Şimdi Ara

SUPERONLINE FİBERİ BAŞKA MODEMDE KULLANAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus dsl n66u'da kullanici adi ve sifremi bilmeme rağmen interneti kullanamiyorum.Uzak sunucudan yanıt alınamıyor hatası ve yönlendirme gibi şeyler karşıma çıkıyor modem arayüzünde hicbir sorun gözükmüyor internete bağlı durumda yazıyor fakat modeme ip ataması yapılmadığı için sanırım internete erişemiyorum.

    Huawei hg253s modemin arka yuzunde yer alan mac adreslerinide girdim fakat durum aynı.

    Superonline fiber kullanıpta başka modemlerle internete bağlanabilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Halledebildiniz mi sorunu ? Ben de modemi değiştircem. Online işlemden yazdım, kullanıcı şifresini veremiyceklerini söylüyolar. Şifre çağrı merkezinden mi aldınız ?
  • Normaldir yakalanırsan cezai işlem yaparlar.btk izin vermiyor.musteri hizmetlerinin dediği o.e tabi man in the Middleton hacmini yapılıyormuş.o Zaman da hacker muamelesi görürsün yasal değil.cunku 1gb hız alabiliyorsun bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Zyxel marka kaliteli bir modemi kullanmayı denedim bir süre. Id clone ile kullanmaya başlıyordum. 3-4 gün sonra hop hat gidiyor. Arıyorum ediyorum düzelmiyor. Servis geliyor. Aşağıdan birşeyler yapıyor, merkezi arıyor düzeliyor.
    Kendi verdikleri huawei yi kullanırsam sorun yok hatta. Benim zyxel'i bir süre kullanınca hop hat gidiyor yine. Eski modemi takmak da düzeltmiyor yani.
    illa servis gelecek, birşeyler yapacak.

    Sanıyorum bir şekilde tespit edip engelliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.uzun

    Halledebildiniz mi sorunu ? Ben de modemi değiştircem. Online işlemden yazdım, kullanıcı şifresini veremiyceklerini söylüyolar. Şifre çağrı merkezinden mi aldınız ?

    Kullanici adi ve sifresini bulmak cok kolayda modemi kullanamiyoruz cunku 2 gunde bir ana sistem uzerinden cihazlar yenileniyormus yani bir nevi kontrol bu yuzden blocklaniyor cihazlar.

    Malesef modem degistirmek icin adsl kullanmak gerek.Eger yuksek hizlarda fiber almiyorsaniz 10-20-25 mbps gibi ise hiziniz adsl gecmek daha mantikli en azindan ping degerleri cok daha iyi superonlinedan.

    Normalde sehir ici 10 ping aldigim eski ttnet adsl 3 mbps-100 mbps aldigim superonline FIBER 31-40 ping veriyor sehir ici.

    Adamlari ariyorsun sorun yok diyorlar normal degerlermis.Arkadas 10 ping veren cag disi adsl varken guya isik hizindaki fiber nasil 40 ping veriyor sehir icinde ? Bu duruma normal diyen bir tek Turkiyedeki bastan savma politika.Baska ulkede adamlara boyle birsey dedin mi haklisiniz burada bir sorun var ve bunu cozmek icin birseyler yapacagiz gibi seyler soylerken burda sorun gorunmuyor yok modemi guncelledim zart zurt hikayeler.Bir firmada cikip adam gibi hizmet verse sasarim bu ulkede.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.