Şimdi Ara

Talisman 160 Lık 4 Kontrol Kullanan Var Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
15.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ikinci elde tutulmayan bir araç

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat425

    Bazı arkadaşlar konforsuz yazmış tabiki alacağım araç 19 jant 40 yanak lastik var ne kadar konfor olur orası jant dan bile belli. Ama uzun yolda gergin mi hissettiriyor genelde söylenen Renault alt takımı kötü hissettirir sözü talismanda da varmı ? Direksiyon olarak uzun yolda güven veriyor mu misal cla da uzun yolda direksiyon Kaya gibi sert oluyor yoldaki hiçbir pürüzü bozukluğu hissettirmiyor ve hoşuma gidiyor talisman bu konuda nasıl ?



    Alıntıları Göster

    CLA her ne kadar kaliteli bir model olmasa da, yüksek hızlardaki stabilite konusunda mercedesten daha iyisi yok.





  • 2016 Model talisman var 2017 de aldım ve kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı bütün d segmentlerini kullandım mondeo ve insignia dahil en rijit hissettiren araç bu, süspansiyonları biraz ucuz hissettiriyor evet tabi bunda 19 inc jantlarda etkili ancak araç her anlamda alınır.Duruşu yeter, bu arada makyajlı 1.3tce deki stoplar çok şık ilk fırsatta alıp taktıracağım tavsiye ederim.
  • Hocam merhaba, Megane Ile servisle ahbap oldugum zamanlar cok fazla turbo kesen talisman vardi. Ne zaman gitsen mutlaka oluyordu. Musteri temsilcisi de bi konu yuzunden prestijli musterilerin araclarin degistirdik hep dedi. Bu sorunu yasayan bir kullanicidan sebebini ve cozumu ogrenmek lazim. Kronik sorunlari serviste Israrla yaptirilmis bir arac sorun cikarmayabilir ama yine de garantili binilmesi gereken bir arac.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat425

    4 kontrol ü bende merak ediyorum gerçekten 😅 süspansiyonu birde sana sorayım hocam çok mu dan dun



    Alıntıları Göster

    İnce yanak lastik yuzunden dandun var tabi. Arabayida jant gosteriyor. Cok fazla dağ bayir yoksa rahatsiz etmez. On amorsitorunun tanesi 1400 tl cik :D

  • Bu hangisi Symbol’un yenisi olan mi ?

    Dacia’da fena araba degil aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 15 Eylül 2021; 12:13:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draqonn

    2016 Model talisman var 2017 de aldım ve kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı bütün d segmentlerini kullandım mondeo ve insignia dahil en rijit hissettiren araç bu, süspansiyonları biraz ucuz hissettiriyor evet tabi bunda 19 inc jantlarda etkili ancak araç her anlamda alınır.Duruşu yeter, bu arada makyajlı 1.3tce deki stoplar çok şık ilk fırsatta alıp taktıracağım tavsiye ederim.

    Hocam sizin araç ne icon 4 kontrol 160 lıkmı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: caldexterr

    Bir ara ben de bakmıştım. Megane'dan geçmek için. Araba iyi hoş da motorda sıkıntı var sanırım. O yüzden benzinli motorla geliyor artık.

    Hangi motorunda sıkıntı var 160 lığında mı ? yoksa 130 lığında mı ?

  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draqonn

    Evet

    Direksiyon ağırlığı uzun yolda iyimi hocam. Düşük hızlarda şehiriçi çukura girince direksiyon sağa sola oynama yapıyor mu mesela ? Yol sesi rüzgar sesi yalıtımı nasıl. Ses sistemi kötü deniyor genelde ve sizce nasıl? Motor düşük devirlerde 1300 de falan tork düşüklüğü hissettiriyor mu onu da merak ediyorum yani şehiriçi akıcı bir sürüşü varmı? Son olarak şehiriçi ve şehirdışı ortalama yakıtınız nasıl

  • Şu hissiz direksiyon muhabbetini bir türlü kavrayamadım.
    Zaten artık direksiyon ile teker arasında mekanik bir bağlantı bile yok bildiğim. Herşeyi elektrik motoru hallediyor.
    Ne olacağıdı adam ateri gibi direksiyona titreşim mi koysa anlamadım.
    Kaç araba kullandım, aaa bunun direksiyonu şöyleymiş, böyleymiş diye bir hissiyatım olmadı. En fazla fabrika ayarı kaynaklı biri diğerinden az yumuşak veya sert oluyor.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon ağırlığı gayet yeterli zaten modlardan ayarlayabiliyorsunda ağırlığını ve çukurda orada burada sallanmıyor, düşük devir ve şehir içi hızlarda diğer 1.6 dizellerden daha akıcı herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor, rüzgar ve yol sesi konusunda rakipleriyle aynı momdeo birazcık daha sessiz gibi ama diğerlerinden iyi görüyorum ben. Araç bende herhangi bir arıza da çıkarmadı edc motorla gayet uyumlu purüzsüz çalışıyor.
  • B6 2.0 TDI sahibiyim.talisman da kullandım cla da.cla dan geçen biri için talisman uçak hissiyatı verir.bayi çıkışlı temiz araba bulmaya bak o kadar
  • Güzel arabadir. Özellikle ic mekan kalitesi ve yerleşimi sınıfının en iyilerinden.
  • Bizzat uzun süreli kullandım. Kesinlikle d segmentinde sınıfının en iyisi. Marka takıntısı olan binmesin. Virajlar, sapak ayrımlar hepsine gözün kapalı giriyosun başka arabada şeridinde tutarken 4control sayesinde dahada içeri yapışabiliyosun. Savrulma sarsılma da olmuyor. 130 luğunun bilemem yeterli gelirmi ama 160 lık aşırı tatmin edici. Ara hızlanmalar olsun ani sollamalar olaun hiç tereddüt ettirmez. Edc uyumu vites geçişleri sıkıntısız. Sadece hemen her otomatik araçta olduğu gibi 1. Vitesi sadece duran aracı kaldırmak maksatlı olduğundan hafif eğimli yollarda tam durmadan iyice yavaşlayıp devamına gaz verdiğinizde vites 2. Viteste olduğundan biraz geç hızlanıyor. Sert gaz verip yada manuel 1 e çekerek devam da edilebilir. Onun dışında her hangi bir kusur yok. Adaptif cruze sistemi gayet güzel önüne akıllı bi sürücü denk getirip mesafeyi ayarladıktan sonra bırak gitsin freni uyarıyı kendisi yapıyor. Sadece hangi marka olursa olsun türkiyede d segmenti araç alacaksanız kesinlikle servis bakımlı almanızı tavsiye ederim. Bakımları aksatılmamış, hor kullanılmamış olmalı 10-20 bin pahalı olaun ama temiz olsun. Araç herşeyiyle elektronik çünki. İç donanım olarak kahverengi deri zaten yakışıyo araca. Hem ısıtma hem soğutma hem masajlı hem hafızalı ön koltukları var. Başka markaların opsiyonları standart olarak mevcut. Bu doluluğa bedava bir araç. Kendine kendine park ediş ve çıkış da mevcut zaten 4 control sayesinde daha az manevrada dar yerlere giriyor araç. Bakımlı temizini bul gözün kapalı al. Devamlı şehir içi dur kalk trafikte kısa mesafe kullanıp motoru da boğma ama uzun yola vurup arada bi ciğerlerini de aç




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cadmium

    Bizzat uzun süreli kullandım. Kesinlikle d segmentinde sınıfının en iyisi. Marka takıntısı olan binmesin. Virajlar, sapak ayrımlar hepsine gözün kapalı giriyosun başka arabada şeridinde tutarken 4control sayesinde dahada içeri yapışabiliyosun. Savrulma sarsılma da olmuyor. 130 luğunun bilemem yeterli gelirmi ama 160 lık aşırı tatmin edici. Ara hızlanmalar olsun ani sollamalar olaun hiç tereddüt ettirmez. Edc uyumu vites geçişleri sıkıntısız. Sadece hemen her otomatik araçta olduğu gibi 1. Vitesi sadece duran aracı kaldırmak maksatlı olduğundan hafif eğimli yollarda tam durmadan iyice yavaşlayıp devamına gaz verdiğinizde vites 2. Viteste olduğundan biraz geç hızlanıyor. Sert gaz verip yada manuel 1 e çekerek devam da edilebilir. Onun dışında her hangi bir kusur yok. Adaptif cruze sistemi gayet güzel önüne akıllı bi sürücü denk getirip mesafeyi ayarladıktan sonra bırak gitsin freni uyarıyı kendisi yapıyor. Sadece hangi marka olursa olsun türkiyede d segmenti araç alacaksanız kesinlikle servis bakımlı almanızı tavsiye ederim. Bakımları aksatılmamış, hor kullanılmamış olmalı 10-20 bin pahalı olaun ama temiz olsun. Araç herşeyiyle elektronik çünki. İç donanım olarak kahverengi deri zaten yakışıyo araca. Hem ısıtma hem soğutma hem masajlı hem hafızalı ön koltukları var. Başka markaların opsiyonları standart olarak mevcut. Bu doluluğa bedava bir araç. Kendine kendine park ediş ve çıkış da mevcut zaten 4 control sayesinde daha az manevrada dar yerlere giriyor araç. Bakımlı temizini bul gözün kapalı al. Devamlı şehir içi dur kalk trafikte kısa mesafe kullanıp motoru da boğma ama uzun yola vurup arada bi ciğerlerini de aç

    Hocam uzun yolda sabit 130 giderken motor sesi geliyormu hiç? Birde uzun yolda tırların yanından geçerken falan sallama yapıyor mu çok o konuda benim cla çok sallıyor rüzgarda yanımda tır geçince baya etkileniyor araba





  • CLA'dan sonra uçak gibi gelir araç öncelikle. 4 kontrol olsa olur ama olmazsa olmaz değil, çok çok virajlı yollarda agresif kullanırsanız ancak hissedersiniz. Tabi bir de arıza yaparsa ucuz bir parça değil bunu da unutmayın derim.


    Motoru, şanzımanın kronik bir sıkıntısı yok ama her dizel araç gibi 200 bin km civarlarında yağ soğutucusunu, termostatı önlem olarak değiştirtebilirsiniz. 1.6 dizel motor yeterli gücü ve ekonomiyi sunuyor. Antifiriz kesinlikle orjinal kullanın kırmızı veya sanayide ucuz antifriz soğutma sisteminin bozulmasına sebep olur.


    Çift kavrama baskı balata 200 bin üstü kmleri rahatlıkla görüyor. Zırt pırt sorun çıkartan bir şanzıman değil onun da yağını yine değiştirin 80-100 bin km de bir. Bu değişeceklerime değişmez denir ama önlem olarak değiştirmekte fayda var.


    Bu tür araçlarda 15-20 bin TL civarında masraf açması normal kabul edilir. Piyasa da sorunlu denmesi bundan dolayı. 500 bin TL'lik ve az satılan bir aracın parçası da ona göre olur. Fakat bizim insanımız istiyor ki Clio parasına bakım olsun, tamiri gerçekleşsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    CLA'dan sonra uçak gibi gelir araç öncelikle. 4 kontrol olsa olur ama olmazsa olmaz değil, çok çok virajlı yollarda agresif kullanırsanız ancak hissedersiniz. Tabi bir de arıza yaparsa ucuz bir parça değil bunu da unutmayın derim.


    Motoru, şanzımanın kronik bir sıkıntısı yok ama her dizel araç gibi 200 bin km civarlarında yağ soğutucusunu, termostatı önlem olarak değiştirtebilirsiniz. 1.6 dizel motor yeterli gücü ve ekonomiyi sunuyor. Antifiriz kesinlikle orjinal kullanın kırmızı veya sanayide ucuz antifriz soğutma sisteminin bozulmasına sebep olur.


    Çift kavrama baskı balata 200 bin üstü kmleri rahatlıkla görüyor. Zırt pırt sorun çıkartan bir şanzıman değil onun da yağını yine değiştirin 80-100 bin km de bir. Bu değişeceklerime değişmez denir ama önlem olarak değiştirmekte fayda var.


    Bu tür araçlarda 15-20 bin TL civarında masraf açması normal kabul edilir. Piyasa da sorunlu denmesi bundan dolayı. 500 bin TL'lik ve az satılan bir aracın parçası da ona göre olur. Fakat bizim insanımız istiyor ki Clio parasına bakım olsun, tamiri gerçekleşsin.

    Aldıktan sonra tam dolu 160 lık 4 kontrol adaptif sunrof vs hepsi olur hocam. Zaten 4 kontrol merakım ve araç doluluğu için alıyorum ve denemediğim farklı özel araçları almayı seviyorum hepsinin ayrı bir zevki oluyor.





  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Cla ile kıyaslama zaten aynı segmentte bile değil. Araç yola oturuyor giderken iyice hissettiriyor bunu. Lastikler de geniş zaten. Arabaya binip kapıyı kapattığında bile izolasyon seviyesini hissediyosun. Motor sesi dizel olmasına rağmen yüksek değil. 130 larda rüzgar sesi de duyman az. 160-170 lerde bi miktar rüzgar sesi gelebiliyor. Ağır ve alçak olduğu için sallanma savrulma hissetmezsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.