Şimdi Ara

Süper Final Özel: Fenerbahçe Vs Galatasaray (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
0
Favori
33.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xbox mı ps3 mü
  • Pes mes hikaye şampiyon şampiyonluğunu kutluyor bile :)
  • o değilde kadıköyde kaldırdık daha ne yapalım :D
  • goller dışında benzer bi ma. oldu
  • Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz . [İslam Çupi]

    Galatasaray ı tebrik ederim.
  • ne oldu bölümsonucanavarı şampiyon oldunuz sanal olarak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro 1618

    bu maç Fener'in kim ne derse desin Şampiyon FENERBAHÇE

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tizar

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1986

    Galatasaraylıyım. Sistem saçma olabilir ama en baştan her takımın için vardı bu sistem. 9 puan farkı fenerbahçede yakalamış olabilirdi. Şuan durumun tam tersi olması söz konusu olabilirdi. Playoff denilen şeye bence bütün takımlar eşit puanla başlamalıydı. Ligin en üst sırasıdaki takımlar 0 puanlı olarak başlasa daha iyi olabilirdi. Sezona bakarsak galatasaray hak etti. Bence playoff maçlarınıda diper takımlardan çok daha iyi oynadık. Kısacası hak ettik. Ama her zaman hak eden kazanmıyor. Fenerbahçe ligin son maçını iyi oynayıp şampiyon olma fırsatını yakaladı. Gerçi kötü oynasada şampiyon olabilir. Bunu galatasarayın sahasında oynan maçta hep birlikte tecrübe ettik. Galatasarayımız gönüllerde şampiyon. Sonuç ne olursa olsun şapiyonumuz GALATAsARAY

    ne kadar saçma bir öneri bu ya takım tüm sezon boşuna mı galibiyet almış olacak? o zaman kimse 1. bitirmek istemez saçmalamışın.

    Sen ilk önce insanlarla adam akıllı nasıl konuşulur onu öğren. Playoff dedikler şey benim söylediğim şeydir. Basketbolda bu var. Çokta zevkli oluyor. Ligi birinci bitiren takım playyofta eşleştiği 8. sıradaki takıma elenip şampiyonluğu kaybedebiliyor. Ve playoff 0*0 başlıyor. Bizimkiler kendi kafalarına göre birşey icat ettiler. Burada tek bir amaç var. yayıncı kuruluşun gelirleri artsın. Doğru orantılı olarak federasyona para girecek ve federasyonda takımları daha fazla besleyecek. Her ihale döneminde daha fazla paralar konuşulacak. federasyon ve takımlar daha fazla para kazanacak. Kardeşlik olsun Playoff olsun. Ama Federasyonda 2-3 kişi bir araya gelip böyle saçma playoff sistemlerini hayata geçirmesiler. Dünyada böyle bir playoff sistemi var mı merak ediyorum. Puanların yarı yarıya düşürülüp, buçuklu puana sahip olan takımların puanlarına yarım puan eklendiği. Biraz mantık ve kardeşlik gelecek sezon çok daha güzel olacak. Fenerbahçeyi gönülden tebrik ediyorum. Kavga ederek değilde, kardeş ve dost olarak dünyaya sesimizi duyurabiliriz. Saygılarımla.




  • fenerli arkadaşlar neden konunun kaldırılmasını istiyorlar girmeyin arkadaşım konuya zorunuza gidiyorsa
  • Ben Elmander'in kardeşinin bakkalı var diye biliyordum. Megersem berbermiş :)
  • Maç sonrası haberlere bakıyorumda Polis otolarını devirmişler. Bu ülkenin güvenlik güçlerine taş atan onlara zarar verenler FENERBAHÇELİ Değildir.Benim Polisime taş atan onların araçlarına zarar verenlerin benim gözümde terör örgütünden farkları yoktur.Keşke böyle şeyler olmasaydı.Bunları Yapanlar kesinlikle FENERBAHÇELİ değildir.Onları Taraftarın Arasına karışmış terör örgütü sempetizanları olarak nitelendiriyorum.Bir GALATASARAYLI Olarak FENERBAHÇE nin aradaki farkı kapatıp bu derecede başarı sağlamasını tebrik ederim.FENERBAHÇE Futbola renk katıyor.Biz ŞAMPİYONUZ ama emin olun FENERBAHÇE de bu şampiyonluğu hakedecek kadar BÜYÜK BAŞARILI Bir takımdır.Canı Gönülden her 2 takımada Tebriklerimi sunuyorum.Futbola dünyanın en önemli derbilerinden biri olarak Keyif verdiniz.

    Topluma yaşattığınız Futbol Keyifi için Hüzünlerimizi Dertlerimizi Sıkıntılarımızı 90 Dakika bize unutturduğunuz için ;

    Yaşaa GALATASARAY... Yaşaa FENERBAHÇE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 13 Mayıs 2012; 12:40:04 >




  • lig nasıl bittiyse final de öyle bitti.
    sonuç hiç değişmedi diyebilirim :)
    kazanan lig tv oldu :D
  • Takımımı Canı Gönülden Kutluyorum böyle bir zamanda ancak çok büyük takımlar ayakta kalırdı. evet kupayı alamadık ama ayakta kalmayı bildik. son 10 seneye baktığınızda fenerbahçenin şampiyonluğa oynayan takım olduğunu görürsünüz bazı takımlar gibi 5. sıranın altında bitirmedik Helal Olsun Fenerbahçem Canın Sağolsun Galatasarayı da tebrik ederim ama şunu söyleyeyim galatasaray sevinsin tadını çıkarın çünkü öbür sene karşılarında daha güçlü fenerbahçe olacak kadrosuyla Unutmayınki TT Arena Fenerbahçenin Golleri ile inledi. ilk galibiyet fenerbahçenin di ve tarihe geçti ve yine galatasaray kadıköyde galip gelemeden şampiyon oldu
  • tuh beee, galatasaray yenseydi de sanal alemde fenerbahce taraftarinin stadi nasil yaktigini gorseydik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro 1618

    Takımımı Canı Gönülden Kutluyorum böyle bir zamanda ancak çok büyük takımlar ayakta kalırdı. evet kupayı alamadık ama ayakta kalmayı bildik. son 10 seneye baktığınızda fenerbahçenin şampiyonluğa oynayan takım olduğunu görürsünüz bazı takımlar gibi 5. sıranın altında bitirmedik Helal Olsun Fenerbahçem Canın Sağolsun Galatasarayı da tebrik ederim ama şunu söyleyeyim galatasaray sevinsin tadını çıkarın çünkü öbür sene karşılarında daha güçlü fenerbahçe olacak kadrosuyla Unutmayınki TT Arena Fenerbahçenin Golleri ile inledi. ilk galibiyet fenerbahçenin di ve tarihe geçti ve yine galatasaray kadıköyde galip gelemeden şampiyon oldu

    he sen kendini avut hadi 6-0 yendiydiniz




  • Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Keşke her taraftar sizin gibi düşünse. Bir Beşiktaşlı olarak aranızda birbirinizi centilmence tebrik ettiğinizi görmek beni gerçekten çok yanılttı. Bu sayfaya girerken bir sürü rezil yorumla karşılaşacağımdan korkuyordum ama beni yanılltınız. Teşekkürler. Umarım centilmenliğinizden diğer arkadaşlar da kendilerine bir ders çıkarırlar.
  • anca oyunda alırlar ueheuheueheueh oyunda kazanan fenere hıyar kupası vermısler netten bakabılırsınız turşu yapıp yesınler ueueheueheh KADIKOY SUKRU SARACOGLU STADI İŞGAL EDILDI !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybarsata

    Maç sonrası haberlere bakıyorumda Polis otolarını devirmişler. Bu ülkenin güvenlik güçlerine taş atan onlara zarar verenler FENERBAHÇELİ Değildir.Benim Polisime taş atan onların araçlarına zarar verenlerin benim gözümde terör örgütünden farkları yoktur.Keşke böyle şeyler olmasaydı.Bunları Yapanlar kesinlikle FENERBAHÇELİ değildir.Onları Taraftarın Arasına karışmış terör örgütü sempetizanları olarak nitelendiriyorum.Bir GALATASARAYLI Olarak FENERBAHÇE nin aradaki farkı kapatıp bu derecede başarı sağlamasını tebrik ederim.FENERBAHÇE Futbola renk katıyor.Biz ŞAMPİYONUZ ama emin olun FENERBAHÇE de bu şampiyonluğu hakedecek kadar BÜYÜK BAŞARILI Bir takımdır.Canı Gönülden her 2 takımada Tebriklerimi sunuyorum.Futbola dünyanın en önemli derbilerinden biri olarak Keyif verdiniz.

    Topluma yaşattığınız Futbol Keyifi için Hüzünlerimizi Dertlerimizi Sıkıntılarımızı 90 Dakika bize unutturduğunuz için ;

    Yaşaa GALATASARAY... Yaşaa FENERBAHÇE...

    Valla bir fenerbahceliyi bin polise degismem eline biber gazi alan kendini battalin oglu saniyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy83

    quote:

    Orijinalden alıntı: areyoujealousme?





    Bu adam gibi lanet bir adam var mı ya. Nasıl bir sevinmedir bu arkadaş, it gibi töbe töbe. İnsan gibi sevin, maçta yaptığı hareketleri görmedi galatasaraylı arkadaşlar galiba. Centilmenlikten bahsedioısunuz, 12 yaşında çocuk en büyük fenerbahçe dedi diye bıçaklayan taraftara sahip bir cemaatsınız. Farkındaysanız camia değil cemaat diyorum.

    Türk polisine gelince benim birçok arkadaşım polis, ama bu mu adalet arkadaş. Terör yandaşları eylem yapıolar saygıyla izliyor arkadaşlar. Ama nerede spor var nerede taraftar var nerede hakkını arayan üniversite öğrencisi var orada biber gazı, jop var. Ayıp be arkadaşım ayıppp nasıl bir zihniyete sahibiz. Nasıl bir ülkede yaşıyoruzz. Bunları tartışmak lazım...

    Bence bu sene büyük FENERBAHÇE camiasının yılıydıı. Olsun varsın şampiyon olmasınlar, olsun vardın Türkiye Kupasını bir 25 sene daha almasınlar. Ama Türkiye' nin en büyük camiasının FENERBAHÇE olduğunu gösterdiler, gösterdik.

    çok konuşma o haber asılsız çıktı ayrıca bu harekette mehmet TOPuz a cevap




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.