Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.491
Cevap
46
Favori
155.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi tekrar kontrol ettiğimde fatura borcum görünüyor :) buradan cevap vermiyorlar ama takip ediyorlar. Tüketici hakem heyetinde görüşürüz. Haksız yaptığınız zam içinde iade talebinde bulunacağım. Ayrıca Btk üzerinden de şikayet edeceğim...
    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulumse_kaderine G kullanıcısına yanıt
    Olmayan itibarın kaybından söz edilemez bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozgur606 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Özgür Bey,

    İade konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat siz kendinizce formül üretmeye çalışıyorsunuz.

    Sözleşmemizin 9.3 maddesinde fatura itirazı ve iade konusu geçmektedir incelemenizi tavsiye ediyorum.

    Ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra iade işleminiz konusunda destek olabiliriz.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozgur606 kullanıcısına yanıt

    BTK ya şikayet oluşturulamıyor malesef. BTK iss olarak bile tanımıyor TBTNET i listede yoklar. Ticaret bakanlığına iletmeniz gerekiyor şikayeti.



    Buradan haksız çıkartılan faturalar ile ilgili şikayette bulunabilirsiniz. Bize de kampanya bitiminden önce haber verilmeden 6 gün sonra sms ile zamlı fatura ilettikleri için anında başka firmaya taşıttım. Son 2-3 aylık faturalar e-posta adresime bile ulaşmadı. Faturamı tam ödedim defalarca telefonla kayıt oluşturuldu, yazılı olarak da talep ilettim yine geri ödeme yapmadılar.


    Ödeme yapmayıp fatura itirazında bulunmakta bir seçenek, faturayı tam ödeyip geri iade istemekte.


    Şuan geçiş yaptığım firma port ücretlerine zam gelmesine rağmen halen zam yapmadı.. Port ücretleri bahane Türknet mesela daha port ücretlerine zam gelmeden 3-4 ay öncesinden zam koydu anında. Kimi firmalar varki söylentilere göre bile zam yapıyor piyasada.. BTK denetimi var mı? Yok..





  • gulumse_kaderine G kullanıcısına yanıt

    Comnet e geçiş başvurumu yapmış bulunmaktayım. Buradan herkese yazıyorum. Uzak durun bu firmadan.

    Modem i bile ben gönderip ücretini ben ödeyecekmişim. Gelin alın ya da kargo bilgisi iletin göndereyim diyorum. Bana İnternet hizmeti vermek için gerekli aracını göndereceksin, hizmet bedeli alacaksın, sonra gel ürününü al dediğimde sen gönder ve parasını da sen öde diyeceksin. Çok ilginç hizmet anlayışı.

    Bir sorun yaşadığınız üslüpları bile değişmeye başlıyor. Kimseye tavsiye etmiyorum. Umarım karar noktasındaki insanlar buraları okuyorlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

    Merhabalar sonunda bir dönüş olduğu için sevindim.


    Yardımcı olmaktan kasıt nedir? Habersiz ve üstelik 1 yıllık söz verip zam uygulayan sizsiniz. 10 gün hizmet alıp 10 günlük bedeli ödemişim hala benden vermediniz hizmetin kalan günlerin ücretini istiyorsunuz. Sonrasında iade edeceğiz diyorsunuz. Ben formül üretmiyor aldığım hizmetin karşılığını ödüyorum siz vermediğiniz hizmetin ücretini benden istiyorsunuz.

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

    9.1 maddede hizmetin aboneye fiilen sunulması ile oluşacağı yazmaktadır. Yani ücretini isteyip iade edeceğiniz dönem bana fiili hizmet verilmeyen dönemdir.

    Hizmet aldığım dönem olan 10 günlük bedeli hesabınıza ilettim gerisi sizin kararınız isterseniz yasal hakkınizi! kullanabilirsiniz. Bende tüm yasal haklarımı kullanacağım. Tüm gelişmeleri de buradan yazacağım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İademi bugün kredi kartına yatırdılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemde ne zam.

    Faturam 74 TL idi. Telekom porta %67 zam yapmış(ki bunlar hepsini bize yansıtmadıklarını iddia ediyorlar) yansıtsalar bile neyin yüzde 67 si 35 yapar, 55 in. 74-55=20 TL. Demek ki bizden kişi başı 20 TL kazanıyorlardı. Şimdi 110 yaptılar ve yine 55(eski port bedeli)+35(yeni zam)=90 tl bunu Telekom a port ücreti olarak ödediklerini iddia ediyorlar.


    Yani özetle yeni fiyat olan 110 TL nin 90 TL port ücreti 20 TL firma(tbtnet) kazanıyor iddialarına göre.


    Port ücreti 90 TL ise o zaman 69 TL ye 35 mbit e kadar internet hizmeti sunan comnet kullanıcı başı sadece port ücretinden 20 TL zarar ediyor. Bunun dükkan kirası çalışanı vs derken comnet in 2 aya batması lazım tbtnet in hesabına göre.


    İnsanları salak yerine koyuyorlar. 1 sene sabit fiyat garantisi ver sonra kandırmaya çalış. 20 sinde 30 unda değilim. Adam gibi yap izahatini böyle söz vermiştik ama ülke olarak zor günler geçiriyoruz vs vs zam yapmak zorunda kaldık de. Biz de ne diyelim. Ama sen ben zam yapmadım bu telekomun port zammından kaynaklı dersen insanları enayi yerine koymuş olursun. Bu yaklaşım çok yanlış.


    @TBTNET bu hesaba da bir yorum alabilir miyim? Nerede yanlış yapıyorum?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulumse_kaderine -- 24 Haziran 2022; 15:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TBTNET kullanıcısına yanıt

    Edit: Firma temsilcisi mesajını silmiş. Mesajın ekran görüntüsü ektedir.

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET



    Bu ne biçim bir üslup böyle. Size mi kaldı benim ne dehası olduğum. Ha merak ediyorsanız matematik öğretmeniyim.


    Sizin muhasebe biriminiz gayet iyi hesap yapıyor, sadece satış biriminiz verdiği sözlerin arkasında duramıyor sorun burada. Sonra telekomu bahane ederek verdiği sözlerden cayıyor mesele bu.


    Madem yapılan bu zamma yapılabilecek bir izahınız ve hesabınız var, ofisinize gelmeme ne gerek var burada yapın da herkes görsün.


    Sorun net: 74 TL lik bir faturaya yapılan 35 te lik zam sadece port ücretine gelen zamdan kaynaklanıyor ise port ücretiniz o halde ne kadar? Benim hesabıma göre 90 TL olması gerekiyor. Velev ki 90 TL ise 69 TL ye nasıl internet satıyorlar? Abone başı sadece port maliyeti olarak 20 TL zarar mı ediyorlar? Onlar bu port bedellerini ödemiyorlar mı?


    Evet sözleşmede var. Hatta 6 ay peşin ödedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulumse_kaderine -- 25 Haziran 2022; 13:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TBTNET kullanıcısına yanıt

    Peki. Ben ikna olmadım, bu nedenle zaten iss değişikliği gerçekleştiriyorum. Bundan sonrası zaten artık anlamsız olacak. Davetiniz için teşekkür ediyor sizlere iyi çalışmalar diliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, bu gün şirketinizden başka bir iss ye geçişim tamamlanmıştır, ilişiğimizin kesildiğine dair aboneliğiniz sonlandırılmıştır mesajı muhtemelen bu gün sonunda gelecektir, gelmez ise buradan ricada bulunuyorun yarın veya yarından sonraya gün geçirmeyin...

  • Şu saçma sapan üslubunuzu şuraya koyalım da yeni müşteri adaylarınıza fikir versin.


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • Wanker kullanıcısına yanıt

    Ofislerine giderseniz size de izah ederler.

    Yanlış anlamayın misafirce bir davet. Çay çorba için. Merak ettiğiniz her konuda sizi dostça ofislerine davet ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, bu gün üyeliğimin iptal edildiğine dair firmanızdan mesaj geldi; acaba kalan kullanmadığım gün sayısı ne zaman iade edilir bilgi alabilir miyim?

  • Bu güne kadar altyapıdan hizmet alan/almayan bir çok firmadan internet kullandım. Türk telekomun kendisi, Turknet, kablonet, netspeed, tbtnet... Şu an poyraznet kullanıyorum, ailemin evinde de netgalaksi bağlı. Hiç bir firmada müşteri hizmetleri ile çözümsüzlüğe düşünce internetsiz kalma gibi bir durumum olmadı. O sebepten "müşteri danışmanı ile çözümsüzlüğe düşerseniz internetsiz kalırsınız" gibi bir mesaj çok talihsiz olmuş ama...


    TBTnet ile hiç bir sorun yaşamadım, Şarköy'de yaşadığım dönemlerde net 96 megabit internet alabiliyordum. Sadece 1 kere genel kesinti olmuştu, onda da üç günün iadesini yapmışlardı. İade de tam yapıldı. Benim hakkım helal...

  • Fatura ödeme tarihinde neden değişiklik yaptınız @TBTNET Fatura ödeme tarihi normalde ayın 20 sinden sonra oluyordu. Neden 15 ine aldınız? Diyelim ki ayın 15 ine kadar faturayı ödemedim, kullanmadığım günlerden dolayı ödemediğim fatura için internetimi mi keseceksiniz? Umarım öyle bir hataya düşmezsiniz.


    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET

    Ön ödemeli sistemde ayın 15 ine son ödeme tarihi koymak demek ne demek?





  • admestos kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. Gelen sms de dikkatimi ilk çeken bu oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.