Şimdi Ara

Termosifon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ailem yeni bir ev aldı. Sıcak su için termosifon tercih edelim dedik(Eğer şofbenin daha avantajlı olduğunu düşünüyorsanız lütfen belirtin).

    Marka-model-Lt olarak tercih edebileceğiniz, kullandığınız ve memnun kaldığınız bir model var mıdır? Fiyat olarak gördüğüm kadarıyla max 750-800 civarında bu iş bitiyor.

    Genel olarak 2 kişi kullanacak, max 4 kişiye çıkacak kullanım sayısı(maksimum 1,5-2 haftalık gibi bir süre için). 65 L yeterli olur mu bu durumda?

    Hem üst katta hem de alt katta aynı basıncı alabilir miyiz su olarak? Debi ile alakalı bir durum oluyor galiba bu da?(Google'nin yalancısıyım, çok anladığım bir olay değil. Yanlışım varsa lütfen düzeltin).

    Bir de uzun süredir kullanan arkadaşlar en verimli nasıl kullanıyorlar? Sürekli aynı derecede mi tutuyorlar, kullanacakları zaman mı açıp kapatıyorlar vb. bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.

    Şimdiden çok teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

    Serkan.







  • Yok mu termosifon kullanan arkadaşlar?
  • Güncel.
  • jpetrucci kullanıcısına yanıt
    Merhaba bay jpetrucci yedek parça ve servis kalitesini ön planda tutarak hareket edeceksiniz E.C.A termosifon almanızı tavsiye ederim tesisatınız hazır ise montajı ücretsi servis tarafından yapılır ve 3 yıl garantilidir tüm türkiyede servis noktaları mevcuttur ürünü alırken basınç düşürücüde taktırırsanız kazan delinme sorununu kolay kolay yaşayamazsınız ürün temini için buradan bakabilirsiniz firma E.C.A yetkili bayisidir ve bende güvenle buradan alışveriş yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.