Şimdi Ara

Süper Paket 2014 - 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene benim gibi lanet olası 800kb satın alanlar 200.-TL daha vererek bu pakete yükseltebiliyorlar.

    Süper Paket 2014 - 2015

    Spor Toto Süper Lig, Turkish Airlines Euroleague, İngiltere Premier Ligi, Brezilya Ligi, Rusya Ligi ve Beko Basketbol Ligi’nin canlı maç yayınları ile spor heyecanı bir saniyeliğine bile kesilmiyor! Bu 6 süper ligin tüm coşkusunu yolda, parkta, tatilde, sen neredeysen orada yaşa. Dünyanın sporunu önüne seren bu avantajlı paketi sakın kaçırma!


    SÜPER FIRSAT: Süper Paket şimdi 339 TL yerine sadece 319TL! Üstelik 68 canlı TV kanalı, yüzlerce film, dizi ve çok daha fazlasını içeren Sinema Üyeliği 8 ay hediye!

    Paket içeriği: Spor Toto Süper Lig’in 2014-2015 sezonunda oynanacak tüm maçlar ile Euroleague, İngiltere Premier Ligi, Beko Basketbol Ligi, Rusya ve Brezilya Ligleri'nin 2014-2015 sezonunda Lig TV’den yayınlanacak canlı maçlarını içerir.

    Fiyat: Standart Kalite: 319 TL, Yüksek Kalite: 459 TL

    Taksit: Anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit imkanı sağlanmaktadır.

    Nasıl izlerim: Üye girişi tamamladıktan sonra “Canlı Spor” sekmesini ziyaret ederek maça ait sayfadan izleme yapılabilir.

    Satın aldığınız paketinizi standart kalite versiyonundan yüksek kalite versiyonuna yükseltebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz, mevcut paketinizi içerik olarak daha kapsamlı bir pakete yükseltme imkanınız da mevcuttur. Tek yapmanız gereken, üyelik girişinizi yaptıktan sonra tercih ettiğiniz paketin sayfasını ziyaret etmek. Bu şekilde size özel yükseltme ücretini görüntüleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.