Şimdi Ara

Surucu tarafindan kaldirima carptim direksiyon ve carptigim kisim titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,


    Kar yagisli bir gunde mecburiyetten saga yanasmam lazimdi fakat buzlanmis vaziyette oldugu icin maalesef kaydim ve surucu tarafindan kaldirima vurdum. Vurma siddetim 3-5mph civariydi ve arabayi durduracak kadar siddetliydi acikcasi. Su anda 60+mph uzerine ciktigimda direksiyon ve carptigim taraftan cok siddetli titreme geliyor. Tahmini sorunu nedir? Jantta sikinti yok, lastikte sikinti yok (gibi gozukuyor.) Direksiyonda yamulma yok, araba saga ve ya sola cekmiyor hatta frene bastigimda dahi çekme yok. Aracim mercedes gla 250.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mans not hot kullanıcısına yanıt
    Tünelin içinde 5-6 santimlik bir demir profilinin üstünden sağ lastiklerle geçmiştim. Allah'tan yanak kalındı, jant hafif yamuldu. Direksiyon titreme filan yapıyordu. Jantı düzelttirdim, rot balans ayarı yapıldı. Sıkıntılar geçmişti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oncelikle gecmis olsun hocam ve yorumunuz icin tesekkur ederim. Maalesef vaktim olmadigindan dolayi servise goturemiyorum dun gece kendi gozlemlerime dayanarak soyleyeyim lastikte ve ya jantta herhangi bir yamulma ve ya ezilme yok. Araci duz bir zemine koyup onden baktigimda ise lastik duz duruyor. Tek umudum rot balans ile olayi kurtarmak  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mans not hot kullanıcısına yanıt

    Size hafif gelen bu çarpma aslında aracın günümüzde daha fazla hasar almasına sebep oluyor. İlk önce daha zayıf olan Rot başı ve rot kolu eğrildi muhtemelen. İkinci olarak daha dayanıklı olan Porya ve bilyada hasar almış olablir. Muhtemelen rot ve kolu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.