Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.223
Cevap
276
Favori
814.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar Türkiye’ye yakın olmakla beraber tavuk ve Türk Arap restoranları değerlendirilebilir özellikle Tayland’da iyi Türk restoranları var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phangan'a giderseniz ve siz de insanlardan, trafikten, gürültüden, ıvır zıvırdan nefret ediyorsanız kesinlikle Bottle Beach'te kalın. Yemekler biraz uyduruk ama insansızlığın verdiği huzura değer.

  • koh samui adasında 1 ay kaldım, soruları alabilirim

  • link33 kullanıcısına yanıt
    Balayı için gelmeyi düşünüyorum. Neresine gelmemi onerirsiniz? Ve adaya ulaşımı en kolay nasıl yapabılırım acaba cok yorucu olmasın ama cok pahalı da olmasın en efektif yol demek istedim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese, başlığı yeni gördüm. 1.5 senedir Bangkok’da yaşıyorum. Özellikle Bangkok hakkında sorusu olanlar varsa yardımcı olmaya çalışırım ya da buralarda yaşayanlar varsa haberleşebiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    adanın en iyi plajları konusunda bilgim yok arkadaş bilgi verirse süper olur. zira büyük bir ada samui örnek batıdaki plajda gelgit çok olurken kuzeyinde hiç olmuyor. o sebeple hangi plaj en güzeli ve fiyat performans öğrenmek güzel olur.


    ben ulaşım hakkında bilgi vereyim. en hızlı ve temiz yol bangkokdan iç hat uçmaktır. ama fiyatlar sezonsal olarak değişiklik gösterebilir. eğer uçak pahalı gelirse lomparayah firmasının otelden otele transfer şeklinde paket ulaşım opsiyonları var onu inceleyin derim.


    ben nasıl gitmiştim derseniz, bangkokdan gece yataklı treni ile chumpon gitmiştim. oradan da yine lomparayah firması ile samuinin hemen bir üzerindeki koh tao adasına geçmiştim. koh tao'da bulunan nangyuang sahili bence efsane mutlaka uğranması gerekir. yataklı tren de çok konforlu ve uygundu. hem de gece otel parasından kazanç oldu. sabah indim chumpon'a oradan da samui adalar takımına çok rahat geçiliyor yarım saatlik bir yolculuk

  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    ada cok guzel oldugu için surekli otel değiştirdim. ilk kaldıgım yer lamai bölgesindeydi, denize sıfır bungalow tarzı bir otelde geceliği 13$ kaldım. hemen yurume mesafesinde hareketli cadde var. oradan scooter kiraladım. daha sonra adanın kuzey bölgesibe geçtim. Pinnacle samui resortta kaldım. harika bir oteldi. rüya gibi diyebilirim. orayada 15usd civarı birşey ödedim. ben temmuz ayında gittiğim için ucuzdu yani taylanda göre ölü sezon. Kişisel fikrim phuket vs hepsi hikaye. Koh samuiye git scooter kirala komple gez.

  • dostlar selamlar,


    salam air ile uçuş yapan dostlarımız var mı?


    uçuşuma 6 gün kala uçağımı iptal ettiler. başka güne alalım yada çek verelim diyorlar.



    tüm otellerimi ve sonraki uçuşlarımıda ödedim tuhafta gitmem lazım. para iadesi alabilsem hemen qatardan bilet alıcam ama asla maillere cevap vermiyorlar muhattap kimse yok.



    daha sonra airhelp kullanıp uçuş tazminatı da alıcam. ancak şuan kısa sürede en güzel çözüm ne sizce 2 gün önceki uçuşa mı geçmek yoksa yeni başka firmadan bilet mi almak :(

  • Yani eğer maillere de cevap vermiyorlarsa ben riske atmaz cebimden biletimi alırdım daha sonra iademin peşine düşerdim Öteki türlü otel falan hepsi sıkıntıya girecek gibi duruyor

  • Bir gitmeyen ben kaldım sanırım...Biraz yakına yapmamışlar şu Tayland ı

  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk tatili koreye yaptım gece yarısı vize onayı geldi gece yarısı wings kredi kartına başvurdum onaylandı gece aldım bileti hemmen uçtum fırsat cok da değerlendirene, bu konuda vardır bol bol millete anlattım önceki sene

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • endmov3 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, şimdiye hallettiniz mi bilmiyorum ancak Salam Air benim de dönüş uçuşunu iptal etmişti. Ben yeni bilet aldım, 20-25 gün içinde paramı geri iade ettiler. customercare@salamair.com bana ertesi gün cevap vermişti.

  • Arkadaşlar normal AKBANK atm banka kartım ile Tayland bankok da atm lerden para çekebiliyormuyum? bu SARI BANKA dedikleri özellikleri krungsri bankasının ATM lerinden?


     TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR
  • SHARINGAN kullanıcısına yanıt

    evet çekebilirsiniz ama her bankanın komisyonu farklı olabilir farklı atmlerden deneyerek görebilirsiniz. ayrıca 220 baht gibi bir kesinti var diye biliyorum o yüzden tek seferde yüksek bir miktar çekmek daha mantıklı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wings kart ile gez kanatlar harici uçak bileti almak mümkün mü? Gez kanatlan fiyatları ucuz bilet arayanlar için yüksek kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi tur firması ile gittiniz içerikten ve turdan memnun kaldınız mı acaba

  • Arkadaşlar selamlar,


    8-14 Mayısta balayı için phukette olacagım bir aksilik çıkmazsa. Kata Beach de konaklayacagız. Önceden gezmiş görmüş arkadaşlardan taktikleri alırsam cok mutlu olurum.


    phi phi adalarını görmeyi istiyorum başka cok güzel yerler de varmıs bunlar için hangi turu nasıl ayarlayabılırım yardımcı olabılır mısınız? Bir de motor kiralamak mantıklı mı, doları nerede bozdurmam gerekir, havalanından otele ulaşımı nasıl yapabılırım gibi sorulara da cevap bulabılırsem süper olacak


    şimdiden teşekkürler

  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    Katayı özellikle mi seçtiniz? Daha sakin romantik başbaşa bir balayı için kata iyi ama eğlence gece hayatına uzaksınız. Kata nın yanında Kata Noi beachte mutlaka yüzün.


    Turları herhangi bir tur satıcısından alabilirsiniz, zaten tonlarca inanamayacağınız kadar çok acente göreceksiniz, birinden alın, lakin dikkat edilmesi gereken tur içeriğini çok iyi anlayın, sürpriz yaşamayın, bir de feci pazarlı yapın. 1000-1200 bahttan fazla ödemeyin turlardan herhangi birine


    Maya bay ziyaretli phi phi turu bakın özellikle, adanın arkasından giriş var artık açıldı maya bay, rüya gibi bir yer.


    Motor kiralamak çok mantıklı gezecek tonla yer var adada, ama trafik tersten akar, trafik ciddi yoğundur, çok dikkatsiz kullanır insanlar, eğer iyi sürücüyüm, soldan akan trafiğe de kolayca alışırım derseniz sadece paradise ve freedom becahlere gitmek, big buddhaya çıkmak için bile motor kiralanır.


    Ne kadar çok tur acentesi varsa ondan bile çok money exchange ofis göreceksiniz, kurlara bakın en yüksekten herhangi birine girin değiştirin.


    Havaalanından otele seçenek çok, taksi olabilir (800-1000 baht), paylaşımlı van olabilir (200-300 baht), public bus lar olabilir (100 baht).


    Aklınıza gelecek soru olursa yazın :)

  • Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Heryerden alırsınız hocam visa logosu mu var ona bakın ona göre, gezakanatlandan almanız daha mantıklı avans puan kullanın o şekilde alın 12 ay sonra ödeyin zaten tl ödeyeceksiniz, ödemeleri de kartdan yapın juzdan dan kampayalarla beleşe gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    Gezkanatlan'da yer almayan ucuz biletler var çeşitli sitelerde. Buralarda nasıl kullanılıyor bilginiz var mı? İşlem ücretleri oluyor sanırım ama ne kadar bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.