Şimdi Ara

TC uzantılı domain, yurtdışında farklı fiyat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, .tc uzantıların sözde yerlileşmesinden sonra her yıl 45 lira kadar ödediğim fiyat bir anda 400 liraya kadar yükselmiş ve şuan 100 lira olarak görülmekte. domain süremi uzatacağım. Bildiğim kadarı ile tc uzantısı Gerçek anlamda Ülkemizle alakası yok, ticari bir yalanla ülkemizde prestijli bir domain olarak satılıyor. tc uzantısının satış hakları tüm dünya üzerinde satın alan yerli firmaya mı ait, değilse ben isimtescilde bulunan domainimi yabancı bir firmaya transfer ederek daha ucuza elimde tutmam mümkün mü. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasuto53

    Arkadaşlar, .tc uzantıların sözde yerlileşmesinden sonra her yıl 45 lira kadar ödediğim fiyat bir anda 400 liraya kadar yükselmiş ve şuan 100 lira olarak görülmekte. domain süremi uzatacağım. Bildiğim kadarı ile tc uzantısı Gerçek anlamda Ülkemizle alakası yok, ticari bir yalanla ülkemizde prestijli bir domain olarak satılıyor. tc uzantısının satış hakları tüm dünya üzerinde satın alan yerli firmaya mı ait, değilse ben isimtescilde bulunan domainimi yabancı bir firmaya transfer ederek daha ucuza elimde tutmam mümkün mü. Teşekkürler.

    Merhaba;

    Bilgim dahilinde .TC uzantılı alan adlarının tescil ve uzatma işlemleri 100 Tl gibi bir miktara yapılmaktadır. Elbette ki, daha uygun fiyata transfer işlemi yapan firma bulursanız transferini gerçekleştirebilirsiniz ancak transfer edeceğiniz firmanın güvenilirliğine dikkat ediniz. Biraz araştırmanızı önermekteyiz,

    Bilginize...

    ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.