Şimdi Ara

Tactics Ogre Premium Edition Aldım SS'li...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam 3 sene önce bu oyununu korsan olarak indirmiştim ve oyun sonlara doğru çok zorladı ben de illalah edip bırakmıştım. Bana silah dayasalar yine de sıra tabanlı RPG oynamam derdim ama o kadar övgüye dayanamayıp indirmiştim. Sen misin indiren valla 7 saat oynadığımı bilirim bir günde. 10'larca tur geçip son adama ölünce ağlamam geliyordu. Oyunun bir tek ortaları kolay, sonları tabi ki zor ama başları daha da zor gerçekten. Ben FF: Tactics'de oynadım ama bu oyunun yanında solda sıfır. Hem uzun bir oyun hem de kelimenin tam anlamıyla akıl ve sabır istiyor. Ama özellikle sabır istiyor çünkü yeri geliyor basit bir haritada 1 saat boyunca kafa patlatıyorsunuz. O kadar oynayp da belki de son bir vuruş yapacakken düşman sizi harcıyor ya işte o anda sinirlenmemek ağlamamak için ermiş olmak gerekiyor.
    Psp var mı derseniz yok ama oyun hazır. Yakın bir zamanda Psp 1004 alacağım inşallah dinimiz amin. Neyse ben susayım SS'ler konuşsun...
     Tactics Ogre Premium Edition Aldım SS'li...
     Tactics Ogre Premium Edition Aldım SS'li...
     Tactics Ogre Premium Edition Aldım SS'li...
     Tactics Ogre Premium Edition Aldım SS'li...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hayırlı olsun kardeş.
  • oyun güzel koleksiyona eklenmelik hayırlı olsun. zor demişsinde bence tam tersi çok basit. en olmaması gereken bir sistem eklemişler chariot tarot. baktın istediğin gibi sonuç vermedi hamlelerin, tek tek başa sar yeniden farklı şekilde dal. bu sistem oyunu bebek oyununa dönüştürüyor ve başka bir konu yüzde 85 hitle ıska yapan hamleni geriye alıp düşmana farklı yönden yüzde 40 hitle saldırıp kritik yapabilmek acaip saçma gelebiliyor. archer oyunda herhalde en baba karakter ne mp sorunu var ne mesafe üstelik bol bol crit atıyorlar. aynı lvl bir çok meslekten çok daha güçlü oluyorlar bu yönüde sinirimi bozan diğer faktörü oyunun. meslekler arası denge yetersiz.
    edit: oyunu kötülemiş gibi oldum ama psp'de en sevdiğim 5 oyundan biri aslında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 20 Ocak 2014; 21:32:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nilyum

    oyun güzel koleksiyona eklenmelik hayırlı olsun. zor demişsinde bence tam tersi çok basit. en olmaması gereken bir sistem eklemişler chariot tarot. baktın istediğin gibi sonuç vermedi hamlelerin, tek tek başa sar yeniden farklı şekilde dal. bu sistem oyunu bebek oyununa dönüştürüyor ve başka bir konu yüzde 85 hitle ıska yapan hamleni geriye alıp düşmana farklı yönden yüzde 40 hitle saldırıp kritik yapabilmek acaip saçma gelebiliyor. archer oyunda herhalde en baba karakter ne mp sorunu var ne mesafe üstelik bol bol crit atıyorlar. aynı lvl bir çok meslekten çok daha güçlü oluyorlar bu yönüde sinirimi bozan diğer faktörü oyunun. meslekler arası denge yetersiz.
    edit: oyunu kötülemiş gibi oldum ama psp'de en sevdiğim 5 oyundan biri aslında

    Ama o dediği geri alma sistemiyle dengelenmiş oyun. O da olmasa hiç bitirilemez bence oyun. Archer'lar hayvan gibi gerçekten bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jeanne d'arc, final fantasy tactics, valkyria chronicles 2 ve valkyria chronicles 3(hayran kitlesi sağolsun sonunda tamamen oyunu çevirdiler ve bunu oynamaktayım şu an) diğer 4'lümde bu oyunlar. oynamadığın varsa aralarında psp alınca göz at derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 20 Ocak 2014; 21:48:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nilyum

    jeanne d'arc, final fantasy tactics, valkyria chronicles 2 ve valkyria chronicles 3(hayran kitlesi sağolsun sonunda tamamen oyunu çevirdiler ve bunu oynamaktayım şu an) diğer 4'lümde bu oyunlar. oynamadığın varsa aralarında psp alınca göz at derim.

    Jeanne d'arc da gerçekten çok çok iyi bir oyunz FF: Tactlcs'i nedense çok sevemedim. Bir de Vakyria 2'yi de oynamıştım. Onun da Anime tarzı olmasını sevmiştim. Benim için Jeanne d'arc ve Tactics Ogre var bir tek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.