Şimdi Ara

Swift ücreti hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir yurt dışı firmasından ödeme alıcam. Türkiye bankalarına Türk Lirası olarak direk gönderim yapıyolar ve bunun için herhangi bir ücret kesintisi yapmayacaklarını söylüyorlar. Bu tarafta sıkıntı yok ama bizim burada bankalar swift ücreti alıyor doğal olarak. En uygun hangisi diye araştırıyorum. Enpara TL olarak gelen paradan 20 Lira kestiklerini söylediler 1000, 2000 lira çekmek için sorun değil fakat düşük meblalarda 100 150TL gibi tutarlar için büyük bir ücret ve sürekli olarak bu tutarlarda para geldiğinde sorun oluşturuyor. Ziraat müşteri hizmetleri ile görüştüm %0.50 kesinti yapacaklarını söyledi. Bu %0.50 oranı bütün tutarlar için mi geçerlidir ? Yoksa 30 35 lira gibi bir asgari tutarı var onu ne kadar para gelirse gelsin alıyor mu? Yani bana 100tl gelse Ziraat benden ne kadar swift ücreti alır ?




  • Aktif bank sanırsam almıyor swift ücreti. Enpara'da gelen swift'ten sabit 20 lira alıyor hemde ATM'den Dolar ve Euro çekebiliyorsunuz
  • aieo A kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim, aktifbank almıyormuş en iyi alternatif o gibi şuan. Ziraat bankası şube görevlisiyle görüştük, durumu anlattık. Para alınmadığını söyledi bunla ilgili bir bilginiz var mı ? Müşteri hizmetleri %0.50 oranında kesinti oluyor demişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.