Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
15
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nacon Connect etkinliğine 6 gün kaldı . Çok kısa bir tanıtım videosu geldi ve haliyle tdu da anlık bile olsa burada göründü. Umarım bu sefer yeni oyun ile ilgili geçen seneye nazaran bolca doyurucu bilgi gelir ve oyun bir daha ertelenmeden sonbahar 2022 de çıkışını yapar ...


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım oyunda ilk TDU'da olduğu gibi sim seçeneği olur ve adam gibi fiziklere sahiptir.

  • İyi de 2022 sonbaharda zaten çıkmayacak ki oyun erteleme yiyeli 2 ayı geçti 2023 de belirsiz bir tarihe ertelendi ki bence 3.çeyrekten önce çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Yani bir kaç ay önce oyunun erteleme haberi geldiği zaman aynı anda uzun bir açıklama yapmıştı yapımcı firma. o açıklamada TDU nun temel yapısına sadık kalınacağından ( buna sürüş de dahil) ve daha başka bir sürü ekleme olacağından ufak ufak da olsa bahsetmişlerdi. Umarım boş laf etmezler ve bunca zamandır biz Test Drive hayranlarını da boşa bekletmiş olmazlar. Bakın kaç sene geçti TDU nun üzerinden ama ben hala çok büyük keyif alarak oynuyorum e demek ki var bu ilk TDU oyununda beni ve benim gibi yarış sevenleri çeken bir şeyler... Oyunun kendine has bir ruhu var ve iyi işleyen bir fizik motoru var ki zaten hala bana oyunu oynatan yegane şeylerden biri de budur. Hardcore mode u asla unutamayız zaten. Hep o modda oynuyorum ben şahsen ve inanın müthiş keyif alıyorum hala. Görsellik deseniz hdr nin uygulandığı belki de ilk oyundur TDU. Dİreksiyon kullanımı olarak ne forza horizon ne başka bir oyun hala TDU kadar iyi bir desteğe sahip değil. Hangi oyunda yarım kavrama ile aracı stop ettirdiğinizi hatırlıyorsunuz değil mi? TDU 2 zaten oldukça fazla hataya sahip olması nedeniyle TDU sevenleri hayal kırıklığına uğratan bir yapım oldu. Noltalji için açıp vaktim olursa bazen giriyorum oyuna ama inanın TDU dan sonra TDU2 hiç çekilmiyor... Velhasıl TDU:SC iyi bir yapım olmazsa firma fena patlar, yazık olur kısacası...





  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın benim hatam. Konu Test Drive olunca heyecan hep var :D Oyun 2022 Eylül ayında çıkacaktı güya ama şimdi 2023 ün belli olamayan bir tarihine ertelendi... Bakalım 7 temmuz Nacon Conncet ile bir tarih verilecek mi yoksa belirsizliğe doğru beklemeye devam mı edeceğiz göreceğiz bir kaç gün sonra...

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    TDU halâ oynanıyormu online olarak aslında bi ara girip gazlasak fena olmaz.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Malesef ya:( Benimki tamamen keyif. İş tempom yoğun ama hobilerime muhakkak vakit ayırırım ve o vakit bana keyif veren her neyse onu yarım saat bile olsa yaparım. TDU da yıllardır vazgeçmeden oynadığım nadir yarış oyunlarından biridir. Hani Gran Turismo 5 ide çok çok severim ama malesef elimdeki direksiyon ile tam verimli şekilde artık gt5 oynamak mümkün değil. E haliyle ps3 eski makina ve yeni çıkan donanımlar o cihaza tam anlamıyla destek vermiyor. Bir Assetto Corsa var deli gibi oynadığım bir de TDU. Fırsat buldukça Hawaii'nin derinliklerine dalıyorum Viper ile :D

  • Yavaş yavaş Enzo 'nun brandasını kaldırmak lazım.

  • TDU:SC ile ilgili yeni bilgiler ve umarız oynanış videosu bu akşam geliyor.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]
  • Nacon dan adam olmaz trailer diyorlar resmen teaser yayınladılar ellerinde oynanabilir tek bir görüntü yok 2024e ertelenir seneye bu

  • Yine CGI video gösterdiler. Klasik Nacon. Oyundan beklentim sıfır maalesef.

  • Bu kadar zamanda hala oyun içi gösterecek birşey yoksa seneye bu oyun ya çok kolpa çıkacak yada erteleme üstüne erteleme yiyecek. Yapımcı wrc çöplerini yapan firma olduğunda beklentim çok düşük. 2 yıldır bir oynanış videosu hala yoksa ne yaptınız şimdiye kadar.

  • Forza Horizon çıtayı çok yükseltti. Büyük beklentiye girmeyin derim.

  • Yani iki senenin sonunda eldeki şeyler iki adet cgi kısa tanıtım videosu , bazı ufak tefek bilgiler (oyun alanı , oyunun geçtiği bölge ve yapılabilecek bazı aktiviteler ...) ve yapımcı firmanın ilk tdu konseptine sadık olacağına ve onun üzerine bir çok şey ekleyecekleri ile ilgili bir takım söylemleri hepsi bu .

    Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, belli bir şeyler iyi gitmemiş . Aksi olsaydı şu an oynanış videosu da izlemiş olurduk çıkış tarihi ile ilgili de net bilgiler verilmiş olurdu ama gelin görün ki oyun şu an alfa aşamasında e haliyle ve oyun içi video gösterebiliyorlar ne de başka bir detay veriyorlar . İki senedir ufak ufak oyalayıp duruyorlar gibi görünüyor bu şekilde bakınca .

    Alfa sürümüne geçmiş olmalarından dolayı aslında en fazla bir senelik işleri vardır diyip rahatça bekleyebiliriz demeyi çok isterdim ama söz konusu firmanın güvenimizi kazanması için çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Beklentim var mı kesinlikle var , söz konusu oyun Test Drive çünkü , fakat onun potansiyeli Nacon firmasına bırakılmış ve onlarda bize iki senede neredeyse hiçbir tatmin edici şey gösteremedi.

    Yarış oyunu sevenlerin zaten favori oyunları hali hazırda vardır ve onunla keyifli zaman geçiriyorlardır ama TDU konseptini seven ve oyunun potansiyelini bilen eski TD oyuncuları için beklemeye ve heyecanlanmaya değen bir marka TDU hala... Daha önce de söylediğim gibi hala PC de ilk TDU oyununu keyifle oynuyorum ve ondan her şeyiyle daha iyi bir yapım bana göre çıkmadığı için benim açımdan bir sorun yok . Tabi gönül ister ki her yönüyle benim de ilk TDU dan daha iyisini görme hayalim var ama bu durum benim için 2006 yılından beri değişmediğinden dolayı TDU ile çok uzun zamandır açık dünya yarış oyunu modelinin en iyi örneklerinden biri ile keyif almaya devam ediyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana göre Forza'da grafik harici cezbedici hiç bir olay yok. Ne fizik, ne konu ne de başka birşey...

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Bende biraz önce TDU platinum diye bir modlu versiyonunu indirip kurdum. O zamanlar grafikler efsane geliyordu şimdi ne kadar kötü geliyor nerden nereye :) Umarım solar crown bizi üzmez.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    O modu denemiştim fakat benim o mod ile ilgili şöyle bir yorumum var. Öncelikle uygulanan color correction işlemi orjinal renk paletini epeyce bozmuş . Yani bana sanki değişiklik yapalım farklı görünsün mantığı ile yapılmış gibi geldi . Keşke olduğu gibi bıraksalardı. Araç galerinde çalan müzikler, villalarımızda çalan müzikler ve radyo da çalan müzikler güzel bir şekilde değiştirilmiş ve bence fena da olmamış ama ben şahsen hala oyunun orjinal halinin kendi adıma mükemmel olduğunu düşünüyorum.


    Ha tonla araç gelmiş elbette ama işte bunu ister misiniz yoksa yok ben orjinal araçlardan memnunum zaten der misiniz tamamen kişiye özel bir durum . Ben orjinal oyunun görsellerinden, hdr kullanımından ve özellikle araç fiziklerinden hala çok memnunum dolayısıyla yeni oyun beklediğim gibi çıkmasa bile benim kalacağım oyun belli aslında:) ha gönül ister ki ilk tdu nun herşeyinden çok daha iyisi ile gelsin tdu solar crown ama bunu oyun çıkmadan anlayamayız haliyle... Yeni ekran görüntüleri yayınlamışlar ama ilginçtir ki hala bir oyun içi video koymaya çekiniyorlar gibi geldi bana .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafikler 2023 yılında çıkacak yarış oyunu için zayıf duruyor. Bari araç sayısı, sürüş keyfi, oyun içeriğinin kalitesi gibi olaylara kassalar biraz.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]


    Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU]




  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Araç çeşitliliği benim hoşuma gitti ama oynamaya fırsat bulurmuyum orası muamma. Şu aralar F1 22'ye başladım fırsat buldukça onu oynamaya çalışıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.