Şimdi Ara

Takım Oyuncusu, Turnuva Oyuncusu, Casual Oyuncu arıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Eskiden birbirini tanıyan eğlenebilen küçük bir takım olma kafasındaydık. Yeni bir isim altında başlamayı düşündük. Bir çok dönemden geçtik yabancı oyuncu arkadaşlarımız da oldu. (Hala da olabilir.) Rekabetçi turnuvular da bulunduk. Final olarak küçük takım sisteminden çıkıp büyük bir takım sistemine geçmeye karar verdik. Her daim vizyonum vardi oda içerisinde drama olmayan ve herkesin hakkıyla bir yerlere gelebildiği adaletin sağlanabildiği bir türk takımı olsun ne ahmetin, ne ayşenin aslında bu takım hepimizin olsun. Bizde bu ideolojiyi gerçekleştirmek adına bir sistem geliştirdik.


    A,B ve Queen Takımlarımız ve Casual takımlarımız olacak. Casual sadece eğlence amaçlı oyunda bulunan herhangi bir turnuvaya katılmayıp hatta prac vs gibi çalışmalar yapmadan dostluk arkadaşlık ve güzel vakit geçirmek amaçlı düşünülmüş, genelde çalışan insanlara hitap eden bölüm olacak takım sayımız arttıkça alt takımlarımız da artacak. Hardcore veya casual herkesin yerini bulabileceği adeletli olduğuna inandiğim bir düzen olacak. Sizlerinde fikirleriyle hep beraber daha da güzelleştirebileceğimiz bir ortam olacak. Son olarak detaylar Esports kanalında olmak üzere şu sözü paylaşmak istiyorum. Üzerine emek verilmiş her şey yeşermeye mahkumdur. Sağlıcakla.. İYİ Esports.



    Takım Oyuncusu, Turnuva Oyuncusu, Casual Oyuncu arıyoruz...

    İYİ ESPORTS


    Takım sistemlerinde bir ilk ve bir yenilik beklentiniz var ise İYİ Esports tam size göre…


    Vizyon ve Misyon


    İyi Eporsts öncelikle vizyonumuz bir lideri takip etmeye dayalı bir takım sistemini ortadan kaldırmaktır. Günümüzdeki devlet sistemleri gibi ideolojisine inandığımız bir yapı oluşturmak istiyoruz. Takıma katılan insanlar ne takımın kurucusu ne de takımın avantajları için değil oluşturmaya çalıştığımız ideoloji için katılmasını istiyoruz. Yarın takıma katılan oyunculardan oyunu bırakanlar olduğunda ya da anlaşmazlıklar olduğun da hepimizden daha üstün bir değer olan İYİ Esports ismi kalsın istiyoruz. Aynı bu gün bu ülkenin vatandaşı olmamız gibi. Başa hangi kaptan hangi lider geçerse geçsin nasıl vatandaş olmaya devam ediyorsak İYİ Esports olarak ta kalmaya devam edeceğimiz bir ideoloji oluşturmak istiyoruz. Takıma katılan herkesin verdiği emek ve yaptığı katkı ile doğru orantılı olarak belli başlı rütbeler ve sorumluluklar geleceği bir sistem kurduk.


    Bu oluşumda ki misyonumuz ise içerisinde drama olmayan, insanların insiyatifine kalmadan beraber oyunumuzu oynayıp yeni insanlar tanıyıp beraber eğlenebileceğimiz kalici bir ortam kurmak istiyoruz. Sabrınız için teşekkürler…


    Sistem


    Takıma katılan oyuncular, oyun bilgisi ve takıma verdikleri emek ve hizmet ile doğru orantılı rank ve unvan kazanmaktadırlar. Ranklar Belli başarılar sonrası alınan takım içerisindeki konumunuzu belirler. Ünvanlar ise takım içerisindeki sorumluluk sahibi olan kişilere verilmektedir. Takım içerisinde unvan kazanmak için belli ranklarda olmanız ve belli emekler vermeniz gerekmektedir.


    Öncelikle ünvanlardan bahsetmek istiyorum ;


    Manager : Takıma üye alımı yapılmasından sorumlu olan kişidir. Bu konuda yardımcı (Asistant) ile hareket edip yetiştirip onlara görev dağılımı yapabilir. Amacı takıma katılan oyuncuların takım sistemini anladığından emin olmak, nasil bir yol izlemeleri gerektiği hakkında bilgi vermek, oyun içerisinde ve discord sayfalarında düzenli iletişimi sağlamaktır.


    Coach : Takımın gerekli çalışmalarını hazırlamak, taktik ve planlamalarını anlatmak, ruh ve mental sağlığını korumak, eksik ve gerekli gördüğü yerleri düzeltmek üzere çalışmalar yapmak ve takım oyuncularına sorumluluklar vermek gibi görevleri vardır. Doğrudan Takım Kaptanları ve kurucularıyla görüşebilir.


    Organizer : Dereceli,Derecesiz,Hazırlık Maçı,Antreman maçı ve dostluk maçları gibi etkinliklerin oluşumunu sağlayan bu etkinlikler için insanları toplayıp organize eden kişidir.


    Tournament Manager : Turnuvalardan sorumlu kişidir. Turnuva düzeni ve kadro düzenini hazırlayacak, Turnuvaya hangi oyuncu gelebilecek, Gelecek takım oyuncularının antremanları tam mı gerekli çalışmaları yapmışmı kontrol edebilecek kısaca turnuva için bütün hazırlıklarla ilgilenen kişidir.


    Analyzer : Takıma katılan oyuncuların rank seviyesini araştırmak, Amacı takımdaki oyuncuların rank kalitesini arttırmak, eksik kalan rankların yükselmesi için gereken çalışmayı yapmak. Takımdaki herkesin minimum düzeyde bir rankta olmasını sağlamaktır.


    Asistant : Takım içerisinde kurallara uymayan, kuralları tam anlayamamış, kafasında soru işareti olan problemleri olan insanlarla ilgilenirler. Amaçları düzeni sağlamak, kafalarda oluşabilecek kaygi veya soru işaretlerini gidermektir. Takımdan atma yetkisi yoktur.



    Rütbeler de aşağıdaki gibidir;


    Member


    * Oyunu bilen, fakat takıma yeni katılan oyuncudur.

    * Takım içerisindeki etkinliklere katılmaya hakkı vardır. ( 5V5,RANKED,VS)


    Elder


    * Takımın tam anlamıyla bir üyesi olmuş, Takımın güvendiği oyuncudur.

    * Takım Leader seçimlerinde oy kullanma hakkına sahiptir.

    * Discord’da belli başlı yetkilere sahip olur.


    Co Leader


    * Takımın önde gelenlerindendir. Takımda yetkili insanlardır. Her türlü soruya cevap verebilecek kişilerdir.

    * Takım Leader adayı olabilirler.

    * Takımdan oyuncu atma hakkına sahiptir.


    Leader


    * Discord’da Tam yetkiye sahiptir.

    * Takım Yönetiminde söz hakkına sahiptir. Tüm takımlardan sorumludur.

    * Geçerli sebeplerle oyuncuların ünvanını düşürebilir.

    * Takımı temsil eden insanlardır.


    Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.


    İYİ Esports


    DC Adresimiz ;

    Takım Oyuncusu, Turnuva Oyuncusu, Casual Oyuncu arıyoruz...
    Takım Oyuncusu, Turnuva Oyuncusu, Casual Oyuncu arıyoruz...discord
    Join the MedKes Community Discord Server!
    https://discord.com/invite/yCeaNxV







  • Geleceğini yakıp gençliğini heba etmek isteyen takım arkadaşları arıyoruz. Ne zamanki bir eğlence ortama bu kadar disipline oluyor, o yerlerin çivisi çıkıyor. Bknz: ''espor'', turnuvalarda kara para aklama ve hile kullanımı vs vs.


    Not: yılların oyuncusu.


    Kolay gelsin, iyi eğlenceler ve başarılar.

  • Yıllarca boş vaktini oyunlarda harcamış ve sonucunda hiç bir başarıya imza atamamış bir oyuncu gördüm. :) Oynarken eğlenmiş büyünce vah demiş de diyebiliriz.


    Yılların oyuncusu olarak sana da takımda yer var. Gelip casual olarak kendine arkadaşlıklar dostluklar edinebilirsin.


    Not: Espor bu kadar yaygın değilken twitch dlive gibi platformların kurucuları henüz anne karnında iken bizler İnternet cafelerde CS,Warrock Turnuvuları düzenliyor ve kazananları ödüllendiriyorduk :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.