Şimdi Ara

Tek Karakter Yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, son iki üç gündür klavyemde "Ö" yazamıyorum.

    "Ö" yazmak istediğimde Shift tuşuna basılı tutmam gerekiyor. CapsLock açık olunca Shift'e basılı tutarak küçük "ö" yazabiliyorum CapsLock kapalı iken büyük Ö yazıyor.

    Shift'e basılı tutmadan Ö harfine basınca hiç bir şey olmuyor ama. Yazı yazmıyor. Klavye bÖlge ve dil ayarları Türkçe sadece Windows ingilizce. Türkçe dil paketi'de yüklü.

    Diğer bütün Türkçe karakterler sıkıntısız yazıyor bu arada. ğ ü ş i ç . Bir tek Ö'de sıkıntı var. ÇÖzümünü bilen var mı acaba?




  • Merhaba geçmiş olsun,


    NVIDIA GeForce Experience kullanıyor musun? Eğer öyleyse overlay seçeneklerinden klavye kısayollarını değiştir.

  • Yukarıdaki arkadaş güzel bir noktaya değinmiş. Makro yapılmasını sağlayan, klavye ısı haritası çıkaran veya klavye fare üzerine özelleştirme seçenekleri sunan tüm programları kapatmayı denemelisiniz. Hatta windows altından ikinci bir hesap oluşturmayı veya güvenli modda başlatmayı deneyin. Sonrasında klavyede sorununuz devam ediyor mu kontrol edin. Eğer ediyorsa her ne kadar uzak bir ihtimal gibi dursa da donanımsal bir problem de olabilir gibi.

  • Merhaba biraz geç olacak ama çözdüm, synergy diye bir program kullanıyorum 2 bilgisayarı tek klavye ve fare ile yönetmek için, ona kısa yol olarak atadığım için oluyormuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Goodmane G kullanıcısına yanıt

    İlk aklına gelen o program olmalıydı. Neyse geçmiş olsun :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.