Şimdi Ara

Teknosa 9 ayda 24,9 milyar lira ciro açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknosa 9 ayda 24,9 milyar lira ciro açıkladı



    Sabancı Holding’in şirketlerinden olan teknoloji devi Teknosa, birçok atılım yaptığı 2023 yılının ilk 9 ayında geçen yıla göre yüzde 130 büyümeyle 24,9 milyar TL ciroya ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Guinness Rekorlar Kitabı’nın en garip rekorları



    Teknosa açıklamasına göre, Türkiye'de sektörünün ilk teknoloji odaklı pazaryeri iş modelini tüketicilerle buluşturan şirket, e-ticaretteki başarılı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle brüt işlem hacmini (GMV) yüzde 211 artırarak, 4 milyar 963 milyon TL'ye taşımayı başardı.



    Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin büyük markalarından Teknosa, 2023'ün 9 ayında geçen yıla göre yüzde 130 büyüyerek, 24 milyar 861 milyon TL ciroya ve 591 milyon TL net kara ulaştı.



    Teknosa, ilk iki çeyrekteki güçlü performansını üçüncü çeyrekte de devam ettirerek, geçen yılın aynı dönemine göre cirosunu yüzde 129, e-ticaret brüt işlem hacmini de yüzde 197 artırdı.



    Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin yaptığı açıklamada “Bu yılın 9 ayında mağazalarda ve e-ticarette gerçekleştirdiğimiz atılımlarla geçen yıla göre büyüme ivmemizi devam ettirerek 24,9 milyar TL ciroya ve 591 milyon TL net kara ulaştık. E-ticarette de brüt işlem hacmimizi üç katına çıkararak pazarın ve dünya örneklerinin de üzerinde bir büyüme sergilemekten çok mutluluk duyuyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibimi kutluyorum.” dedi.




    Kaynak:aa.com.tr







  • Demek ki ülkedeki enflasyon %130 civarındaydı geçen seneden bu güne. Tüik doğru açıklamadığı için şirketlerin TL bazında cirosundan anlar olduk.

  • Mağazacılıktan kar edemiyorlardı en son. E-ticaret sırtlamış görünüyor şirketi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla büyük başarı teknoloji perakendeciliğinden bu kadar kar edebilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakiriz muhabbeti buraya kadarmış.

  • Güzel para kanka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce philips oled aldım kendi sitesi üzerinden teknosa satıcılı geldiği gibi iade ettim açmadan,çok bariz kutu açılmıs yıpranmış garanti kağıdını kutuyu kapattıktan sonra unutmuşlar muhtemelen katlayıp katlayıp kutunun elle tutma kısmından içeri sallamışlar önceden böyle bir problem yaşamamıştım tekonosa da bunlarda başlamış iade veya teşhiri sıfır gibi satmaya bu ülkede biz tüketiciler mecburmuyuz böyle şeylerin peşinde koşmaya 0 diye satıyorsan öyle göndereceksin kardeşim gelen her ürünü uzman gibi incelemekten bıktım.

  • acr kullanıcısına yanıt
    Hala edemiyorlar (: Net bilgi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.