Şimdi Ara

Telefonuma koyduğum güvenlik kodunu 10 dk sonra unuttum. (5610)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güvenlik kodu giriyim özellerime bakmasın dedim. Kimsenin tahmin edemiyeceği ama tuşlara bakıldığında görsel olarak hafızada kalan bi kod buldum. Koydum kodu. 2-3 kere girerek tuş kilidini açtım hatta. 5-10 dkka sonra tam bakıcaktım telefona ki ne yazdıysam kabul etmedi. Son 2 numarayı bir türlü hatırlamıyorum. 10 dk dır her türlü olaslığı denedim yok olmuyor.

    Google da arattım IMEI numarasını girerek bu siteyehttp://nfader.z-host.ru/ çıkan mastercode ile güvenlik kodunu sıfırlama şansımız oluyormuş. Fakat ben telefonun menüsüne bile gelemiyorum nasıl sıfırlıcam? Kutusundan buldum IMEI nosunu girdim kodu verdi ama hiçbir işe yaramıyor.

    Ne yapıcam?







  • gidicen bi telefoncuya bayılıcan 10 lira açtırıcan :D .... akılda kalacak birşey yapın yahu
  • Yok yav yani kesin aklımda kalır demiştim ama tam ezberlemeden bıraktım telefonu o yüzden böyle oldu.

    Reis-i Eagles ta kendi sitesinde paylaşmış nasıl yapılcağını farklı bir şekilde ama onuda yapamadım hata verdi.

    Yarın götürcem mecburen telefoncuya
    Teşekkürler yardım için.
  • hard format ile gitmiyormu?
  • Hard format yapamıyorum. Google sayesinde bulduğum bilgilerle *3ve yes tuşuna basılı tutarak telefonu açın diyor. 5 kere denedim olmadı. 5800XM de fotoğraf butonu ve yes no tuşuna basılı tutarak açınca oluyormuş diye 5610 dada denedim o da olmadı. Yapılmıyor Hard format.
  • 5800 Da evet foto düğmesine, yeşil, kırmızı ve üstteki açma düğmesine basınca formatlanıyor sonra pın şifresi soruyor bunu birçok kişi bilmiyor zor birşey sanıyor 5800 formatı bu şekilde olur .

    Sen hala açamadınmı telefonu.Neden güvenlik kodu koydun ki telefonu kurcalamasınlar diyemi ?

    Bu arada 5800 telefona bu dediğimiz işlemi yapınca bütün dosyalar rehber kaybolur.
  • Evet kurcalamasınlar diye koydum. Kardeşim ve Annem arada bi telefonumu kurcalıyor bende özelime girmesinler diye koymuştum basit bi tane ama ard arda 4 e basmak şaşırtıcı olduğu için değiştirdim ve tam ezberleme sırasında boş bulunup tuş kilidini kapatıp cebime koydum. Haliyle hemen unuttum. 5610 a bir türlü Hard format atamadım bu arada. Rehberim filan hepsi sim de sorun olmaz.
  • Ben de 5610 aldım dün. Adamın elinden aldım ve güvenlik kodunu söylemeyi unutmuştu bana. Formatta atmamış telefona. Neyse eve geldim simi falan taktım. Güvenlik kodu istiyor, adamı arayıp aldım güvenlik kodunu oda sayısal değilde mesaj yazarmış gibi bir şifre koymuş neyse yazıyorum yazıyorum olmuyor aradım yine bir şey demedi olması gerek dedi. Neyse sonra bu telefonu kullananan bir arkadaşıma sordum dediki bir yarım saat şarja koy hiç elleme tamam dedim. koydum yarım saat dokunmadım telefona. Sonra açıyım dedim yine aynı şifreyi girdim ve kabul etti. Gerçekten böyle oldu...
  • Dostum hayatımı kurtardın adeta ya. İşin ilginçi emin olduğum kodu girince kabul etmiyordu. Sanırım son versiyon ile alakalı bir sorun olsa gerek. Sendede aynısı olmuş... Oldu dediğin gibi. Süper oldu çok teşekkürler. 1 saatimi kurtardın hayatımdan valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish
    Hard format yapamıyorum. Google sayesinde bulduğum bilgilerle *3ve yes tuşuna basılı tutarak telefonu açın diyor. 5 kere denedim olmadı. 5800XM de fotoğraf butonu ve yes no tuşuna basılı tutarak açınca oluyormuş diye 5610 dada denedim o da olmadı. Yapılmıyor Hard format.

    telefon acilinca hemen birkma cok uzun bi sure mesela 40 50 saniye bekle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

    Dostum hayatımı kurtardın adeta ya. İşin ilginçi emin olduğum kodu girince kabul etmiyordu. Sanırım son versiyon ile alakalı bir sorun olsa gerek. Sendede aynısı olmuş... Oldu dediğin gibi. Süper oldu çok teşekkürler. 1 saatimi kurtardın hayatımdan valla


    Yardım edebildiysem ne mutlu bana kardeş =) güle güle kullan
  • ne biçim bi yöntem bu ya
    çok şaşırtıcı işe yaraması
    şarjı yiyince cihazın kafası yerine geliyo ha
    annelerimiz derdi ya küçükken yemeğini ye kafan çalışmaz sonra diye
    eee ne yapçanız güvenlik kodunu sordumu her dakka şarjamı takçanız telefonu
  • Hayır sadece 1 kere oldu bende...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.