Şimdi Ara

TELSİM ELDEN GİDİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölge Mahkemesi Yargıcı Rakoff, 173 sayfalık kararında, Uzanların Motorola’ya dava sonrası faizleriyle birlikte 4.26 milyar ödemesine ve<font color='red'>Telsim’in toplam yüzde 73.5’ini oluşturan aileye ait hisselerin mahkemeye gönderilmesi kararını verdi</font id='red'>.
    Yargıç, önüne koyulan tüm güvenilir kanıtların, davalıların “büyük bir sahtekarlık suçu işlediğini” gösterdiğini belirtti.
    Motorola ve Nokia, 1998-2000 yıllarında Telsim’e yeni kuşak cep telefonu teknolojisi için 2,7 milyar kredi verdiklerini belirterek, Uzan Ailesi aleyhinde 3 milyar dolar tutarında dava açmışlardı.
    Öte yandan, Şişli Cumhuriyet Savcılığı da, TMSF denetimine geçen İmar Bankası’nın eski yöneticileri hakkında, “Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Dair Kanun” kapsamında soruşturma başlattı.



  • hayda ellerimizl verdik gavurlara telsimi gidip yağmalasakmı ne yapsak
  • Kriz zamanında Türk Şirketleri yabancılara peşkeş çekilmişti.
  • karar siyasidir bunuda Bush yaptırmıştır kendisine uzan nı rakip olarak gördüğündendir yoksam Uzan ailesi tertemiz bir geçmişi olan yetim hakkı yememiş kimsenin 5 kuruşuna göz dikmemiş bir ailedir
  • BUSH AT ŞU UZANI F TIPINE!!! TAYYIP AT ŞU UZANI TELSİMİ ONU BUNU ALACAĞINA, ONLARDA BİZİMDE HAKKIMIZ VAR BİZİM SUÇUMUZ NE! AT HAPSE 2080 YILINDA ÇIKAR ÖLÜSÜ KOKSUN DOLANDIRICI HERİFİN! PARALARINA EL KOYACAĞINIZA... DOLANDIRICI HERİF!
  • şu uzanı da başımıza getirecekler hapse atmazlarsa,tayyibi de tıklasalar deliğe daha da iyi olacak
  • uzana sıkayet edenlerı ben gprs bıtınce gorcem :))
  • Gorcen mi? Neyi gorcen?
    Ağlıycaklar mı sence gprs gitti diye?
  • Arkadaşlar milletlerarası hukuğa göre başka bir devlet yargı organlarında verilen kararların özel sözleşme hükümleri olmadığı sürece diğer devleti bağlama yükümü yoktur.Bu yüzden Uzanlardan herhangi biri şahsen kararın verildiği yerde ikamet etmek gibi bir salaklık yapmazsa bu kararın dış kapının mandalı kadar bile hükmü yoktur,yaptırımı da yoktur.Motorola ve Nokia avcunu yalayacaktır.Kimse telaşlanmasın.
  • adam amerikayı dolandırmış herkese göz göre göre laf vuruyor ve amerika diyorki newyorka gelirse hapse girecek, ulan göndeersene fbi yi yakalasınlar şu herifi yerin dibine girsin gprs yeterki hapsi boylasın derim ben arkadaşlar... yanınada tayibi atsınlar birbirlerini yesinler!!!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Helper</i>
    <br />adam amerikayı dolandırmış herkese göz göre göre laf vuruyor ve amerika diyorki newyorka gelirse hapse girecek, ulan göndeersene fbi yi yakalasınlar şu herifi yerin dibine girsin gprs yeterki hapsi boylasın derim ben arkadaşlar... yanınada tayibi atsınlar birbirlerini yesinler!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    +1 :P~
  • ;))) saol
  • Ne kadar abuk sabuk adamlarsınız yaw FBI felan Türkiye burası gençler kendinize gelin FBI CIA gelen ajanlara birazda yalakalık yapında sizi de yanlarında ana vatanınız olan amerikayta götürsünler :P
  • Ne FBI'ı ne CIA'i...kardeşim o adamların gelip burdan adam alması ülkesel yetkinin tanınmamasıdır.Açık açık ben sizin ülkenizi de emniyet teşkilatınızı da tanımıyorum,iplemiyorum demektir.Siz çok amerikan polis filmi izliyonuz galiba :)
  • Apo yu nasıl sepetledi mit.,çöt diye alıp geldiler,uzan neki amerika için adamlar spor olsun diye ırağı bombalıyorlar,her filminde motorola reklamı olan bir ülkenin en kral sponsorunun kazıklanmasından bahsediyoruz,milli mücadeleye bile girişirler motorola için(ikiz kule deki abd nin namusu gibin bir olay bu),uzana tavsiyem ortalıktan yok olması yolunda,yoksa sonunu kötü görüyorum..
  • BENCE BU MİLLETE VERDİĞİ SIKINTI YETER, GÖRDÜK İMAR, ADA, KEPEZ, ÇUKUROVA, VS. VS. VS. PEK ÇOĞUMUZ TELSİM ABONESİYİZ YARIN FATURAMIZIN 1 MİLYAR GELMEYECEĞİ GARANTİ Mİ? DEĞİL. İTİRAZ MI EDERSİN ET, AMA ÖNCE FATURAYI YATIRMAK ZORUNDASIN SONRA İTİRAZ HAKKIN OLUR.
  • arkadaslar benim anlamadıgım bir sey var.hem adamın verdigi hizmeti kullanıyorsunuz ucuz diye,hem de "asın bunu,lanet adam vb."diye yazıyorsunuz.bu biraz ikiyuzluluk olmuyor mu?
    madem uzan ve uzan sirketleri boyle dolandırıcı,asagılık hain vb...
    niye telsim hattı alıyorsun kardesim?protesto et"ben boyle bir dolandırıcının,kanemicinin hattını falan kullanmam,sonra bir sekilde g.cirir bize.daha serefli olanların gsm sebekesini kullanırım,baslarım 5 milyonluk gprs e"deyip en azından kendi adına onurlu bir davranıs goster.
    ben "uzan cok iyi biridir,cami yaptırmıs:) onun hakkında kotu konusmayın"demiyorum.
    adamın uckagıtcı olmadıgını falan da soylemiyorum ama buradaki yazılar ve tavırlar canımı sıkmaya basladı.madem adamdan nefret ediyorsun,kullanma kardesim gsm operatorunu,seyretme televizyonunu okuma gazetesini.yatırma bankasına paranı.silah zoruyla mı yaptırıyorlar bunu size?

    not:lafım telsim gprs kullanıpta "vır vır vır"edenlere.kullanmayanların dusunceleri ve yazdıkları beni ilgilendirmiyor.




  • insanlar herşeyi olduğu gibi kabullenmek zorunda mıdır?Hem kullanıp hem eleştirebilirler.
  • oldugu gibi kabullenmekle ne alakası var benim soylediklerimin?hizmeti elestirebilirsin,duzelmesini daha iyi olmasını istersin.baktın daha iyisini veremiyor,kullanmazsın olur biter.
    ama bir adama kufur edip durduktan sonra "oh be beles internet,ne ala"demek bence etik olarak yanlıs.
    sen simdi sevmedigin,sinir oldugun ,"uckagıtcı,hile yapıyor.dolandırıcı"dedigin bir bakkaldan alısveris yaparmısın?gider biraz otedekinden yaparsın alısverisini degil mi?
    ne fark var bununla anlşayamadım.biri isimize geliyor hizmetini kullandıgımız icin ne kadar dolandırıcı,hain,besparalık adam olsada,digeri isimize gelsede gelmesede sunun surasında "altı ustu bakkal canım",gider oburunden yaparım alısverisimi.
    demekki insanların cıkarları sozkonusu oldugu zaman iyi kotu,kotu de iyi olabiliyor bir anda.
  • hayır hiçte öyle değil. ben o vatandaşın hizmetini kullanıyorum kendisini değil. Çünki ben müşteriyim. Ucuz olan nerede, ben oradayım. Malum benimde kendime göre hesaplarım var. Fakat Alışveriş yapıyorum diye onu sevmek zorunda değilim. söylediğim gibi işime hangisi geliyorsa onu kullanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.