Şimdi Ara

Superonline Güvensizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21 Aralık 2016 tarihinde superonline bayisi tarafından arandım tahattütü biten fiber İnternet üyeliğim için ben uzatmayacağımı söyledim bana interten+turkcell+ vede ingiltre ligi ve belgesel kanallarıda uygun fiyata verebilirz dediklerin de İNGİLTRE LİG varmı diye tekrar tekrar sorduğum hep EVET cevabı aldım bende tamam o zaman dedim ertesi gün gekip tv yayını kurdular.Fakat yılbaşından sonra ingiltre ligi ve belgesller kanalları kapandı m.t aradığımda O ZAMAN Kİ PAKET O ŞEKİLDEYDİ zaten bayide veremez bu şekilde söyleyince ben konuşmalarımın dinlenmesini bayinin bana kesin dediğini belirtim 3 gün önce aradılar dediklerimin doğru olduğunu fakat O ZAMAN Kİ PAKET İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİĞİNİ şimdi bu şekilde isterseniz üst pakete geçebilirsiniz gibi kurumsal şirkete yakışmayan ifadelerde bulundular yaptıklarının doğru olmadığını eski paket içeriğine döndürmezlerse üyeliğimi iptal edeceğimi belittim bana 204 tl fatura çıkartılar tama sadakam olsun diyerek gelin kapatın dedim mail/faks yollamanız lazım dediler onu da yolladım 2 gün oldu ne gelen var ne de giden iptal cezaları günlük hesaplandığından ne koparırsakhesabı yapan SUPERONLİNE şirketini kınıyorum tabii bu burada kalmıyacak mahkemeye vereceğim







  • tipik karalama konusu...
  • merhaba,

    Ben de superonline fiber internet üyesi olarak 27 aralıkta arandım, telefondaki ilgili kişi, mevcut üyeliğime ek olarak, turkcell tv aboneliği için 10 tl / ay karşılığında üye olabileceğimi söyledi pakette neler var deyince de film,dizi kanalları ve premier lig maçlarını belirtti, bana da bu fiyata uygun geldiğinden üye olmayı kabul ettim, ertesi gün kurulumum yapıldı, bir hafta kadar açılışta ufak donmalar filan haricinde memnundum, sonrasında aradan bir hafta geçti, bir sabah baktım ki, premer lig ve fx dizi ye kilit gelmiş. ( başka nelerin kapandığını blemiyorum)
    Hemen türkcellTv'yi aradım ve şikayet ettim, ancak bana dönüş yapan ilgili, ocak ayından önce o kanalların giriş paketinde olduğunu fakat artık bir üst pakete alındığını belirtti. o kanalları izlemek için artık 10 tl daha vermem gerekiyormuş, bu bana çok saçma geldi, çünkü ben üye olurken ısrarla sordum bana kimse o kanalların geçici olarak açık olduğunu söylemedi, ve bana göre olması gereken ya bu bana baştan belirtilmeliydi ya da bu kanallar benim gibi önceden üye olanlar için açık kalmalıydı. bana göre olması gereken bu idi ama saçma bir şekilde halen kanallarım kilitli, iptal etsem taahhüt dolmadan boşuna ekstra para vereceğim. Bu nedenle beklemeye ve taahhütüm bitince süperonline fiber üyeliğim ile TV aboneliğimi iptal etmeye karar verdim.
    Bu durumda benden ekstradan 10 tl kazanmak için uyanıklık yapmaya kalkan bir kurum, aylık 80 tl ödeyen bir abonesini kaybedecek, birçok kişinin benim gibi düşündüğünü sanıyorum. Bakalım , 1-1.5 sene sonra yaptıkları yanlışın farkına varıp üye sayısı azaldığında ne yapacaklar?




  • nexus N kullanıcısına yanıt
    Turkcell TV+ Ev Paketi (27 ay ücretsiz)
    hemen buna geçmek için ara söyle... SOLNet bırakılmaz... pişman olursun...
  • benide aradılar 10 tl fark ile aynı sizin gibi ama bana dsmart dediler.. hd olacak cihaz kurulaccak kurulum için 30 tl vereceksiniz sonra her ay 10 lira ilave edilecek diye o an içime sinmedi vazgeçtim ..
  • Çok geçmiş olsun üzüldüm umarım çözüme kavuşurlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ay ücretsiz kullandıkları ne? tüm abonelere vermiyor mu?
  • Sonuç ne oldu usta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    Sonuç ne oldu usta

    205 tl ceza faturası geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.