Şimdi Ara

Tavsiye lutfen.Golf 7.5 1.0 tsi'mi yoksa 1.5 tsi'mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Mecbur fiyatini dusurecek, yoksa zor satar. Zaten ilan suresine bakin bir hafta kalmis yayindan kalkmasina.

    Bende zamaninda toyota auris almistim sizin mantikla 15bin hasar kaydi vardi sadece camurluk degismisti serviste, tabi jant vs ne varsa yazmislar ekstra. Eski toyota calisaniyim 2/3 sene bineriz dedim ve 3sene kullandim satarken neredeyse pert araba muamelesi gordu. Zaten pert arabalarin fiyatina yakin bir fiyata cok uzun zaman ilanda bekletip sattim. Yani acelem olsa 2 haftada satiym desem arabayi satamazdik.

    Bizim milletimizde asiri derecede hasar kaydi takintisi var. Sizin gibi dusunen kisi sayisi 100de 1 bile degil inanin buna.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    Dediklerinizi tekrar düşündüm. Araba piyasasının dinamikleri biraz daha farklı. Yazdigim gibi evin fazla kullanilmayacak ikinci arabasi olacak.Dogrusu paraya ihtiyac oldugunda da ilk gözden çıkarılacak araba olacak. O yuzden bir dusuk donanımlı temiz araçları takibe basladim. Tesekkurler tavsiye için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    Aynı durumu yaşıyorum şu an. Aracım bana göre muadilleri arasında en diri olanlardan birisi. Hiç zorlanmamış, hızlı kullanılmamış, hiç sert kalkış, sert fren yapmamış. İç aksamı düzgün. Bakımları aksatılmamış. Kapıları bile dikkatli kapatılmış. Bozuk yola çıksanız ses gelmez, kapıları kapatsanız ses gelmez, tok kapanır. Ama satarken bunların bir önemi yok. Aracı değiştirme durumum var, bayram öncesi bir iki hafta ilanda kaldı, uygun yazdığım halde alıcısı çıkmadı. Tek sebebi şehir içi basit bir kazaya karışmış olması. Alırken de uygun aldığım için dert etmiyorum ama ileride satma düşüncesi olanlar için temiz araba daha rahat ettirir. Acil satmam gerekse muhtemelen pert parasına gidecek aracım.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Bu yazdiklarimizdan sonra icim kan aglasada temiz olanlara yöneldim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Ben şu açıdan da bakıyorum. Aracın başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok. Sizdeyken benzer ufak bir kazası olsa zararınız daha büyük olabilir. 20-30bin daha uyguna, ufaz tefek kazalı araç da mantıksız değil. Subaru xv, auris piyasası zaten zayıf araçlar. Golfün satışı hasarlı olsa bile daha kolay olabilir.

  • Evet araba piyasasi farkli, bende uzun yillar icinde olan biri olarak yorum yaptim. Amacim fikrinizi degistirmek degil sakince dusunup arastirip kendiniz karar veriniz.


    @commandx Forumda cogu kisi kaskodan yaptir kaydi olsun der sonuclari bu ulkede boyle maalesef. Aracinizdan memnunsaniz kullanmaya devam, arada bir ilana girin genelde yaz donemleri arac piyasasi hizli olur belki denk gelirse binici birisi satabilirsiniz. Ya da benim gibi uce bese bakmayp uygun vericeksiniz. Hayirlisi artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.