Şimdi Ara

Tavsiye İçin Buyrun (Kalite Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha önce kullandığım kulaklıkları söyleyeyim ki kaliteden kastım ne rahat anlatabileyim.

    Philips Sho O'neill kullandım yaklaşık 1,5 sene kadar, yalıtımı en iyi olan kulaklığım buydu. Fiaytı yaklaşık 100-120 TL arasıydı diye hatırlıyorum. Daha sonra

    Monster DNA'nın kafaüstü tipi kulaklığını kullandım onu da 1,5 sene kadar kullandım. Yaklaşık olarak 400 Tl'ye almıştım 2 yıl garantisi vardi. Sağdan biraz süngeri söküldü garantiye verdim ve para iadesi yapabiliriz dediler. Hiç beklemediğim bir karardı. Müşteri memnuniyeti kalitesini kanıtlamış oldu. Ama bu kulaklığın yalıtımı çok iyi değildi. Ses kalitesine gelince müzik dinlemekten ve film izlemekten farklı bir zevk aldığım kulaklıktı. Bu kulaklık garantideyken

    AKG k321 kulakiçi aldım bir tane ses kalitesi fena değil. 100 TL verdim buna da. Bu paraya alabileceğim çoğu headphonedan daha iyi ses kalitesi var.

    Fakat artık kafaüstü alma vakti geldi. Ses kalitesi olarak DNA'nın altına düşsün istemiyorum fakat DNA'da markaya da para verdiğimin farkındayım o yüzden o kadar pahalı olmasına gerek yok ama ucuza kaçma niyetim de yok kaliteli bi şey olsun. Ses yalıtımı ve rahatlığı çok önemli. JBL, AKG tarzı bi şey düşünebilirim başka model varsa kafanızda bi önerinizi alırım..



    ÖZET:
    Daha önce kullandığım Monster DNA'nın eksikliğini aratmayacak kafaüstü kulaklık önerisi istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehorsethief -- 12 Temmuz 2015; 10:33:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.