Şimdi Ara

Tek Yaşayanlar Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün gün ne yapıyorsunuz beyler ?


    Herkes bir tutturmuş kendini sev, yalnız kalmayı öğren,


    Kendimi seviyorum da, canım sıkılıyor, utangacım yeni insanlarla sürekli tanışamıyorum da


    Vakit geçmiyor




  • Ben de senin gibiyim. bir de evden çalışıyorsan ve arkadaş çevren kısıtlıysa leş bir deneyim oluyor tek yaşamak. en güzeli arada uğrayacak bir kız arkadaş bulmak ama onu da ben beceremiyorum. yalnız kalmayı sevmek, kendini sevmek masalları falan hikaye maalesef..

  • Bu kafa ile Depresyondan girip, Şizofreniden çıkarsın, benden demesi. 


    İlave not = Şizofren olduğumu iddia etmiyorum , zaten Şizofrenler şizofren olduklarını bilmezler, sorgulamazlar ama bu kafa ile belirli bir süre sonra, benim gördüğüm gibi, Kobra yılanı bile görürsün yatağında, uyandıktan hemen sonra. (ister inan, ister inanma )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 23 Ocak 2022; 18:41:51 >




  • Varmi yalnizlik gibisi? En guzelide karanlik bir odada tek basina kendini dinlemek ve dusunmek.
  • Donnie__Brasco__ D kullanıcısına yanıt

    Malesef evden çalışıyorum, birde yurt dışındayım çok arkadaşımda yok, evliydim evleri ayırdık öyle garip bir hal aldı hayatım


    Çok hikaye değil kendini sevmek lazımda yanınada birşeyler koymak lazım

  • O kadar kötü değilim yahu, yani inşallah olmam


    Senin nasıl gidiyor hocam var mı bir çıkış ışığı :)

  • halimyokk kullanıcısına yanıt

    Çıkış ışığı yok hocam bende.


    Şuan "inşaat Teknolojisi" bölümü okuyorum, Ceyhan'da, Çukurova üniversitesinde, final sınavlarında, ingilizce ile inkılap hariç alayından kaldım, bütünleme sınavlarına kaldım ama büyük ihtimalle onlarda da çuvallayacağım.Tek Yaşayanlar Var mı ? 

    final sınavlarına çalışamadım, bütünleme sınavlarına da çalışamayacağım büyük ihtimalle zira vakit buldukça yatağıma girip, "keşke Ölmekten korkmasam" diye aynen bu şekilde sayıklıyorum.Tek Yaşayanlar Var mı ? 

  • 8 yıl yalnız yaşadım, canımın istediğini yapardım, sonra anladımki bu çok çok lüx bir şeymiş. Evliyim şimdi ama o ginleri özlediğimi söylemeliyim.
    Evde sıkılmama yollarını deneyeceksin, tv veya film izlemek vb gibi sesli bir şeyler olsun. Hatta ben sırf ses olsun diye gidip bi tane radyo almıştım, 24 saat kısık sesle haber veya müzik filan çalardı, kendimi yanlız hissetmezdim, tabi bunları yapamama dersen bi tane kafa dengi ev arkadaşı bulman lazımki bu da çok çok zordur Allah yardımcın olsun
  • Mevcut durum zoraki mi kendi tercihiniz mi bu önemli.


    Aileye veya eş, sevgili - partner ile birlikte yaşamak, yalnız yaşamak arasında isteyerek yapılan tercih, zorunluluk veya dayatmaya göre insanı daha mutlu eder. Tabi tercih edilen şey kalıcı farklı bir zorunluluk oluşturmadığı sürece.


    Yalnızlığı öven insanların, övmesinin nedeni yalnızlığı keyfi bir şekilde tadabilmiş ve bu keyiften şartlar gereği mahrum kalmış veya bunu hiç tadamamış insanlar olabilirler.


    Bu süreçte iş, ev ile ilgili sorumluluklar ve dinlenme konusunda size yük oluşturmayacaksa sokaklardan veya barınaktan veya farklı cinslerde türlerde satılan evcil hayvanlardan yanınıza hayat arkadaşı edinebilirsiniz. Fakat bu hayvanların elektronik ürün olmamaları itibarı ile sorumlulukların, manevi ve tıbbi ihtiyaçlarının farkında olmak gerekir. Sırf tıbbi, manevi ve maddi gereklilikleri sebebi ile tek başıma yaşamayıp ailemle yaşasam da bir çok "arkadaş" denen sosyal canlıya göre genel olarak daha iyi bir sosyal arkadaş olmaları itibarı ile bir hayvan sahiplenmek istiyorum fakat özel veterinerlik ve gıda ihtiyaçları konusunda maddi bağımsızlığımın veya başarılı bir kariyer serüvenim ve dolasıyla mesleğimin olmaması beni bundan uzak tutuyor.


    Sonraki süreçte dost veya sevgili gibi sosyalleşme faaliyetleri ile de yalnızlık zorunluluğunu kendinize dayatmaktan uzaklaşabilirsiniz. Hiç bir şeyin zorunluluğu gerçekten keyifli olmuyor. Sosyalliğinde, Yalnızlığında ihtiyacımız olan şey istediğimizde yalnız kalmak veya sosyalleşmek.


    İyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Şubat 2022; 22:19:22 >




  • Ben yaşadım 1 yıl . Yakışıklı ve uzun değilsen kız bulamıyorsun okuldan veya işten eve geliyorsun sessizlik çıt yok herşey durmuş zaman durmuş. Ben asosyal bir insan olarak o zaman anladım insanın sosyal bir primat olduğunu.


    Aslında evler bu Amerika'daki gibi olsa tek katlı arkasında veranda bahçe garaj vs olsa birşeylerle ilgilenirsin bir uğraş bulursun kendine ama apartman dairesinde ne yapabilirsin herşey kısıtlı.

  • Doğduğumdan beri tek başına yaşıyorum.Tek yaşamak berbat birşey.Övünülecek bir tarafı yok yalnızlığın...
  • Hocam sen hiç kobrayı gördün mü (yılandan bahsediyorum)

  • olum nasıl tek yaşamaktan sıkılıyorsunuz anlamıyorum. ilgi alanlarınızı bilmiyorsunuz en kötü pc de takılın oyun otnayın karışan yok eden yok

  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

    İster inanın ister inanmayın, gördüm hocam, aynı şu aşağıdakine benziyordu ama bu kadar büyük değildi, kendime gelince kayboldu.Tek Yaşayanlar Var mı ? 

    Tek Yaşayanlar Var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 22 Şubat 2022; 17:53:7 >
  • Birsure yalniz yasadim iyi yonleride var kotu yonleride. Ama genelde iyi tek kalmak
  • vallaha hocam 5 lira alıyorum ama arkadaşımla ayrı eve çıkmaya korkuyorum. şu halde bile bana yetmiyor ayrı eve çıkarsam sıçarım.


    tr de yaşıyoruz nabalım yapacak bir şey yok kaderimiz bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.