisir hocam. Damacana olmus erikli 75 TL. Bizim damacana parası ben hesap ettim, senede 7500 tl gibi biraz geciyor hatta. Haftada 2 damacana.. 40 LT damacana gidiyor.. Burası cay ocagı gibi sürekli cay icilir burada.. 



     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    Ben zaten alkali filtre de kullanmam cünkü cay kahve 50 TDS icilmez saf su gibi suyla yapıyorum tadı böyle cıkıyor damak zevkim böyle 4 senedir alkali filtre kullanmıyorum tüm kan tahlillerim normal her sene kontrol ettiriyorum eksiklik yok. Gıdalardan alıyoruz zaten minerali. 


    PH zaten post karbondan sonra 7'ye yaklasıyor. Direkt membran suyu 6 küsür PH oluyor fakat o bile pek zarar vermez. Mide zaten asidiktir alkali su icmenin vücuda nasıl bir faydası olacak cok garip gercekten. Midene gönderdigin her sey zaten asite dönüsüyor.. 


    Neyse simdi 5'li omnnipure set alsam, elemanlar 4300 TL demisler faturayı zaten biliyorsun 50 TL. O da senede 600 TL. 4900 TL para eder. 2600 TL falan hala kardayım alkali eklesem hesaba göre yine kardayım.. 


    Hesap ortada.. Simdi gidip Swun Chyan fason filtreyi neden alayım? Marka takılacaksam omnipure alırım.. Gözünün feri gitmis ceng cong tayvan da pis eliyle dolduruyor muhtemelen, madem bu kadar iyi filtreymis bu Swun Chyan ( gecen gördüm satan bile adını düzgün yazamıyordu ) neden ecnebi abiler hic bahsetmiyorlar? Onlar da omnipure yerine ucuz ucuz alsınlar kullansınlar.. 


    Neyse özetle onu alacağıma, bizim fasonculardan alırım yok almıslar mideleri bozulmus falan, Türkiye'nin %97'si yerli fason mal kullanıyor, o zaman tüm Türkiye'nin cırcır olması lazım.. Senin miden prens midesi mi lord midesi mi diye sormazlar mı adama?




     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 10:0:40 >




  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Bir daha alma bence hocam. Ne idüğü belirsiz filtre gercekten Swun Chyan mı ne ben ekstra huylanırım sahsen. Kimbilir tayvan'da nerede dolduruyorlar. En azından buradaki adamlar Filtek falan bir sey olursa fabrikası yeri yurdu belli herifler Türkiye'de gider sikayet ederiz su üründen zehirlendik diye örnek verip tespit ettiririz kardesim avukat ankara'da bürosuna gideriz dava ederiz elin tayvanlısıyla ugrasamazsın bile..


     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 10:41:4 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Zaten bi daha, ne biocera ne de filmtec alabilirim şu fiyatlardanarıtma bile lüks oldu artık ama avukat olsam harbi uğraşırdım çok saçmalık var..

    Kan değerlerin normalse bencede gerek yok alkaliye..zaten yediğimiz herşey sağlıksız hiçbir şey organik değil, yani filtreden alınacak minarele gelene kadar neler var, misal binada 3 komşuda arıtma var ama filtre değiştirme diye bir olayları yok, bi kere alıyorsun geçiyorsun, renkli renkli hemde filtreleri 12-13 aşama 🤠

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Ugrasırız hocam ama zehirlenmemiz lazım. Eğer zehirlenme gibi bir durum olursa, bunları üreten elemanlar belli değil mi? Devletten izinli fabrika mabrika kurmuslar, dev üretim tesislerinde bunları o inline kasaların plastigine kadar üretiyorlar ha malzemesini nereden almıs getirmis karbonunu sedimentini o bizi ilgilendirmez sonucta bunlar fabrikayı kurmuslar üretime gecmisler mi? Artık her sey onların sorumlulugunda.. Bir yanlıs durum olursa, alırım filtreyi, test ettiririm, gideriz sıhhiye'ye biraderin hukuk bürosuna, para da ödemeyiz bunları kim üretti kim sattıysa hepsini sıradan öperiz daha yetmezse haber bile yaptırırız elemanları..  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar 


    Fakat Swun Chyan bilmem ne cang cing cong filtre diyorsun allah'ın ceng conglarıyla ugrasamayız en fazla satanı göcertiriz bunda hem satanı hem fabrikayı göcertiriz hem de tazminat alırız.. Bu isler öyle kolay değil yani burası belki cogu konuda yanlıs bir ülke olabilir fakat tamamen de muz cumhuriyeti değil.. Meydan o kadar da bos degil yani.. O yüzden bizim fasoncuları ceng cong'un fasoncusuna tercih ederim..


    Filtre degistirmek gerekli hocam hatta ben bu omnipure filtreleri de gercekten maddi durumu olmayan ya da tüketimi az adamların da kullanmasını tavsiye etmiyorum cünkü ya tüketim az diye 3 sene cihazda bırakıyorlar ya da para verdik diye uzun süre degistirmiyorlar.. Sonra bakteri ürüyor zehirleniyorlardır mutlaka..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 14:1:39 >




  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    overwater dediğiniz firmanın zaten nsf li ürün satmadığını nsf.org yazmış https://www.nsf.org/about-nsf/public-notices/overwater-kapali-kasa-su-aritma nsf kamuoyu duyurularında da nsf'i var mı diye kontrol etmek gerekiyor, burada adı geçtiyse bir firmanın çok güvenilir olacağını sanmıyorum zaten. diğer duyurular için de buraya bakabilirsiniz. Public Notices | NSF





  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ok, olur da, zehirlenirsek direk gideriz sizin biradere o zaman hocam😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Nisan 2024; 14:50:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goozool kullanıcısına yanıt
    https://www.overwater.com.tr/

    ee ana sayfaya girdiğinde, nsf onay belgesi çıkıyor direk ekrana.. ürünlerimiz nsf onaylı olup, nsf tarafından sürekli denetlenmektedir yazmışlar.hatta karekodla kontrol edebilirsiniz bile demişler. bu nasıl oluyor o zaman, işte o yüzden diyoruz Nsf işini düzgün yapmıyor diye.. var mı, yok mu nasıl anlayacak neye inanacak şimdi müşteri?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Nisan 2024; 14:58:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Bir ürünün üretilen ülkesi kalitesini göstermez pek, örneğin Çin mallı deriz geçeriz kalitesiz diye ama bir çok yüksek kaliteli firmalar o ülkede üretir. Bir ürünün nsf sertifikası varsa ve bulunduğun ülkede üretiliyorsa elbette yerli olanı seçmek en doğru karardır.


    örneğin Filtrek dediğiniz markanın nsf onayı var evet bu ürünü nsf'li olarak satın alabilirsiniz. gerçekten nsf listesinde varsa ve filtre nsf'liyse bu ürünle oynama yapamaz firma, içeriğinde ne kullandıysda aynı içeriği kullanmak zorundadır.

    Filtek nsf li ürün filtreleri aşağıdadır.

    Filtek NSF Onaylı 5'li Filtre Seti


     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar



    Listing Category Search Page | NSF International bu da nsf linkidir.


    aynı filtreleri farklı bir marka oem olarak ürettirip kendi adıyla nsf aldığını da şu linkten görebilirsiniz.

    Listing Category Search Page | NSF International

    bu linkteki firmanın sattığı üürnler görsel olrak aynı olduğunu görebilirsiniz


     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

    NSF'li yerli malı filtre kullanmak isterseniz bu iki firmanın sattığı ürünler aynıdır alabilirsiniz.


    Filtrelerde kullanılan malzemeler bellidir, karbon ve PP plastik atın deve değil bu iki malzeme nsf kriterine uyuyorsa nsf onay verir.


    bakın filtrelerde kullanım kapasitesi de 2500 galon olarak yazıyor.


    örnek bir omnipure k5628 ile FLT3626 arasında hiç bir fark yoktur. sabaha kadar test edip deneyebilirsiniz.


    1100 lira omnipure 5628 örneğin Omnipure K5628 SS GAc Karbon Filtresi - Royal Green Su Arıtma Cihazı bu linkte mevcut aynı içerikli ürüne 200 lira vermek varken 1100 lira veriyorsanız bu sizin kalite algınızı sorgulamanız gerektiğini gösterir.


    mantık şuna geliyor FLT3626'yı omnipure diye omnipure satsa 1200'e alırsın owww çok kaliteli dersin ama Filtek olarak yerli satılsa çok kalitesiz asla kullanmam öylemi!


    geçin bu marka takıntısını, bir filtre nsf onaylıysa nsf onaylıdır. sahtesi varmıdır vardır illaki onu da siz görsel olarak araştırıp almanız gerekiyor. size sahte bir filtreyi nsf li diye sattılarsa bu sizin sorununuz nsf'in değil, nsf sahte nsf belgesini kullananları devamlı yayınlıyor.


    ben bu iki filtre arasında kalsam seçim olarak Filtek markasının sattığı modeli tercih ederim çünkü aynı içerik ve malzeme.





  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Neden hala anlamak istemiyorsunuz NSF icra bölümünde firmayı yayınlamış almayacaksınız o firmadan, işini düzgün yapsa yayınlamazdı.

  • goozool kullanıcısına yanıt
    Yahu bende o kadar basit mi işte, bu işler diyorum benim iznim yoksa nasıl kullanırsın benim adımı diyorum.. Yoksa alıp almamak değil mesele

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Nsf fabrikalara adam dikmiyor hele türkiyede bildiğim kadarıyla bir denetleme süreci filanda yok cihazı filtreyi teste gonderip parayı bastırıp alıyon onayı.

    Ower bildiğim fas plastik ürünlerini kullanıyor bence kaliteden çok uzak herşey nsf fda değil.

    Bırakın kore menşei biocera bile kaliteyi bozduda bunlarmı bozmuycak.

    Önemli olan dünyaca güvenilir üretici bulmak nsf fda sonraki işlem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Nisan 2024; 15:17:42 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Bilinçli bir kullanıcı satın aldığı ürünü eğer nsf sertifikalı diye aldıysa nsf.org den marka model ile sorgular öyle satın alır. Her yerde Adidas, Nike marka ayakkabı satılıyor sahte, bunların denetlemesi var mı! varsa neden satılıyor. aynı şeyleri yine farklı sektör ve markalarda da vardır.


    NSF birçok ülkede kabul görmüş bir ürün standardı belirleyen bağımsız bir kuruluştur, NSF bu sektörde en çok öne çıkan kuruluştur buna benzer bir çok kalite standardı geliştiren firmalar mevcuttur, hangisine güveniyorsanız onu tercih edebilirsiniz. TSEK, FDA, WQA, NSF, ICIM, WRAS olur, bir çok ülkenin kendi standartları da mevcuttur. en azından kendi ülkenin standartlarını aramanızı tavsiye ederim örneğin TSEK sertifikası, güvenirsin güvenmezsin bu standartlar bir ürünü en azından belirli bir kaliteye çeker ve hiç sertifikası olmayan ürünlerden daha güvenlidir.





  • https://info.nsf.org/Certified/Common/Company.asp?CompanyName=Spring+su

    Bu şekilde gözükmesi gerekiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • goozool kullanıcısına yanıt

    NSF falan geciniz hocam. Ben buna değer vermiyorum. Amerikan kurulusunun Türkiye'de isminin bile gecmemesi lazım bence. P**zer afrikalı cocukları deney hayvanı olarak kullandı, FDA'nın onayladıgı talidomid tüm dünya'da kadınların kolsuz bacaksız doğum yapmasını sağladı, daha neler neler.. Ben de ABD'lilere güvenmiyorum.. Burada adam fabrika kurmus üretiyor yanlısını görürsek hesabını sorarız memlekette kanun var hukuk var ugrasırız.. Ceng Cong'a hic güvenmem..



    Biocera biocera diye göklere cıkarttılar sonra biocera icerigi degistirdi mesela, kalite düstü diye kendi ağızlarıyla söyleyip, kendi alkali filtrelerini imal edip piyasaya sürdüler. Swun Chyan inline sette sadece GAC'a NSF almıslar zaten sediment ve CTO NSF'siz 10 gün önce konusmustuk..


    Ben bazen filtek bazen overwater karbon filtre ve vontron pallas star membran alırım keyfime bakarım 4 senedir kullanıyorum ve cok cok memnunum. 17 TDS su alıyorum gecenlerde tank koku yapmıstı, bir satıcı arkadasın da teknik yardımından istifade ederek, camasır suyu ile tankı dezenfekte ettim kokusuz sorunsuz devam ediyorum.


    Bu durumda kullandıgım filtre setlerini neden degistireyim? Yani burada ciddi söylüyorum para hic sorun değil. Zaten yıllık damacana masrafım 7500 TL diyorum 1200 TL'lik svang mvang cing cong filtre seti mi alamayacagım? Ancak kullandıgım setlerden memnunsam ki arıtma cihazı kullanmaya bu filtre setleriyle basladım o zaman baska filtre seti almama da gerek yoktur..


    Omnipure örneğini de sundan verdim: Eğer karbon filtrelerden memnun kalmazsam yani farklı bir filtre arayısına girersem ve mutlaka marka olsun dersem, elit takılmak istersem, omnipure alırım cünkü dünyaca meshur ürün marka olayına gireceksem omnipure dısında filtre almam. Omnipure bile alsam kardayım zaten..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 15:44:47 >




  • son olarak nsf'den tam olarak beklentin nedir? her adı nsf'de geçen bir ürünün diğer üründen kaliteli olduğu anlamı çıkmaz. Bir ürün neyden nsf almış ona da bakmanız gerekiyor, yani senin belirlediğin kritere göre ürün tercih etmen gerekiyor.


    örnek bir karbon filtresinden beklentin nedir? kloru tutsun tadı dengelesin ve içinde kurşun içermesin diyorsan farklı açıdan bakman gerekiyor konuya


    örnek bu firma Listing Category Search Page | NSF International NSF/ANSI 42'den


    [1]Malzeme ve yapısal bütünlük gerekliliklerine uygundur.

    [Pb] Ürünün ayrıca <=%0,25 ağırlıklı ortalama kurşun içeriğine sahip olduğu ve Kaliforniya, Vermont, Maryland ve Louisiana eyalet yasaları ve ABD Güvenli İçme Suyu tarafından tanımlanan "kurşunsuz" tesisat için kurşun içeriği gerekliliklerine uygun olduğu değerlendirilmiş ve belirlenmiştir.


    diyor. Bu nsf sadece bu filtrenin 0,25 kurşun yasasına uygundur belgesi almış filtreyi klor ve tat olarak nsf test etmemiş, yani filtrede hala kurşun var ama yönetmelik üst sınır değerine uygundur diyor, tamamen kurşunsuz demiyor ve filtrenin diğer unsurlarını test etmediği için yazmamış zaten örneğin kaç galon ömrü olduğunu niçin kullanıldığını vs iddiaları yok, sadece kurşun yönetmeliğine uygun olduğunu söylüyor.


    aynı tür farklı bir filtreye bakalım nsf'li Listing Category Search Page | NSF International Omnipure K5628 bu modelde de 2500 galon ömür biçilmiş 0,5 galon dakika su geçişi yaparsan.. Tat ve Kokunun Azaltılması, Klor Azaltımını 2500 galon su geçene kadar yapar diyor ama içinde kurşun var mı yok mu bilmiyorum onu test etmedim diyor


    Gördüğün gibi senin nsf'den ne aradığına bağlı olarak filtrenin işlevi, kalitesi, sağlığı bir anda değişiyor.


    şimdi hangisini seçersin kurşun içerip içermediğini bilmediğin filtreyi mi yoksa kurşun sınırını aşmadığını bildiğin bir filtreyi mi!



    Buradan ne çıkıyor; ne aradığını çok iyi bilmen gerektiğini ve bir ürünün nsf'de neyle onaylandığını bilmemiz gerektiğini.


    Şimdi Omnipure gidip birde kurşun yönetmeliğine uygunluk sertifikası alırsa ben gidip Omnipure tercih edebilirim eğer muadil nsf'i benim ülkemde yoksa ama ülkemde zaten kurşun yönetmeliğine uyan bir filtre varken neden kansere maruz kalayım ki, ben örneğin kurşunsuz karbon tercih etmek isterim, kloru karbon her şekilde tutar 2500 galon olacağına 1000 galon olur, sık değiştiririm ama kurşuna daha az maruz kalırım. hem sık değişsem de arada 5 katı fiyat farkı varken daha da sık değiştirsem yine yerli nsf li ürünle kardayım her şekilde.





  • Şuan biocera filtre yada benzeri ne tavsiye ediliyor . Ve en uygun nereden bulunur
    . En son bioceralarda içerisindeki mineral taşlar azaltılmış gibi birşey okumuştum asli nedir bilmiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar



    Omnipure Alkali filtrelerine buradan ulaşabilirsiniz.


    https://www.omnipure.com.tr/


    Omnipure 2551 JJ Alkali Filtrehttps://www.hepsiburada.com/omnipure-2551-jj-alkali-filtre-p-HBV00000PCYMD?ftid=287rn1gxw6es0kjg&magaza=Spring+Water&url_src=ios-product-detail

    Hepsiburada.com üzerinden ürünümüzü satın alan müşterilerin yorumlarını da incelemenizi öneririm

    Forum üyelerine %10 indirim fırsatı ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 28 Nisan 2024; 18:51:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.