Şimdi Ara

TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
7.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boss karakter demon heihachi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 15 Ocak 2024; 5:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr store dan deluxe editionı alsam,us hesabımda sonradan çıkacak dlc karekterler açılır mı??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt

    açmaz hocam farklı bölge dlc olunca görmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Eddy de duyuruldu sonunda 110 dolar vericem artık ,çocukluğumda tekken 2 ile başladım ps1 de bu oyunun yeri apayrı her ne kadar grafikleri bu sefer beğenmesemde.Tekken hep grafikte seviyeyi belirledi.Hele tekken tag 1 geçiş ps2 ye inanılmazdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]Mitsuownesyoutube
    Thanks for watching! You can become a Member for just $1,99 and enjoy Exclusive Perks! https://www.youtube.com/channel/UC_D68HMGb_Y0tiVdN2-2Atw/join Patreon: https://www.patreon.com/user?u=6887026 Merch: https://represent.com/store/mitsuownes Twitter: https://www.twitter.com/mitsuownes Tips: https://streamlabs.com/mitsuownes Discord: https://discord.gg/uZypfzC Twitch: https://www.twitch.tv/mitsuownes
    https://www.youtube.com/watch?v=HbEtDS66__Q
  • Zafina'yı çok beğendim. Grafikler de baya güzel olmuş.


    -----


    Tekken 8 - Zafina Reveal & Gameplay Trailer | PS5 Games


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/tekken-8/ Your fate is already decided. Zafina the Mystic Stargazer unleashes her power in #TEKKEN8! #ps5 #ps5games #tekken8
    https://www.youtube.com/watch?v=WBn2uO1mxxY
  • TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]Bandai Namco Entertainment Americayoutube
    Fist meets Fate - prove your might in #TEKKEN8 🤜🤛 The next King of Iron Fist Tournament begins on January 26, 2024. Join the fight: https://bnent.eu/Preorder-TEKKEN8 Follow Tekken: Instagram: https://www.instagram.com/tekken/ Twitter: https://twitter.com/TEKKEN Facebook: https://www.facebook.com/TekkenAmericas TikTok: https://www.tiktok.com/@tekken Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=_MM4clV2qjE
  • Arcade joystick ile oynuyorum - bütün dövüş oyunlarını aldım. En çok Tekken 8 i bekliyorum...

    MK1 e yeni update gelmiş.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]
  • Tekken 8 Tr psnden alsak Us Psnde dlc charlari gorecek mi ? Malum ana hesap us benim (lanet olsun)

    Misal sfde oyun icinde senden bir profil olusturmani istedigi için sf6 dlclerini us psnde gormuyor oyun.

    Mk1de durum nasil mesela ? Deneyen oldu mu Tr psnden alinan oyun Usda göruldu mu dlc charlari ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Ocak 2024; 14:6:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun boyutları:


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]
    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStation Game Size (@PlaystationSize) on Xtwitter
    🚨 TEKKEN™8 - 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 80.137 GB - 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 1.001.001 - 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 ($𝟲𝟵.𝟵𝟵): Pre-Load : Jan 23 - 11 PM UTC Release : Jan 25 - 11 PM UTC #TEKKEN8 #PS5
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1748330308385005640
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bu oyunların hakkından 4 tb ssd gelir. TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ] 

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Bölge kilidi olayı adamı kanser eder. Fortnite için ana oyunu satın almıştım. Amerika hesabından oynayamadım. Saçmalık gerçekten. Tüm karakterler için ya kredi kasacaksın ya da complete edition bekleyeceksin.

  • Mk1 oyuncusu olarak tekken 8i merak ediyorum . Aslında tekken oyunlarından hiçbir zaman uzak kalmadım ama sadece birkaç maç atıp çıktığım oyun oldu . 8 i deneyen arkadaşlardan yorumlarını merak ediyorum . Benim gibi casual oyunculara hitap eder mi ? Tekken 7 de leo yu sevmiştim bu oyunda da yeni oyuncular için uygun mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malikenes54 M kullanıcısına yanıt
    Tekken en zoru ya sf-mk-tekken arasinda, pek casuale hitap etmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya us psn bitirdi bizi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://blog.playstation.com/2024/01/19/the-evolution-of-tekken-and-playstation/


    -


    Tekken ve PlayStation'ın Evrimi


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Serinin ve konsolun yıllar içinde nasıl iç içe geçtiğini görün.


    Bandai Namco Entertainment'ın Tekken serisi, dövüş oyunu türü dendiğinde çoğu oyuncunun aklına gelen ilk serilerden biri. 1994 yılında oyun salonlarında ilk kez sahneye çıkan Tekken, şık karakterleri, komedisi, çığır açan oynanışı ve po****l grafikleriyle 3D dövüş oyunlarının ortaya çıkmasına yardımcı oldu. Bu başarılar seri boyunca devam edecek ve atari döneminin çok ötesinde onu türün ön saflarında tutacaktı.


    Tekken'in başarısı, ikonik serinin PlayStation'da piyasaya sürülmesiyle konsol pazarında da devam etti ve seri ile sistem yan yana gelişti. Her bölüm, yeni konsol sınırlamalarını zorlayarak her girişi her PlayStation'ın önemli bir vitrini haline getirdi.


    Tekken 8'in çıkışının ufukta görünmesiyle The King of Iron Fist Tournament ile PlayStation arasında yeni bir çarpışmanın zamanı geldi. Gelin serinin nasıl geliştiğine ve her konsolla bu kadar iç içe geçtiğine bir göz atalım.


    Tekken: Demir Yumruklu Başlangıçlar


    Tekken | ABD Yayını 1995 | PlayStation


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Başarılı bir arcade çalışmasının ardından Tekken, orijinal PlayStation'da konsol çıkışını yaptı. Konsolun çıkışından iki ay sonra çıkan Tekken, ilk başarısını hemen ev konsolu alanında da yansıttı.


    Serinin geri kalanının temeli burada anında fark edilebilir. Ayrıntılı grafikler ve saniyede 60 kare sunarak donanım sınırlarını zorlamaya odaklanılması, öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor olan iki yumruk düğmesi ve iki vuruştan oluşan kontrol şemasıyla, serinin hâlâ sahip olduğu, mutlaka oynanması gereken bir oyun haline getirdi. özellikler oyunu anında rekabetçi ve her yerdeki evler için partilerin vazgeçilmezi haline getirdi.


    Ve PlayStation deneyiminin daha da dikkat çekici hale getirdiği unutulmaz dövüşçülerden oluşan listeyi kim unutabilir ki? Tam hareketli video ara sahneleri içeriyordu ve oyuncular, oynanabilir karakterler olarak Armor King ve son patron Heihachi gibi alt patronların kilidini açabiliyordu.


    Tekken, bir yıl süren arcade çalışmasının ardından bile konsollarda aynı derecede övgü topladı ve bu da Bandai Namco Entertainment'ın seriyi önümüzdeki yıllarda devam ettirmesi için kolay bir seçim haline getirdi.


    Tekken 2: Formülü İyileştirme


    Tekken 2 | ABD Yayını 1996 | PlayStation


    Tekken 2, 1995'te atari salonlarına çıktı ve 1996'da bir kez daha PlayStation konsollarına geldi. Orijinali serinin temelini oluştururken, bu devam oyunundaki eklemeler onu hayranlar için hemen daha tanınabilir hale getiriyor.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Oyuncular, Bruce, Roger ve Jun Kazama gibi yeni gelenler de dahil olmak üzere oynanabilir karakter sayısının 17'den 25'e çıkmasıyla karşılandı. Bu karakterlerin birçoğu benzersiz yan adımlar, zincirleme vuruşlar, geri vuruşlar ve özel geri dönüş saldırıları gibi yeni savaş mekanikleriyle donatılmış olarak geldi. Ayrıca Time Attack, Team Battle, Survival ve Practice modu gibi yeni temel modlar da eklendi. Bu özellikler Tekken'i yeni boyutlara taşıyarak Tekken 2'yi en çok satan PlayStation oyunlarından biri haline getirdi.


    Bu oyun aynı zamanda serinin kötü adamı olarak Kazuya'nın saltanatının başlangıcını da işaret ediyordu ve sonu, baş karakter olarak Jin'in geleceğiyle dalga geçiyordu.


    Tekken 3: Daha Tanıdık Bir Yüz


    Tekken 3 | ABD Yayını 1998 | PlayStation


    Tekken, Tekken 3'te başka bir PlayStation hitiyle geri döndü. Kadroya Jin, Eddy Gordo, Xiaoyu, Bryan Fury, Hwoarang, Law ve Julia gibi başlıca karakterler katıldı.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Buradaki en büyük ekleme, kısaltılmış atlama yükseklikleri gibi hareket değişiklikleri şeklinde geldi. Yan adım sırasında gerçekleştirilebilecek hareketlerin yanı sıra yan vuruşlar ve yan adımlar da eklendi. Birkaç dövüşçüye geri dönüşlere erişim izni verildi ve belirli karakterlere kombo vuruşlar verildi. Bu, Tekken'i şu anda gördüğümüz isme çok daha yaklaştırdı.


    Tekken 2'de olduğu gibi, PlayStation sürümü de özel modlar ekleyerek Tekken 3'ü, beat-em-up mini oyunu Tekken Force'un ve voleybol benzeri Tekken Ball'un ilk çıkışı haline getirdi.


    Tekken Tag Tournament: 2'ye 2 Fırsatı


    Tekken Tag Tournament | ABD Sürümü 2000 | PlayStation 2


    Tekken, yan oyun serisi Tekken Tag Tournament'ın ilk girişiyle PlayStation 2'deki ilk çıkışını yaptı. Bu sefer dövüşçüler ikili olarak birbirlerine meydan okuyacaklardı. Artık oyuncular, bir düğmeye basarak, her biri karakterlerin eşleşmesine bağlı olarak çeşitli gizli özelliklere sahip olan iki karakteri arasında geçiş yapabilir, bu da tag kombinasyonlarını, fırlatmaları ve farklı taktikleri mümkün kılar. Ancak her iki takımdan bir karakter yenildiğinde maç biter.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    PlayStation 2 sürümü, arcade sürümüne göre yükseltilmiş grafikler ve daha fazla mod uyguladı. Oyuncular kendi sahalarında klasik 1'e 1 modunu oynama, galibi belirlemek için sekiz maça kadar takım savaşı yapma ve bowling mini oyunu Tekken Bowl'un ilk çıkışını yapma yeteneğini kazandılar.


    Tekken 4: Dinamik Bir Yeniden Buluşma


    Tekken 4 | ABD Yayını 2002 | PlayStation 2


    Tekken, Tekken 4 ile ana seriye geri döndü ve başlangıçtan bu yana formülde yapılan en büyük değişikliklerden bazılarını tanıttı. Oyun eskisinden daha karanlık hale geldi ve bir zamanlar ölü olan Kazuya yeniden canlandı. Bu, aydınlatmayı, yüzeyleri ve fiziği dinamik olarak etkileyen yükseltilmiş bir grafik motoruyla desteklendi. Ve o eski müziğini kim unutabilir ki?


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Oyuncular daha tur başlamadan aniden hareket edebiliyordu ve çevreye daha fazla önem veriliyordu. Duvarlarla çevrili aşamaların tanıtılması, daha uzun ve daha fazla hasar veren kombinasyonlara izin verdi. Bu, geri dönüşlere izin vermek için köşe kaçışlarının başlamasına yol açtı.


    PlayStation sürümü bir kez daha Tekken Force'u ve ara sahneler içeren yeni bir Hikaye Modu'nu içeriyordu.


    Tekken 5: Modern Adımlar


    Tekken 5 | ABD Sürümü 2005 | PlayStation 2


    Tekken 4 değişen ortamları vurgularken, Tekken 5 işleri biraz yumuşatıyor. Hareketin daha akıcı ve hızlı olması için dengesiz sahne zemini kaldırıldı. Ancak karakter sayısı, Devil Jin'in ilk çıkışı da dahil olmak üzere temel kadroda 32 karakter bulunan başka bir hikaye.



    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Bu oyun aynı zamanda oyunun bilinen high crush ve low crush saldırı hareketlerini de tanıtıyor. İlk defa, dövüşçüler farklı kıyafetler, renkler ve oyun içi para birimiyle kazanılan ek öğelerle özelleştirilebiliyordu.


    PlayStation'a özel yeni mod, oyuncuların Jin'in Devil Jin olma yeteneğiyle labirent benzeri aşamalarda seyahat etmesini kontrol ettiği Tekken Force'un yeni bir versiyonu olan Devil Within'dir.


    Tekken 6: Savaşı Çevrimiçi Ortama Taşımak


    Tekken 6 | ABD Sürümü 2009 | PlayStation 3


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Tekken 6, serinin önceki öğelerinin çoğunu koruyarak ve Rage sistemi gibi şeyler ekleyerek seriyi PlayStation 3'e tanıttı. Bu, oyuncuların sağlıkları azaldıkça daha fazla hasar vermelerine olanak tanıdı.


    Sahne dinamikleri de yeniden ön plana çıkarılarak duvarların yıkılmasına ve seviyelerin daha fazla ortama açılmasına olanak sağlandı. Bağlı saldırılar da eklenerek savaşçılara düşmanları yere düşüren, onları tekrar yukarı sıçratan ve sonraki kombolara karşı savunmasız bırakan yeni bir hareket kazandırıldı.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    Bir kez daha, Scenario Campaign adı verilen bir dövüş modu konsol versiyonlarına özeldi. En büyük ekleme, uzun mesafeli savaşları ve ortak Scenario Campaign deneyimlerini ilk kez mümkün kılan çevrimiçi maçlar şeklinde geldi.


    Tekken Tag Tournament 2: Tag'a Geri Dönüş


    Tekken Tag Tournament 2 | ABD Sürümü 2012 | PlayStation 3


    Tekken, orijinal kurallarının çoğunu koruyan ancak birkaç yükseltmeyle orijinal yan seri oyunu Tag Tournament 2 ile sürdürdü. Genişletilmiş tag kombinasyonları artık elde edilebiliyor ve her iki karakterin aynı anda rakibe saldırdığı kombinasyonlara, yeni stratejiler getiren Tag Saldırıları adı veriliyor.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    1'e 1, 2'ye 2 veya 1'e 2 maçlar yapan ve dört farklı oyuncunun her dövüşçüyü kontrol etmesine olanak tanıyan ek modlar, karışıma daha fazla çeşitlilik kattı. Karakterlerin sağlığı ve gücü maç türüne göre ölçeklendirildi. Bu aynı zamanda Tekken'in bir eğitim modu olan Fight Lab gibi daha fazla öğrenme aracını ilk kez eklediği anlamına geliyor.


    Tekken 7: Yeni Zirveler


    Tekken 7 | ABD Sürümü 2017 | PlayStation 4


    Tekken, PlayStation 4'te varlığını büyük ölçüde duyurdu. Hücumu her zamankinden daha tehlikeli hale getirmek için yeni mekanikler eklendi.


    Rage Arts, Tekken dünyasına sinematik süper saldırılar getirdi. Power Crushes, oyunculara düşük veya yüksek bir saldırının darbesini absorbe etme, rakiple karşılaşıldığında bile saldırıya devam etme yeteneği kazandırdı. Rage Drives, oyuncuların belirli bir hareketin güçlendirilmiş bir versiyonunu elde etmek için Rage'i kullanmaları nedeniyle verilecek daha fazla karar ekledi.


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/tekken-7-ps4/ It's time to BRING THE FIGHT! TEKKEN 7 is now available on PS4. Pick up the premier 3D fighting game today. http://tk7.tekken.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=1V-_q3SKh5w

    Tekken 7 tarihinin en dikkate değer parçası, aralarında The Walking Dead'den Negan, Final Fantasy XV'den Noctis, SNK'dan Geese Howard ve Street Fighter'dan Akuma'nın da bulunduğu birkaç konuk savaşçının eklenmesidir.


    Tekken 8: Demir Yumruğun Geleceği


    Tekken 8 | ABD Sürümü 2024 | PlayStation 5


    Şimdi hepimiz serinin atari salonlarını atlayıp ilk çıkışını PlayStation konsollarında yapacak ilk oyunu Tekken 8'i bekliyoruz. Bu oyun, Tekken 7'nin kaldığı yerden başlıyor ve ağırlıklı olarak vahşi saldırıya odaklanıyor. Yeni Isı Sistemi, dövüşçülere çip hasarına, daha fazla saldırıya, savunma molalarına ve hatta atılma iptal edilebilir hareketlere erişim sağlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ocak 2024; 14:28:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: malikenes54

    Mk1 oyuncusu olarak tekken 8i merak ediyorum . Aslında tekken oyunlarından hiçbir zaman uzak kalmadım ama sadece birkaç maç atıp çıktığım oyun oldu . 8 i deneyen arkadaşlardan yorumlarını merak ediyorum . Benim gibi casual oyunculara hitap eder mi ? Tekken 7 de leo yu sevmiştim bu oyunda da yeni oyuncular için uygun mu ?
    Kapısıriz.hepinizi döverim 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • global launch yapacakmış gece 02.00 a denk geliyor bizim saatimizle


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyor gelmekte olan, umarım sızıntılarda belirtildiği gibi demon heihachi oyunda olur 🙏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekken 8 - Everyday Competition (with Karl-Anthony Towns & Mike Conley Jr.) | PS5 Games


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/tekken-8/ Whether on the court or on the couch, Karl-Anthony Towns and Mike Conley Jr. are familiar with friendly competition. Fist meets fate when TEKKEN 8 drops on January 26, 2024. #ps5 #ps5games #tekken8 #tekken #karlanthonytowns #mikeconley #minnesotatimberwolves
    https://www.youtube.com/watch?v=mZMZVoqe31o
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.