Şimdi Ara

SUPERONLİNE kablosuz hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Forumda henüz yeniyim.Ben 1 ay önce Superonline 50mbit/sn Tablet hediyeli tarifeyi bağlattım.Geldiler kurulumu yaptılar tablet falan harika. Laptopdan hız testi yaptığımda 50-60-70 mgbit görüyorum.Dosya indirirken 7-7.5 mgbit ile indiriyorum.Fakat masaüstü bilgisayarımda şuan 3 tane wireless cihazı var hiç birinde 50 mgbiti göremedim henüz :S
    Cihazlarım
    http://i.ebayimg.com/00/s/Mzk1WDQ1MA==/$T2eC16dHJH8E9qSEW8mZBQ(9EF8(Bw~~60_35.JPG 150 mgbit /sn
    Hadron diye birşey internette fotoğrafı yok koyamadım.150mgbit/sn
    http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/300/Bilgisayar_1526129.jpg 300mgbit/sn
    Üstteki ikisinde 30-35 mgbiti görüyorum.Hatta tplinkde 25.Hadronda ise 34 görüyorum.Ama önceki kablosuz modemimin antenini hadrona taktım.Öyle 34 görüyorum.Sonra bu INCA yı aldım.Heralde 50mgbit/snyi görürürüm diye sonuc yine 35 mgbit.Modem salonda laptopda salonda masaüstü odamda.Sistemlerim windows 7.Acaba masaüstü bilgisayarımdamı bir sıkıntı var yoksa wireless cihazlarındamı veya daha güzel uygun fiyatlı wireless cihazı önerirmisiniz.Yorumlar için şimdiden teşekkürler.







  • sorunum devam ediyor güncelll
  • Adaptörlerden çok sanki lokasyon problemin varmış gibi duruyor. Modemin yeri ve hem modemin hem bilgisayarın etrafında çalışan başka cihazları bir kontrol et ayrıca bilgisayarın internete kablo ile bağlandığında da yavaş olabilir mi? belki bilgisayarın bağlantısını kullanan birşeyler vardır. bahsettiğin cihazlar wireless için yeterli olmalı bence.

    Birde wireless sinyalin kaçıncı kanalı kullanıyor ve 802.11?? soru işaretinin yerine denk gelen bir harf olmalı onuda bul birdaha bakalım. Bence cihaz almana gerek kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safsalak

    Adaptörlerden çok sanki lokasyon problemin varmış gibi duruyor. Modemin yeri ve hem modemin hem bilgisayarın etrafında çalışan başka cihazları bir kontrol et ayrıca bilgisayarın internete kablo ile bağlandığında da yavaş olabilir mi? belki bilgisayarın bağlantısını kullanan birşeyler vardır. bahsettiğin cihazlar wireless için yeterli olmalı bence.

    Birde wireless sinyalin kaçıncı kanalı kullanıyor ve 802.11?? soru işaretinin yerine denk gelen bir harf olmalı onuda bul birdaha bakalım. Bence cihaz almana gerek kalmaz.

    Modemim salonda baya bir yakın.Telsiz telefon var.İnca ile bağlandığımda full çekiyor ama 30 mgbit/sn oluyor hızı.Sisteme yeni format attım.6.kanalı kullanıyorum.En çok hız ondaydı internetten araştırdım 6yı seçtm arada bazen 50 mgbit/snyi görüyorum ama modemin ayarlarıda 802.11 b/g/n




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.