Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mmmmmmmm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayburak -- 25 Mayıs 2023; 22:0:14 >



  • i5 750 işlemciyle, ZeroTHERM Core92 kullanarak + külüstürün külüstürü bir termal macunla aldığım ısı değeri ortalama 30 derece.
    Muhtemelen yarın Gelid GC-Extreme termal macunum gelecek.Onunla da sonuçları söylerim.
    Bunların dışında:
    Soğutucunun fanının hangi yöne üflediğine dikkat edin lütfen.
    Soğutucu Kuzey-Güney(Ekran kartından PSU'ya) olarak mı takılı yoksa Doğu-Batı(Ram tarafından kasanın arkasına doğru) olarak mı takılı?
    Kuzey-Güney şekli ekran kartı verimini de artırıyor.
  • islemci ne ki?o kadar para harcayip eline gecen tek sey 1 derece olmamistir ses de farketmistir.stok fan 4000-5000 devir doner senin aldigin fan max 2000 devir donuyordur.bu devirde daha iyi sogutsun gibi bir beklentin varsa iri cusseli noctua gibi bir sey alacaktin bu fan ve devriyle kac derece oynayacakti ki hele ki bosta sicakliklara baktiysan cunku sogutucu dedigin kendini yukte gosterir, bosta stokla 100 liralik fan aynidir.
  • Soğutucu o kadar da berbat olamaz gibi geldi bana. Bir montaj problemi olabilir belki. Belki soğutucu tam oturmamış olabilir. Termal macun abartılı sürülüp ters etki yapmış olabilir. Bir de asıl farkı görmek için boşta değil yükteki sıcaklıklara bakmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HexfeT

    Soğutucu o kadar da berbat olamaz gibi geldi bana. Bir montaj problemi olabilir belki. Belki soğutucu tam oturmamış olabilir. Termal macun abartılı sürülüp ters etki yapmış olabilir. Bir de asıl farkı görmek için boşta değil yükteki sıcaklıklara bakmak lazım.



    işlemci soğutucusu yerine oturmamış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.