Şimdi Ara

Tavsiye çamaşır-bulaşık-kurutma makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhaba. Başka bir ile taşınacağım için bulaşık-çamaşır ve kurutma makinası almayı düşünüyorum. şu anda evimde kullandığım tüm makinalar bosch.
    Genel olarak 8 yıl kullanmamda çamaşır makinası ve bulaşık makinası için servis çağırdım ve çamaşır makinası için kullanıcı hatası olduğunu garantiye girmedğini söylediler yedek parça fiyatını duyunca sadece conta lastiği için 500-600 tl para istediler. Yedek parçalar aşırı pahalı, adamlar demek buradan para kazanıyor. bulaşık makinası ise başlarda iyi idi son bir kaç yıldır sürekli çiziyor, deterjan artığı kalıyor ve sepetler paslandı. Allahtan sepet olayına kullanıcı hatası demedi de fabrikasyon boya hatası dedi ve garantiden değiştirdi. Eğer garantiye girmeseydi sepet bile 900 TL civarında.

    Demem o ki yedek parçası kolay bulunan ve ucuz olan makina almak mantıklı geliyor şimdiki aklımla. Bu nedenle Arçelik gibi yerli ürün almakmı doğrudur?

    8 yıldır piyasa ve modelleri hiç takip etmedim. Yeni evlenmiş, makinaları araştırmış arkadaşlardan çamaşır-bulaşık ve kurutma makinası (kurutma ayrıda olabilir ikisi bi arada da) tavsiyesi alabilirmiyim. 4 çocuğum olduğu için çamaşır bitmiyor ve sürekli asmaktan hanım yoruldu. bu nedenle kurutma makinası alsam iyi olacak. Toplam Fiyat aralığı 10-12 civarı olabilir, marka takıntım yok, şimdiden teşekkür ediyorum







  • vestel kurutma makinasını kendim kullanıyorum.
    bulaşık makinasını annem kullanıyor.
    genel olarak memnunuz.
    Arçelik veya Vestel olarak bakarsanız yukarıda yaşadığınız sorunları yaşamazsınız bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.