Şimdi Ara

sym maxi 400 - yamaha xmax 400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bu iki motor arasinda kaldim. dusuk km olmak şartiyla siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz ve neden? bilgisi olan ve kullanan arkadaslarsan bilgi rica ediyorum. (benim gönlüm sym den yana fakat fiyat olarak neredeyse xmaxla aynı🤔)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba. Fiyat olarak yakın olduktan sonra sym ile yamahayı kıyaslayacak bir şey yok bence. Fark olarak az yada çok, malzeme kalitesi olsun, dayanıklılığı olsun, ihtiyaç halinde kolay elden çıkarma vs. Japon japondur. Lakin gönlünüz symden yanaysa onla mutlu olacaksanız onuda seçebilirsiniz. Çevrenizde yada bayide test motoru bulabilirseniz test etmenizi bir tur atmanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 1 Mayıs 2022; 22:35:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet aslında test edip denemek gerekir. ancak farkli farkli yorum ve incelemeler olsada xmax 400 icin sert bir motor deniliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400lüğü bilemiyorum ama zamanında çevremde 250 liğini kullananlar vardı anımsadığım kadarıyla diğer rakiplerine göre daha sert olduğundan bahsediyorlardı. Biride arka amortisörü ayarlayınca daha rahat olduğundan bahsetmişti ama kime göre neye göre rahat bilemeyeceğim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.