Şimdi Ara

Teknosa.com FM 2015 ön spariş rezaleti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Teknosa.com'dan verdiğim bir spariş ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı aktarmak istiyorum...

    19.09.2014 tarihinde Teknosa.com adresinden FM 2015 pc sürümü için ÖN SPARİŞ verdim. 79tl fiyatı vardı o zaman, teknosa'dan gelen mail'de 20tl indirim kodu olması nedeni ile o tarihte ön spariş verdim.

    Bildiğiniz üzere; ön sparişle alınan pc oyunları için, oyun çıkış tarihinden (07.11.2014) önce beta sürümü yayınlanıyor ve ön sparişle aldığınız için beta key yollanıyor. Bana da beta key adı altında bir mail geldi teknosadan. Ama gelen mail içeriğinde key'in karşısında boşluk mevcuttu, yanı key kısmı yalandı. Bir kaç gün sonra konu ile ilgili teknosa Asist'e mail attım. Bir kaç gün sonra da müşteri hizmetleri tarafından arandım ve bana key verdiler. Key'i denedim ama karşılaştığım şey tamamen süprizdi, kod kullanılmıştı. Ben bu durumu sorun etmedim çünkü oyun çıkış tarihi yaklaşmıştı beklemeye koyuldum.

    Sparişimle ilgili internetten takip ettiğim kadarıyla 07.11.2014 tarihinden itibaren ürününüz hazırlanıyor, paketleniyor gibi ibareler belirdi spariş takibinde. Sparişimin durumunu öğrenmek için ve bana beta sürümü oynamam için verdikleri Key'in kullanılmış olduğunu bildirmek için aradığımda karşıma çıkan müşteri hizmetleri temsilcileri yeteri kadar bilgi sahibi olmadığından ''ürününüz hazırlanıyor, kurumlar arası yazılar bekleniyordur, biraz daha beklemeniz gerekmektedir'' gibi saçma sapan şeyler belirtildi. 2 kez müşteri hizmetleri konuşmam bu şekilde tekrar etti.

    13.11.2014 tarihinde sparişimle ilgili hiç bir gelişme olmaması nedeni ile tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve sparişimin iptal edilmesini istedim. Tamam dediler ve bunu üzerine; 14.11.2014 tarihinde sparişimin online durumu ile ilgili, tedarik ediliyor diye yazmaya başladı.

    Bir haftadır paketleniyor diye belirtilen sparişim için iptal edin dedikten sonra tedarik ediliyor diye yazmaya başladı. Başka yerden almayı planlarken, bunların sparişi iptal etmeyip gönderebileceklerini de düşündüğüm için bekledim ve 15.11.2014 tarihinde oyunum nihayet elime ulaştı.

    07.11.2014 tarihinde piyasaya çıkan bir pc oyunu için 2 ay önceden spariş vermeme rağmen, ve beta sürümü için geç gönderilen key'in de kullanılmış olması, ve oyunun piyasa çıkış tarihinden tam 8 gün sonra elime ulaşmış olması ve de bu konu hakkında tamamen yetersiz bir müşteri temsilcisi elemanlarına sahip olan TEKNOSA.COM'u kınıyor ve ayıplıyorum. Almayı düşünen arkadaşların bu yaşadıklarımı dikkate almaları kendileri için yol gösterici olacaktır diye düşünmekteyim..

    Herkese keyifli oyunlar iyi geceler dilerim...







  • Ön sipariş ürünler sıkıntı çıkarabiliyor, size denk gelmiş böyle kötü bir hadise. Neyse elinize ulaşmış geç de olsa umarım bir daha sorun yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.