Şimdi Ara

Sürgülü Kapı Sistemleri Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Mutfağımızın balkon kapı ve penceresi eski olduğu için kışın yalıtım sağlamıyor. Bizde hem biraz şık olsun, hemde yalıtım sağlasın diye sürgülü kapı sistemi taktırmaya karar verdik. Taaki hayaller bu sistemlerin fiyatlarını duyana kadar güzel idi. :)

    Tercih ettiğimiz marka "winsa". Ancak burada birkaç seçenek söz konusu. Bunlardan biz Comfort Slide ve Lotus üzerinde duruyoruz. Lotus modellerinde keçe şeklinde sızdırmazlık elemanları kullanıldığı söyleniyor. Ayrıca Lotus da kapının sadece ileri geri hareketine müsaade ediliyor ve hareketli kapı diğerinin üzerine bastırılmıyor. ileri geri harekette keçe ne kadar sıkışırsa... Comfort slide da ise kaucuk fitillerle sızdırmazlık sağlanıyor ve hareketli kapı sabit olan kasaya kendini çektirerek kapatıyor. Böylece içeriye herhangi bir hava transferi olmadığı söyleniyor. Ankara koşullarında hangisini tercih etmeliyiz değerli forum üyeleri? Biri 2500tl ye diğeri 5000tl ye mal olacak. Neler tavsiye edersiniz?

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Saygılar.







  • ankara da sürgülü kapı tavsiye etmem siz en iyisi boydan boya cam olan kapılara bakın ben yeni yaptırdım çok şık duruyor.
  • akula06 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam,

    Balkon ve Mutfak arasında kullanılacağı için kapı olması gerekiyor. Comfort Slide da zaten ısı yalıtımı sağlanıyor. ancak fiyat pahalı, diğer modelin 2 katı...

    Sizin cam da hayrlı olsun.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.