Şimdi Ara

swap urun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.arkadaslar iphone6 telefonumu alali 2 gun olmustuki sag alt kosesinde aciklik oldugunu fark ettim. aldigim bayiye gidip ayipli urun oldugunu soyleyip degisim istedim. Avea bayisindeki arkadaslar telefonun garantiye gitmesi gerektigini soyleyip konya gurgenclere yonlendirdiler. Telefonuma gurgencler degisim karari vermis. Ama swap urun gondereceklerini soylediler. Bende apple destegi aradim. Onlarda swap urunun sifir ama kutusuz urun oldugunu soylediler. Simdi ogrenmek istedigim sey. Swap sifir urunmu deyilmi. Her kafadan bi ses cikiyo. Bu konuda bilgili arkadaslarin destegine ihtiyacim var. Ama gercekten bilgili olana.
    Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Swap ürün; sizin cihazınızın sıfırlanmış halini düşünün. İşte o. Arızalı ürün apple'a gelir,o ürünün her bir parçasını değiştirir ya da sadece kusurlu parçasını değiştirir,swap olarak kutuya koyar ve müşterilere değişim ürünü olarak verir.Sıfır cihazlar değillerdir.
  • Saulun bilgilendirme icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap cihaz tamamen sıfırdan üretilmiş yeni cihaz da olabilir, türlü nedenlerden dolayı değişime gönderilmiş başka cihazların RAM, işlemci, anakart gibi (sorunsuz olmak koşulu ile) parçalarının sıfır kasa üzerinde birleştirilmesiyle gelen bir cihaz da olabilir.

    Her iki durumda da siz kullanıcılara giren çıkan olmaz.

    Swap cihaz demek ikinci el demek değildir.

    Swap cihazlar sahibi tarafından ikinci el piyasada satılırken değer kaybetmezler.

    İkinci el piyasada satılan telefona 'ama bu swap cihaz ben buna 200 lira az veririm hede hödö' diyen tiplere prim vermeyiniz.

    Swap cihazların sıfır kutusunda gelen cihazlardan farkı yoktur.

    Swap cihazlar kutusuz cihaz değildir. Kendine özel beyaz ve ince bir kutuları vardır ve içinden sadece jelatini üstünde bir telefon çıkar. İşte o çıkan telefon swap telefondur.

    Adı swap cart curt falan diye yanlış anlamayın, swap cihaz sıfır cihazdır.




  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Telefonu kullanamadan 15 gundur serviste duruyo artik gelsede nasil gelirse gelse piskolojisindeyim cevabiniz icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swap ürün sıfır cihazdır tek farkı yedek parca gibi sokulduğu için ülkeye vergisi daha azdır yukarda arkadasların anlattığı cihazlar refurbished cihazlar diye gecer bildiğm kadarıyla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende apple ile görüştüm.ikna ettiler sıfır ürün olduğuna. cihazım geldi. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Teşekkürler bütün bilgilendirme için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.