Şimdi Ara

Superonline Fiber İnternete Telefon ile Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • superonline 24 mbps fiber internet kullanıyorum evimde. daha önce telefon olarak da iphone 5s kullanmaktaydım. wi fi ye bağlanmada ya da bağlantı sırasında herhangi bir problem yaşamıyordum.

    2 aydır samsung galaxy a70 kullanıyorum. özellikle köprü linklere tıklayınca (mesela twitterdaki bir tweette yer alan haber sitesinin haber linki), instagramda yeni bir profile girmeye çalışınca, skype'a girince, one drivedaki fotoğraflarıma bakmak istediğimde, zaman zaman whatsapp'ta ve diğer bazı uygulamaların içerisindeyken bağlantı problemi yaşıyorum. link açılmıyor, fotoğraflar dolmuyor vs. gibi problemler bunlar. bu arada modemin de çok yakınındayım, mesafeden dolayı olamaz kesinlikle. bu problemleri yaşadığımda 4.5g mobil veriye girince anında problem ortadan kalkıyor.

    önceki telefonumla problem yaşamayıp yeni telefonumla problem yaşayınca acaba telefondan kaynaklanan bir sorun mu diye düşündüm ilk başta. fakat arkadaşımın evine gittiğimde onun hatta hız olarak daha düşük kablosuz internetine bağlıyken (superonline adsl) yukarıda saydığım problemlerin hiçbirini yaşamıyorum. yani başka bir wifiye bağlıyken yine sorun yok.

    modemi resetlemeyi denedim tabiki ama bir değişiklik olmuyor. telefonu da yeniden başlattım. klasik yöntemleri denedim yani ama değişmiyor.

    bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? başka yaşayanlar var mı? tecrübelerinizi, fikirlerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01taklamakan01 -- 13 Kasım 2019; 18:12:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi ? Birebir aynı sıkıntıyı yaşamaktayım fakat bu sorun bir gece ansızın başladı 2020 sonu gibi, bir çok yöntem denedim. Denemekle kalmadım defalarca ekip çağırdım ama soruna bir çözüm bulamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecrelly E kullanıcısına yanıt

    elle ip ata 192.168.1.100 yap... verdikleri router ip dağıtımında çok kötü...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.