Şimdi Ara

Tamirden sonra direksiyon sertleşmesi ve çabuk ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ford fiesta 2006 aracımızda direksiyonu döndürürken çatırtı kütürtü tarzında ses geliyordu. Ustaya götürdüm. 1 gün kalsın burada, kaza yaparsın böyle dedi. Arabayı bıraktım, sonraki gün akşam aldım. Yaklaşık 5 km sürdükten sonra hala bir ses olduğunu fark ettim. Aslında bindiğimde de fark etmiştim ama yerden dolayı çıkıyor sanmıştım, ustayı aradım, hava vardır, bu normal, eğer geçmezse getir dedi. Bugün 2. gün ve 100 km yol yaptım, direksiyonu çevirdikçe ayaklarımın altında titreşim hissediyorum, ilk şikayet böyle değildi. Ayrıca araba eskisine göre çabuk ısınıyor. Durduğu yerde tam sağ ve tam sol yapınca çok nadir de olsa araba sönebiliyor.


    Sapasağlam arabada böyle sorunlar çıktı, canım çok sıkılıyor. Bunların sebebi nedir, yarın ustaya götüreceğim tekrar ama bir şeyler öğrenmek istiyorum.








  • izmir'de olmama rağmen 2 gün farkla bazen 5 bazen 10 km sonra kendine geliyor suyun derecesi, ısınma havayla alakalı olabilir 2-3 gündür hava leyla. geri kalan sorunlar için ustaya geri gidin muhtemelen mal bir usta ve sorunu çözememiş dinsizin hakkından imansız gelir diye düşünüp davranın.

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    Ben de ustanın beceremediğini düşünüyorum. Gün içinde gideceğim tekrar.

  • Benzer bir sıkıntı da bende var. Alt takımları değişti ve rot ayarı yapıldı. Tamir ve rot ayarından sonra direksiyon sertleşti, yolda bütün tıkırtı direksiyona gelir oldu. Direksiyonu çevirirken sertleşip yumuşar halde. Rotçuya tekrar götürdüm rot sağlam dedi. Direksiyoncuya gösterdim 1000 lira masraf çıkarttı. Anlamadım tamirden önce hiçbir sıkıntı yokken şimdi tamir edilmesi gereken bir direksiyonum var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamanli-70 -- 9 Şubat 2022; 22:6:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.