Şimdi Ara

Sunucu ve İş İstasyonu Ekran Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Tesla ve FirePro ekran kartları nasıl kullanılıyor. Bu ekran kartların da HDMI gibi çıkışlar yok. Şimdiden teşekkürler.



  • salliyor da olabilirim ama 6 tane mini display port oluyor galiba oyle kartlarda.

    evet oyleymis.

    http://www.hepsiburada.com/amd-firepro-w9100-16gb-512bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-profesyonel-ekran-karti-spamdfprow9100-pm-bd305265

    belki monitorleri de ozeldir ya da bi cesit donusturucu kullaniyorlardir.
  • Eger soru ne amacla kullaniyor ise,

    Tesla kartlar, yapay zeka gelistirme maksatli makina ogrenme veya bilimsel deneyler icin (protein cozme gibi) kullaniliyor. Bunun icin ekrana cikti verme zaruriyetleri yok.

    FirePro ekran kartlari 3 boyutlu cikti(animasyon veya modelleme) gelistirme programlarinda kullaniliyor. Ozellikle profesyonel atolyelerde bu tip uretimlerin zamanlamasi cok onemlidir. Ihtiyac duyulabilecek teknik destek nezdinde normal bir son kullanici karti almak yerine bu tip profesyonel cozumlere yonelmelisiniz ki sorun ciktiginda muhatabiniz olsun. Buradaki teknik sorun kartin ariza vermesi degil sadece, beklenen ciktinin arzu edilen sonucu vermemesi de olabilir. FirePro ekran karti aldiginizda bu tip cozumlerle teknik destek sirketinize gelerek durumu yerinde cozer.

    Ayrica FirePro ve Quadro gibi cozumler one cikan 3boyutlu modelleme animasyon programlarina native surucu destegi verdiklerinden olasi pekcok problemin onune gecilir. Profesyonellik riskleri de basvurdugunuz cozumun icine katarak hesap etmenizi gerektirir nitekim.

    Oysa bir gtx 1080 ti ile de FirePro veya Quadro ekran karti performansi yakalarsiniz ViewPortta. Ama basvurdugunuz cozum yukarida bahsettigim durumlardan oturu profesyonellikten uzaktir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.