Şimdi Ara

Sünger Tedavisi Sonucu Ayakta Duramama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk yavrularım olmakla bereber ilk çıkan yavrumun ilk günden beri çarpık bacaklı olduğu bas baya belliydi. 9 günlükken sünger tedavisine başladım internetten gördüğümle ve şu an tedavinin 9. günündeyim ve videolardaki gibi süngeri ayağından çıkarınca dengede duramıyor sizce ne yapmalıyım tedaviye devam etmelimiyim yoksa tedaviyi durdurmalımıyım veya yapmam gereken bişey var mı. Birde ilk yavrum çıkalı 18. gün ve kuşlarım tekrardan çiftleşmeye başladı bu doğal mı ?










  • Hocam bu tedavi olayını ilk sizden gördüm açıkçası ilk videonuz ile ikinci arasında bariz fark var hayvan azda olsa durabildi. Bence devam edin derim. Bu arada burdaki gibimi tedavi uyguluyorsunuz ?http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/carpik-bacak-tedavisi.55278/ Çiftleşmeleri pek normal değil benimki yavrusu varken yumurtladı tekrar. Bisküvi ile yaptığınız mama nijer tohumu kızıştırıcı şeyler vs varsa kesin vermeyi. Yavruda büyük maşallah az kalmış komple tüylenmesine inşallah düzelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bygr33n -- 22 Kasım 2017; 23:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bygr33n

    Hocam bu tedavi olayını ilk sizden gördüm açıkçası ilk videonuz ile ikinci arasında bariz fark var hayvan azda olsa durabildi. Bence devam edin derim. Bu arada burdaki gibimi tedavi uyguluyorsunuz ?http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/carpik-bacak-tedavisi.55278/ Çiftleşmeleri pek normal değil benimki yavrusu varken yumurtladı tekrar. Bisküvi ile yaptığınız mama nijer tohumu kızıştırıcı şeyler vs varsa kesin vermeyi. Yavruda büyük maşallah az kalmış komple tüylenmesine inşallah düzelir.

    15 günün sonunda süngeri çıkardığımda tamamen düzelmişti en hareketli yavrulardan biri oldu konuyu okuyan arkadaşlar varsa tedaviye ne kadar erken başlarlarsa o kadar iyi




  • _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Ne güzel hocam sevindim. Peki attığım linkteki gibi mi tedavi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bende sevindim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bygr33n

    Ne güzel hocam sevindim. Peki attığım linkteki gibi mi tedavi ?

    evet kardeş de sadece normal sünger yerine makyaj süngeri kullandım ayağından çıkarmasın diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.