Şimdi Ara

Tek çanaktan gelen kabloyu 6 daireye paylaştırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;


    Benim sorunum 6 daireli blokta yaşıyoruz,çatıda tek çanağımız vede santralimiz mevcut,kurulu sistemimizden dünekadar sorunsuz izleyebiliyorduk.
    Fakat site yönetimi santralin bağlı olduğu elektrik saycına ortak abonelik yapılması gerekçesiyle uedaş'ın elektriği kestiğini bildirdi.
    Bende bu işi,elektirik ihtiyacı olmadan nasıl çözeriz diye sizlere danışmak istedim.Bu şekilde sistemi olup kullanan yada bi fikri olan varsa paylaşmanınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.



  • maalesef elektriksiz olmaz çünkü merkezi sistem kutucuğu ataptörlüdür yani elekrikle çalışır ama dersen illaki olsundersen evden merkezi sisteme elektrik çek olsun bitsin..
  • bu nasıl bir zihniyet o santral kac watt ki ne yaksın... peki oturdugunuz binada asansor ve bina içi aydınlatma parasını kim veriyor?
  • Hızlı cevap için teşekkür ederim,aklıma bir yol geliyor sanki olurmu bilmem.Şöyleki evin içinde 4 odada anten prizi mevcut,sigorta kutusunun üzerinde'de bir dağıtıcı var bu dağıtıcının aynısından 2 adet alıp santrele gelen anten kablosunu taksam ve santralden dairelere dağılan kablolarıda taksam bu iş hallolurmu acaba?
    Yani bu dağıtıcı evin odalarına dağıtıyorsa aynı mantıkla antenden gelen sinyali diğer dairelerede dağıtması gerekir diye düşünüyorum düz mantıkla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtato

    bu nasıl bir zihniyet o santral kac watt ki ne yaksın... peki oturdugunuz binada asansor ve bina içi aydınlatma parasını kim veriyor?

    Benim oturduğum sitede bloklarda merdiven boşluğu yok,bloklar 3 katlı alt katın girişi kot farkından dolayı güney cephede arakatın kuzey cephede asansör yok birtek ortak gider bu dağıtıcı santralin sarfettiği elektrik.santral aylık ortalama 2 tl harcıyor ama abonelik 200 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.