Şimdi Ara

Tablet sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Bir sorunum var bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Forum uzerinden ikinci el hometech pro 8.1 aldim. Tablette win 10 surumu yuklu. Cihazi teslim aldigimda pil orani %35/40 falandi, kurcalama esnasinda %20'ye dusunce uyari verdi bende sarja takip kullanmaya devam ettim. Dns degistirme islemi yaparken kapandi ve bir sure acilmadi. Sarji bitmis! Neyse, bir sure sarjda beklettikten sonra acildi. Pil gostergesi %3 gozukmekteydi ve telefon veya laptoplarda oldugu gibi doldugunu belirten sekilde 5/10 saniye hareket edip durdu. 15/20 dakika gecti pil hala %3 gozukmekte, gostergede hareket yok. Sarji cikarinca sarj aletinizi baglayin gibi bir uyari cikiyor. Cihazi aldigim arkadasa danistim, telefon sarji tak, pil suruculerini guncelle vs bir seyler soyledi. Soylediklerini yaptim lakin degisen bir sey olmadi, ayrica pil suruculeride guncelmis durumdaydi zaten. Arkadasa soylediklerini yaptigimi soyledim bu sefer kapali sekilde sarj et dedi. Oyle yaptim, 20 dakika civari bekledim, kontrol amacli actim pil %9 falan olmus bende tekrar kapattim. Sormak istedigim olay, bu alet acik vaziyette sarja takili iken sarj olmaz mi, dolayisiyla sarj gostergesi calismaz/yukselmez mi? Veya sarj olurda gostergesi mi yukselmez? Yoksa dusundugum gibi cihazin sarj veya pili arizalimidir. :) Daha evvel tablet kullanmadigim icin bilgim yok, vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: rett

    Arkadaslar merhaba. Bir sorunum var bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Forum uzerinden ikinci el hometech pro 8.1 aldim. Tablette win 10 surumu yuklu. Cihazi teslim aldigimda pil orani %35/40 falandi, kurcalama esnasinda %20'ye dusunce uyari verdi bende sarja takip kullanmaya devam ettim. Dns degistirme islemi yaparken kapandi ve bir sure acilmadi. Sarji bitmis! Neyse, bir sure sarjda beklettikten sonra acildi. Pil gostergesi %3 gozukmekteydi ve telefon veya laptoplarda oldugu gibi doldugunu belirten sekilde 5/10 saniye hareket edip durdu. 15/20 dakika gecti pil hala %3 gozukmekte, gostergede hareket yok. Sarji cikarinca sarj aletinizi baglayin gibi bir uyari cikiyor. Cihazi aldigim arkadasa danistim, telefon sarji tak, pil suruculerini guncelle vs bir seyler soyledi. Soylediklerini yaptim lakin degisen bir sey olmadi, ayrica pil suruculeride guncelmis durumdaydi zaten. Arkadasa soylediklerini yaptigimi soyledim bu sefer kapali sekilde sarj et dedi. Oyle yaptim, 20 dakika civari bekledim, kontrol amacli actim pil %9 falan olmus bende tekrar kapattim. Sormak istedigim olay, bu alet acik vaziyette sarja takili iken sarj olmaz mi, dolayisiyla sarj gostergesi calismaz/yukselmez mi? Veya sarj olurda gostergesi mi yukselmez? Yoksa dusundugum gibi cihazin sarj veya pili arizalimidir. :) Daha evvel tablet kullanmadigim icin bilgim yok, vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.

    Selamlar hocam ...
    Öncelikle sarj baslıgı ve usb kabloyu baska bir cihazda calışıp çalışmadıgı deneyınn veya tableti baska bir sarj baslık ve usb kablo ile deneyin olmazsa usb sarj giriş yerı içerisii telefon flas ısıgı ile kontrol edin.Veya tablettelerin coğunda eski ince uç nokıa sarj aletleri ile şarj etmek için harici giriş oluyor .Ordan da sarj olmasını deneyin. eğer bu denemer sonrassında da çalışmıyor sa sarj girişinde sorun var dır demekdir ozamanda aldıgınız arkadasa sorunu bildirin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamam tablet gecte olsa sarj oluyor sa sarj girişi saglamdır.Yalnız tablet te 4000mA batarya oldugundan 2.0 A sarj cihazı ile bile 2 saatte sarj oldugundan sizin sarj aleti 500mA ile sarj edildiginde de 8 saatte tamamen sarj olur .O yüzden orjınal bir usb kablo ve 2.0A sarj baslık ile deneyin...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim hocam cevaplar icin cok tesekkurler, Allah razi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rett

    Anladim hocam cevaplar icin cok tesekkurler, Allah razi olsun.

    Ne demek bilgi paylasınca güzel.Allah sizden de razı olsun.Allahım şu günlerin yüzü hürmetine tüm islam aleminin günahlarını bağışlasın insallah...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazin sarj aleti orijinal anladigim kadariyla lakin cihaz sadece ekran kapali veya tamamen kapali durumda sarj oluyor ve %100 olmasi 8/9 saat suruyor. Ekran acikken sarj oldugu gozukuyor ama pil yuzdesinde artis/dusus olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.