Şimdi Ara

Temeli sifirlar grubu soru cozme kocluk ve dahasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm genclik baslik biraz ucuk kacmis olabilir. Zaten kolay yapilacak bir sey de degil. Imkansizi yapacagiz. Ne mi yapacagiz. Anlatiyorum. Uzun zamandir siteyi takip ediyorum. Aslinda bayagi birakmistim takip etmeyi malum vize final derken universite hayati yordu. Az cok bu yolda aci tatli tecrubelerim oldu. Hepinize yardim etmek istedigim gibi hepinizdende gücü yettigi kadar yardim talep ediyorum. Malum ygs geldi arkasindan lys geldi. Belki 2 yillik belki 4 yillik kazanicaksiniz ama sunu cok iyi bolum ister en kotu ister en iyi universiteyi kazanin temeliniz yoksa vize ve finaller arti hocalar sizi çürütecek.
    Çok iyi bir yer kazanmadim. Fakat uni ve sinavlar vs bir cok seyde tecrubem oldu sorabilirsiniz. Kendimden ziyade size yardim etmem isterim.

    Yapilacak planlar
    Düzenli watsap sifirdan sayisal sozel soru bankasi deneme cozum grubu
    Duzenli watsap sifirdan sayisal sozel konu anlatim grubu
    Duzenli watsap ygs lys kocluk grubu
    Duzenli watsap motivasyon grubu vs
    Bunlari daha da artirabiliriz. Bizim tek dusuncemiz
    Yillarca sinava girmis baraji gecememis veya gecmis istedigi yer gelmemis veya universite hakkinda sorusu olan yonlendirilmek isteyen meslekleri tanimayan hedefini bilmeyen ideali olmayan vs arkadaslara elimizden geldigince hep birlikte yardimci olmak. Baliklarin ucurtulmadigi ve kuslarin yuzdurulmedigi bir zemin hazirlamak. Sizlerden ricam temeli sifir yapmak isteyipte ne yapacagini bilmeyen ve iyi derece yapmis kocluk yapmis arkadaslarimizin grubumuza katilmasi.
    Desteklerinizi bekliyoruz. Katilmak isteyen cesareti ve yardim etmek isteyen(bos vakti olupta sayisal sozeli iyi olan hayirsever gruptaki sayisal sozel zayif arkadaslarin sorusunu cozecek anlamadiklari her yerde anlaticak kazandiklari uniyi hocalari vs anlatip kocluk yapacak )herkesi bekliyoruz. Belki binlerce yardim isteyen yanlis yonlendirilen ve bir ise meslege iyi bir yasama girememis kazanamamis arkadaslarimizi kazanmak kazandirmak ve motive etmek sorunlarini cozmek istiyoruz ve sizlerinde yardiminizi bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Destek yok mu gencler? Milletimizi genclerimizi hic mi sevmiyoruz? Ulkemizin iyi yerkere gelmesini hic mi istemiyoruz? O sözde zekiler birinciler caliskanlar niye gelip yardim etmiyor bu kadar mi zor gelip yardim etmeniz guruba katilmaniz yazik bize su halimize bakin koca birer korkagiz yazi yazmak bile zor geliyor bu kadar mi usengec olduk. Bu kadar mi hayirsever yardimseverolduk? Bu kadar mi bu zayif not alan baraji gecemeyen kardeslerinizi dusunuyorsunuz merhamet ediyorsunuz?
  • hocam dediğin şey çok zor ve çok zahmetli ve düzeni oturtması zor.

    Şimdi birçok üniversiteyi kazanan arkadaşımız zaten büyük bir yükü üzerlerinden atmış (Ygs-lys) onun rahatlığındalar.

    Haklı olarak kimse istemiyor.Ama şunu farkettim bu forumda yapamadığın soruyu atınca illa ki çözen yardım eden birisi çıkıyor hiç boş geçildiğini görmedim.Anca matematikten sorum var diye üst üste 20 tane soru atarlarsa öyledir

    İnsanlarla uğraşması zor hocam milyon kişiyi soru çözüm grubuna alacaksın kavga eden olacak.Huzursuzluk çıkaran olacak...
    Geçen sene sorubükücü grupları vardı ve baya düzenliydi hocalar falana vardi içinde ama o bile dağıldı
  • Hocam benim dediğimde tam olarak o tek farkla biz azmeden hedefi olanla samata vs cikaricak olani ayiracagiz. Herkezin seviyesine gore gruplar acilacak adam 130 150 netlerdeyse bu adami zaten gruba hoca olarak aliriz veya soru cozdururuz veya onun seviyesine uygun gurup kurariz. Amac belli adam 5 net yapıyorsa ki benim haricimde yoktur ilk basladigimdaki netimdi fakat jocam saolsun denemelerde 51 nete cikmistim ve 4 senemde baraji astim.
    Simdi 5 veya 6 defa deniyecegim. Tabi sinavda o kadar neti yapamadik orasi ayri ama neden birbirimize yardim etmiyelim neden usenelim? Zahmetsiz rahmet olmaz hem senin de dedigin gibi sinavi kazanmak sabir azim isi ise bizde bu insanlara bunu verelim hem madem adam ilk 1000 ilk 100 vs girmisse neden sikilsin. Adam sabir ustadi degilmi gelsin kocluk yapsin.Yapacagi iyilikten ne o zarar gorur nede bir baskasi zarar gorur. Ikiside karsiligini alir. Dedigim gibi iyi ekiple herkesi kapasitesi dahilinde bir yere yerlestirebiliriz. Inanc azim meselesi ben kendi adima yine soyluyorum 4 sene baraji gectim ve 2.0 milyonlarda gezen basari siralamadan ilk 100 200 k arasina cektim. O motive eden hocam veya universitedeki finallere calistigimin yuzde birini 50 sini ygs lys ye ayirsaydim suan ben derece yapmistim. Yonlendiren yoktu vs ama suan hedefim var vede tecrubeliyim. Benim gibi tecrubeliler bilgilerini ilimlerini edirgemezse bu ulkeden binlerce vasıflı ve derece yapan mutlu mesut insan cikartabiliriz aksi takdirde boyle yapamayız olmaz edemeyiz diye düşündükçe daha cok yerimizde sayariz yok amerika sunu yapti yok kore sunu yapti peki vatanin icin sen ne yaptin yada yapa bilirsin sen elinden geleni yapmadigin surece bizde ulkece yapmazsak hayatta cokseyler cekecek ve dida bagimli olacagiz uretemeyecegiz.




  • Zaten ilk etapta amac baraji gecirtmek 0 netten 50 nete ordanda 100 nete cikartmak. Hatta ve hatta 2 yillik bir okul kazanmasini saglamak gerisi kendiliginden geliyor universite hocalar vize final o calismayan akilsiz kafaya vucuda iyi birer kirbac atiyor. Hatta sunuda diyorum. Bütün umutsuz baraji gecemeyen veya gecen istedigi yer gelmeyen arkadaslarimiza gencler tek tavsiyem liseniz eger size 2 yillik bir meslek yuksek okuluna universitesine gecmenize olanak veriyorsa hemen geçin yok vermiyorsa biraz kasin 50. 60 net civarindaki bir netle iyi arastirip dusunun yine 2 yillik bir universite yazin ve universitede suna bakin. Ben uniyi bitirip hemen isemi atliyayim is mi arayayim yoksa adam gibi ortalama kasip dgs ye hazirlanip bolumumun verdigi 4 yilliga mi geceyim. Uni butun bunlari size ogretir eger aklinizda ideal hedef plan yoksa bunu basarin. Ve azmedin azim edin ve azmedip basariya ulastikca daha cok basariyi isteyin daha cok azmedin ve en son basarinin kapisi sizede acilacak seytanin bacagini kiracaksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakin size yaşadığım bir olayi anlatayim. Demin tarih hocamiz final notlarini acikladi ve 200 kisi arasindan sadece ben 95 aldim ve b+ la gectim. Bu nasil oldu 200 kisi malmiydi yada ben cok mu zekiydim hayir o kadar kisi tarihe final sinavina onem vermediler ve karsiligini aldilar bende finale 1. 2 hafta kala hastalandim.

    2 hafta hasta yattim Ama cok calistik atesli hastalik nezne derken kendimizi her ayaga kaldirdigimizda 2 hafta boyunca gece gündüz demeden cok calistik tim. 3.4 saatlik uykularla ayakta kaldim ve bu zorluklarla cok şükür bu notlari aldik azmeden cidden aliyor bunu aldik iste universite hayatininda felsefesi budur 50 60 lik calisirsin kalirsin 100 200 luk calisirsin ya kalir yada gecersin hersey calismaniza o andaki ruhi yapiniza ve o andaki basiniza gelecek seye bagli acikcasi bu kadar iyi bir notu beklemiyordum sifir cekmeyi planliyordum ve sinav gunu salona gidene kadar dahil calistim bir cok olay yasadim ama karsiligida geldi. Ne demisler zahmetsiz rahmet olmaz . nokta 😉 Kolumda ve kicimda cikan sigilde cabasi hepsi finaller sayesinde beyler . yani durum bu siz kendinize inanmazsaniz kimse size inanmaz siz yere duserseniz kimse sizi kaldirmaz tek basina ayaga kalkmayi buyumeyi olgunlasmayi ogrenmelisiniz. Universiteyi kazananamadik diye kicinizi yirtmayin. Kazanincada pek degisen bir sey olmuyor sosyal ortami vs haric essek gibi calisiyorsunuz simdi ygs lys ye calisacak moral bulamiyorsunuz ah sikinti su var bu var diyorsunuz . Ama uniye geldiginizde derdin kralini goruyorsunuz. Hayat iste o zaman basliyor o zaman adam olmaya basliyorsunuz. Onemli olan diplomada degil vasifli olarak ayrilmak kendinizi gelistirmek. Eger bir seyi istiyorsaniz gidin ve alin onu koparin onu elde edene kadar tum nefesinizi tuketin ve her dustugunuzde haykirin basaricam diyin irafenize hukmedin ego nefis size hukmetmesin siz ona hukmedin basit seyler imkansizliklar sizi mahvetmesin azmettirsin daha iyisini isteyin ve enginlere sigmayin tasin haydi yigitlerim bastirin ygs ve lys nin azini kirin vatan millet devlet sizden yardim bekliyor sizi buyuten bu vatan millete ve devlete borcunuzu odeyin unutmayin yokusta akmayan ter iniste aci olarak akar siz kendinizi cozmezseniz kimse sizi cozmez kirin seytanin bacagini ona meydan okuyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla bu adamın değeri bilinmiyor up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up helal olsun çok güzel düşünce.
  • Azmederseniz her seyi basarirsiniz. Unutmayin tasi delen suyun kuvveti degil surekliligidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen gelebilir arkadaşlar tecrübeli ,yardımsever, çözemediğiniz, yapamadığınız sorularda yardımcı olan. Tam pes edicekken sizi ayağa kaldırabilecek güzel insanlar var grupta. Böyle insanları bu devirde zor bulursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan 4 kisiyiz sizler icin ses kaydida yapiyorum. Gelmek isteyenlere kocluk yapacak veya tecrubeden istifade edecek herkes gelebilir. Tecrubeliler derece yapanlar vatan millet devlet askiyla yanip tutusanlar iyi yere gelmek isteyenler hedefi olmayan vs herkes gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.