Şimdi Ara

Televizyon önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Bütcem 3000-3500 civarlarında ve uzun süredir TV teknolojisini takip etmiyorum. Panel ve yazılım olarak bazı araştırmalar yaptım. Curved TV merakım var fakat faydası nedir ne değildir bilmiyorum. Dün gezerken Sony 55w805c TV'yi gördüm. Android olması cezbetti ve araştırdım. Görüntüsünün mükemmelliği hariç diğer özelliklerinde LG ve Samsungun gerisinde kaldığından bahsedilmiş. Mesela kanal geçişlerindeki yavaşlığı, ses düzeyinin yetersiz olması, her ne kadar android işletim sistemi olsada arayüzün yavaş ve kolay kullanılamaması, kumandasının diğer markalara göre daha karmaşık olması vs...

    55 ekran düşünüyorum fakat çokta takıntılı seviyede değilim. Görüntü kalitesi, ses ve tv'nin kanal geçişleri hızlı olmalı. Arada 3d film izlemeyi de düşünüyorum. Onun haricinde smart özelliğiyle pek ilgilenmiyorum açıkcası. Önemli olan tabletimi ya da tv'mi wifi üzerinden tv'ye bağlayabilmem. Zaten sonra istediğim şekilde kullanabilirim. Aksiyon filmlerinde akıcı şekilde görüntü almak istiyorum.

    Az çok nasıl bir kullanıcı olduğumu umarım anlatabilmişimdir. Deneyimleriniz ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • spar_k S kullanıcısına yanıt
    Sadece curved için yorum yapayım, 48inç tvde 3 metre izldme mesafesinde bence düz tvden daha iyi. Zaten şuan bile ekran büyük duruyor. En azından o kavis tvyi biraz bize doğru çeviyor. Ama o bile zaten fazla yamuk olmayacak kadar az ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki model önerebilir misiniz? formuda genel kanı samsungun aslında o kadar kaliteli tvler üretmediği yönünde. LG ve Sony için daha iyi deniyor. Sony'nin görüntü kalitesine laf yok fakat sanki samsung ve lg kadar kullanışlı tvler üretmiyor...
  • aynı ayarda tv bende bakıyorum bulursanız lütfen bilgilendirirmiisiniz ? 3 bin civar 3 assa bes yukarı olur...
  • Teknoloji mağazalarında hep yüksek çözünürlüklü demolar oynatılıyor ve insanları kandırıyorlar, ben geçen hafta bir AVM'de LG-Samsung ve Sony TV'lerini yan yana SD yayında izledim gerçekten Sony w805'in görüntü kalitesi diğer TV'lerden hissedilir şekilde daha iyi.

    Bende 55" 3500TL civarı TV araştırıyorum, benim için en önemli konu görüntü olduğu için Sony'de karar kıldım.
    Ama 3100TL'ye w805 mi alsam yoksa 4200TL'ye x8505 mi alsam karar veremedim bir türlü :)
  • spar_k S kullanıcısına yanıt
    Ben içine girip izlenmeyecekse 4kya gerek yok (çünkü göz aradaki farkı farketmiyor), 50hz yerine 100 hz tazele hızı olsun, kavisli ve 40 veya biraz daha büyük olsun derken, 48 inç 2200 liraya bulunca 49j6370 aldım. Görüntü kalitesi, akışı, siyahları ve gri tonları çok güzel. Zaten rtings ve avforum'daki incelemelerine bakarak beğenmiştim.
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6300
    https://www.avforums.com/review/samsung-ue48j6300-tv-review.11662

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    GÜzel tv j6370 2.000 tl civarına w805 yerine şahsen bunu tercih ederim ben de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.