Şimdi Ara

Superonline FTTB Switch Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Büyükçekmece'de oturduğum binada FTTB altyapısı var, yıllar önce kurdukları switch portları sadece 100mbit desteklediği için daireye maksimum 100mbit alabiliyorum. Defalarca müşteri hizmetleri ile iletişime geçip talep oluşturdum, BTK'ya şikayet açtım hepsi olumsuz sonuçlandı. Genel olarak altyapı yatırımına uygun değil tarzı bir cevap verdiler ki yapacakları altı üstü bir switch değişimi, saha ekibini çağırdığımda onlar da aynı şeyi söylediler sadece switch değiştişrmemiz gerekiyor ama kabul etmiyor merkez dediler.


    Bu değişimi yaptırmanın bir yolu var mı? Müşteri hizmetleri yerine gidip yüzyüze derdimi anlatabileceğim bir yer var mı? Ya da en kötü ihtimal proje çizdirip gerekirse 10gbit hat talep edip özel hat çektirebilir miyim ?




  • https://m.superonline.net/kurumsal/urunler/internet/metro-ethernet-internet

    Ayrıca Superonline Kçm şubeleri ile görüşmeyi deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bire bir aynı şeyi 5 yıl boyunca uğraştım btk ya kadar şikayet ettim hiç bir şey sonuçlanmadı switchler 2.5GBPS ama FTTP mi ne geliyor cat6 kablo ile en fazla 100 mbps veriliyor switch bile değişmesine gerek yok fiber çekseler gelececek gigabit internet ama "superBoktan" parasıyla bile yapmıyor

  • Bende bir 4-5 sene uğraştım olmadı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En iyisi firmanın internetini yerine farklı sağlayıcı kullanmak bölgede abone sayısı düşünce değiştirirler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

    Kullanıcılardan toplu tepki gelmeyince adamlar da işlem yapmıyorlar umursamıyorlar ama ben iş için kullandığımdan o kadar bekleyecek zamanım yok ne yazık ki :)

  • Anlaşıldı, superonline'dan umudu kesicez yapacak bir şey yok gerçekten umursamıyorlar demek ki. 10gbps fiber'e başvurayım belki özel hat çekiyorlardır sonuçta 40.000TL taahhütname istiyorlar başvurmak için ve sitede aylık ücret 8000TL küsür demişler ona bile razıyım bir umut belki özel hat çekiyorlardır bunun için dedim ama o da yok özel hat çekmiyorlarmış , 100mbit metro'ya 28000TL istiyorlar o da saçma bir fiyat benim için :)



    Binada aynı mantıkta TTNet fiber'de var ama onlar da dairelere kadar ethernet çekmişler müşteri hizmetleriyle konuştum binaya kadar fiber çekilmiş sonrasında 5 metre bakır gözüküyor dediler, bana özellikle 200mbit download ve 20mbit upload üstü bir paket lazım, superonline'da acil durumlarda online hizmetlerden upload 100mbit yapıp bir şekilde işimi çözüyorum da her defasında ek paket ile saçma fiyatlar gelmeye başladı aylık 1000TL üstüne çıktım ek paket ala ala. Müsait vakitte bir de ttnet bölge müdürlüğüne gidip görüşeyim belki 5 metrelik bakırı iptal edip dairelere kadar fiber çekmeyi kabul ederler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.