Şimdi Ara

Temizlik Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Temizlik Firması

    Temizlik firmaları arayanlara artık oldukça kolay çözümler sunuyoruz! www.temizliksirketi.com.tr sitesi, alanında profesyonel bir ekiple çalışıyor, sizlere konforlu bir temizlik şansı sunuyor!

    Suya veya sabuna temas etmeden, %100’e kadar temizlik garantisi sunan şirketimizin sizlere sunduğu bazı paketleri beraber inceleyelim.

    Villa ve konut temizliğinde kendini ön plana çıkarmayı başarmış temizlik firmamızdan dilediğiniz gibi bu kapsam da yardımlar talep edebilirsiniz. Evinizi ya da villanızı temizlemek için vaktiniz mi yok? O halde işi uzmanlarına devredin! Teknik personellerimiz sizlere mesai saatleri içerisinde hizmet sunuyor, aynı gün evinizi ilk gün ki gibi temiz ve hijyenik bırakacağının garantisini sunuyor. Zira pek çok temizlik firması bu konu da müşterisini mağdur etmekte! Gerek dolu referanslarımız, gerek de uzman kadromuz sayesinde bugüne kadar birçok kişi ve kurumdan taktir kazandık. Temizlik durumunda kullanılacak tüm parçalar ve eşyalar tamamen şirketimiz tarafından sağlanmaktadır. Teknik personellerimiz cam, banyo, tavan, mutfak ve tüm odalar dahil olmak üzere evinizin her bölümünü köşe bucak temizlemektedir. Çalışma prensibini “%100’e kadar hijyen” olarak belirlemiş teknik ekibimiz, kendi alanında profesyonel ve çeşitli imkanlar sunan bir şirket potansiyeli içerisinde bulunmaktadır.

    Ayrıca sitemizden direkt olarak “galeri” kısmını ziyaret ederek de personellerimizin yaptığı bazı çalışmaları görebilirsiniz. Temizlik firması arayanlar için ilk öneri haline gelmiş olan Çağdaş Temizlik Şirketi, sizlere anahtar teslim bir ev garantisi sunuyor! Sizleri memnun edebilmek adına söylenilen saat aralığında işinizi bitiriyor, evinizi hazır hale getiriyoruz. Genel olarak günübirlik ev kiralama işi yapan emlakçıların bizlerden sıkça talep ettiği ev temizliği hizmetini artık geliştirdik ve ofis, iş yeri, okul gibi büyük alanlara doğru açtık. Temizlik firmalarına olan rağbetin günümüzde daha çok artması ve daha çok talep görmesinden kaynaklı da çıtamızı tüm İstanbul ilçelerine kadar genişlettik!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.