Şimdi Ara

telpa 457 tl servis talep etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha önce telefonu 2 kere daha gönderdim. ilki şarj olmuyor diye gönderidim ücretsiz yapıldı.ikincisinde ekran kırıldı 170 tl ödeyerek yaptırdım ama bu sefer masanın üzerinden kalebodur yüzeye düşen ve ekranı çatlayan (yarısının dokunmatiği çalışıyor) telefon için 457 tl talep ettiler.anakartı da değiştireceklermiş.
    telefon zaten 600 tl.bu insanlarda mantık yokmu acaba? madem telefon kaliteli değil fiyatlarını indir de millet servis alabilsin.
    telefonu size hediye ediyorum dedim yedek parça olarak kullanırsınız zengin olursunuz dedim kapattım telefonu.



  • Herhangi bir marka model cihazı düşürsenizde kırılabilir bunun cihazın kalitesizliğiyle bir alakası yok.tamamen düşme açısına ve yüksekliğe bağlı.ben telefonu kaç kez düşürdüm bir seferinde tutacam diye 2 metre daha yükseltip düşürdüm ama yere cihaz yüz üstü düştü bu yüzdende hiç bir hasar almadı.cihazı kırılmaz diye satmadılar sonuçta çizilmez diye sattılar.
    Fiyata gelince; telpa anakart değişimine 225-250 civarı para alıyor diyebiliyorum garantisiz cihazlarda üstüne birde ekran gelince fiyat o seviyelere gelmiş.Ama ben olsam yaptırmam cihazı iş işten geçmiş artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Ocak 2015; 12:36:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş, ana kartlık bir problem oluşmus ise normaldir bu fiyat. Telefonun dokunmatiği ve anakartı ikisinin toplamı zaten telefon fiyatı :) yok keyfi yaptıklarını düşünüyorsan kardeş hiç uğraşma, yenisini al daha iyi.

    İstanbul 60 dk da tamir hizmetine ulaştırabiliyorsan oraya ulaştır.
  • telefon masanın üzerinden düştü.telpa ise telefon darbe almış diyor.Yedek parçadan resmen inanılmaz kar yapıyolar.Zaten şarj soketi probleminden de insanlardan 50şer TL aldılar sonradan kronik olunca ücretsiz yaptılar.Telefonun garantisi niye var o zaman.ekranını sana yaptırmışım yine kırılmış.Tamamen saçmalık.Asus zenfone 5 alıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peaceman62

    telefon masanın üzerinden düştü.telpa ise telefon darbe almış diyor.Yedek parçadan resmen inanılmaz kar yapıyolar.Zaten şarj soketi probleminden de insanlardan 50şer TL aldılar sonradan kronik olunca ücretsiz yaptılar.Telefonun garantisi niye var o zaman.ekranını sana yaptırmışım yine kırılmış.Tamamen saçmalık.Asus zenfone 5 alıcam.

    Zenfone 5 de iyi bir telefondur şimdiden hayırlı olsun da garanti konusunda daha iyisini bekleme telpa nin adı çıkmış da bütün garantiler aynı. Asusu düşürüp kıracağın zaman yine ücret talep edecekler. Çünkü durduğu yerde kendi kendine kirilmayacagina göre doğal olarak darbeye bağlı kırilmis diyip ücreti alacaklar.

    Ayrıca ekran ve anakart zaten tüm telefonların en pahalı parçaları bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Garanti cihazda kendiliğinden oluşa bilecek sorunlar için var.sizin dediğiniz kullanıcı hatalarını kasko karşılar.İkisi farklı şeyler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.