Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
11
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Test Drive Unlimited Solar Crown - The Cruiser Trailer | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10003910 Test Drive Unlimited Solar Crown is a racing game and lifestyle experience on Hong Kong Island, recreated at 1:1 scale. On Hong Kong Island, where dreams become reality, Radiant has created new standards of luxury. This little-known but highly influential organization has invited its members to compete in an extraordinary competition: the Solar Crown. Few know what the group's motives are, but it's clear what they value: prestige, a love of cars, and competition. Test Drive Unlimited Solar Crown will be available in 2024 on PS5. Wishlist now! #ps5 #ps5games #testdriveunlimitedsolarcrown #testdriveunlimited
    https://www.youtube.com/watch?v=DgoTN_ODUCM
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Mükemmel görünüyorTest Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 

  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Benim hoşuma gitti. Gayet oturaklı, ağırlığı olan bir sürüş dinamiği var. Grafikler dahada geliştirilebilir. The Crew: Motorfest çok daha iyi görünüyor şu an.
  • Bu oyunun çıkışının 2024'e kadar sarktığına inanamıyorum. Ne kadar yavaşmış yapımcısı.

  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Son videomuz The Cruiser'da gördüğünüz gibi, sürüş deneyimi - sadece yarış için değil - Test Drive Unlimited Solar Crown'a yaklaşımımızın anahtarıdır. Pek çok Test Drive Unlimited hayranı, ister şehirde bir tur atıyor ister TDU ve TDU 2'de İbiza veya Oahu sokaklarında arkadaşlarıyla buluşuyor olsun, önceki sürümde hayallerindeki arabanın direksiyonuna ilk kez geçtikleri anı hala hatırlıyor. Hedeflerimizden biri de Test Drive Unlimited Solar Crown ile Hong Kong Adası sokaklarında size aynı duyguları yaşatmak. Bu son Solar Club Bülteninde, TDUSC'de sürüş deneyiminin nasıl vites yükselteceğine bir göz atıyoruz.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    HER ARABANIN KENDİ FİZİĞİ VARDIR.


    Araç fiziği, geliştirmenin kritik bir yönüdür. Bazı insanlar için TDU2 bu açıdan tüm hedeflerini karşılayamadı: fiziğin çok arcade benzeri, hatta öngörülemez olduğunu hissettiler. Bildiğiniz gibi TDUSC, Klasiklerden Hypercar'a, Off-roads'tan Supercars'a, Citroën 2CV'den Bugatti Chiron Sport'a kadar farklı araba kategorilerini bir araya getiriyor.


    Elbette her kategoride, her otomobilin kendine has özellikleri vardır: yanmalı, hibrit veya elektrikli motorlar, çekiş, tahrik veya 4 tekerlekten çekiş, turboşarj, 6, 8 ve 12 silindir... Her modeli benzersiz kılan tüm detaylar. Her bir otomobil için gerçekçilik ön plandaydı. İster direksiyon ister kumanda kullanın, en iyi hissi alabilmeniz için mükemmel bir karışım. Çekiş ile mükemmel bir drift yapmaya çalışmayın: başaramadan saçınızı başınızı yolabilirsiniz. Aynı şekilde, bazı insanlar denemekte ısrar etse bile, çok az Supercar arazi sürüşüne uyarlanmıştır! Ancak içiniz rahat olsun, araç buna uyarlanmamış olsa bile, yine de duman olup uçmayacaktır! Her araba size benzersiz bir sürüş deneyimi sunar ve bu yüzden arabayı seçersiniz! Gelecek bir mektupta, ayarlama ve özelleştirme seçenekleri hakkında daha fazla ayrıntıya gireceğiz.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    AKUSTİK DALMA


    "Gezintiye çıkmak" deyince aklımıza dinlediğimiz müzikler geliyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi, en iyi yolculuklara eşlik etmesi ve ruh halinize uyması için geniş bir müzik yelpazesiyle çalışıyoruz. TDUSC'de 6 temalı radyo istasyonu var: Hip Hop Planet, Absolut Club, Indie Rock, Classic Era, World Music ve Retro FM. Her birinin kendi DJ'leri ve jingle'ları var. Her bir radyo istasyonunda 10 saatin üzerinde müzik bulunuyor ve bunları yakında sosyal ağlarımızdan dinleyebileceksiniz. KT Racing Ses Direktörü Aurélien Baguerre, her bir radyo istasyonunun arkasındaki felsefeyi ve her bir çalma listesinin nasıl oluşturulduğunu açıklıyor:


    Ses Direktörü Aurélien Baguerre'in notu:


    "Altı radyo istasyonumuz, oyuncuların çok sayıda müzik tarzını dinleyerek kaçmalarına olanak tanıyor. Klasik şarkılardan daha az bilinen bağımsız sanatçıların modern parçalarına kadar uzanan ve oyuncuların sürüş sırasında keşfedebilecekleri bir müzik seçkisi üzerinde çalıştık. Arabada radyo, bizimle birlikte yolculuk eden ve yolculuğun bir parçası olan başka bir yolcu gibidir. Arabalar ve müzik hakkında düşündüğümüzde, aklımıza her zaman sürüş sırasında dinlemekten hoşlandığımız bir parça gelir. TDUSC'nin amacı, sizinle birlikte olmak ve ruh halinize uymak için harika, çeşitli bir çalma listesi kullanmaktır. Zevkiniz ister geleneksel ve daha çok Sharp olsun, ister kırsal kesimi seyrederken sakin klasik müziğin tadını çıkarın, ister rıhtım boyunca veya şehirde daha heyecanlı gezintiler için Indie Rock veya Sokak stilinden hoşlanıyorsanız Hip Hop olsun, sevdiğiniz bir şey bulacaksınız. Absolute Club (EDM), Retro FM ve Dünya Müziği radyo istasyonları sürüş sırasında asla sıkılmamanız için ek çeşitlilik sağlar. TDUSC'de radyo yolculuklarınıza ekstra bir kimlik katar."



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENaconyoutube
    Test Drive Unlimited Solar Crown | Radio feature
    https://www.youtube.com/watch?v=i52QWHHEc6c



    Yine de pürist biriyseniz ve sürüş sırasında sadece motorun yumuşak mırıltısını duymak istiyorsanız endişelenmeyin: radyoyu da kapatabilirsiniz. İşte o zaman motor seslerinin hassasiyetini geliştirmek için harcanan tüm emek ortaya çıkıyor. Özellikle sürüş ve seyir söz konusu olduğunda, kendinizi bir araba oyununa kaptırmanızda önemli bir faktör olduğundan, her araba modelinin özel seslerini mümkün olduğunca aslına sadık kalarak yeniden üretebilmemiz için KT Motoru üzerinde çok sayıda Ar-Ge çalışması yapıldı. Farklı koşullarda yapılan gerçek kayıtlardan başlayarak, sesler daha sonra entegre edildi ve araba fiziğine bağlandı, böylece oyuncunun yaptıklarına mükemmel tepki verdiler ve uzamsallaştırıldılar. Temel olarak, ses işleme kullanılan kameraya ve oyuncunun içinde bulunduğu ortama uyum sağlıyor. İç görünümle maksimum sürükleyicilik arayan oyuncular, sürüş sırasında tehlike ve gösterge ışıklarını bile duyabilirler (yön değiştirdiğinizde otomatik olarak sönerler!), tıpkı arabanın motorunu açıp kapatmak gibi.


    OYUN KAMERALARI.


    Son The Cruiser videomuz da oyun kameraları ve özellikle de arka kameranın dinamizmi konusunda bazı tepkilere yol açtı. Video, gezintiler için daha uygun olduğu ve ortamları görmeyi kolaylaştırdığı için tamamen sabit Chase kamerası kullanılarak hazırlandı.


    Pek çok kişi kameranın dinamizmi hakkında sorular sordu. Herkese TDUSC'nin biri "Dinamik" olmak üzere 2 Chase kamerasına sahip olduğu konusunda güvence vermek isteriz. Bu kamera oyuncuların favorisidir ve sürüş ritmine (hız, dönüşler vb.) uyan araca göre belirli bir esnekliğe sahiptir. Gelecek bir videoda bunu daha fazla görme şansınız olacak! Diğer kameralara gelince, tam sürükleyicilik için bir iç görünüm, direksiyondaki oyuncular tarafından takdir edilen gösterge paneli görünümü (direksiyon simidinin üzerinde yer alır, bu nedenle kaybolur), geleneksel kaput görünümü ve hızın etkisini artıran yola daha yakın tampon görünümü de vardır.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    F.R.I.M. GERİ DÖNDÜ.


    F.R.I.M. (Free Ride Instant Money) sistemi geri döndü! Farklı etkinlikleri tamamlayarak para kazanmak bir şeydir, stil ve beceriyle sürüş yaparak para kazanmak başka bir şeydir!


    İlk olarak Test Drive Unlimited 2'de sunulan bu özellik, daha oyuncu odaklı bir sürüş tarzı benimseyerek açık dünyada para kazanmanızı sağlar. Kontrolünüz ve çevikliğiniz sürekli olarak kredi kazanmanızı sağlar: Hong Kong Adası'na başlarken veya bir sonraki arabanızı satın almak istediğinizde cüzdanınızı şişirmek için ideal!


    Prensip basit: F.R.I.M. çıtanızı yükseltmek ve kazanabileceğiniz ikramiyeye katkıda bulunmak için bir dizi farklı başarımı tamamlayın. Puanınızın yeterince yüksek olduğunu düşündüğünüzde, bunu nakde çevirebilirsiniz. Bunlar tamamlayabileceğiniz başarılardan birkaçı:


    ● High speed

    ● Overtaking in extremis

    ● Wrong way

    ● Drift

    ● Good driving

    ● And many more!


    Farklı başarıları tamamlamak F.R.I.M.'inizi artırır, böylece potansiyel ikramiye de artar! Ancak doğru zamanda para kazanmaya dikkat edin! Bir kaza veya durmuş bir araba F.R.I.M. göstergenizi durdurur ve potansiyel kazancınızı sıfıra indirir. Bu yüzden açgözlülük yapmayın!



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENaconyoutube
    Test Drive Unlimited Solar Crown | F.R.I.M feature
    https://www.youtube.com/watch?v=bNc-qcqtXwY



    Kaynak : https://testdriveunlimited.com/en-US/news/solar-club-letter-fifth





  • Test Drive Unlimited Solar Crown - The Racer Trailer | PS5 Games



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    Test Drive Unlimited Solar Crown is a racing game and lifestyle experience on Hong Kong Island, recreated at 1:1 scale. On Hong Kong Island, where dreams become reality, Radiant has created new standards of luxury. This little-known but highly influential organization has invited its members to compete in an extraordinary competition: the Solar Crown. Few know what the group's motives are, but it's clear what they value: prestige, a love of cars, and competition. Test Drive Unlimited Solar Crown will be available in 2024 on and PS5®. Wishlist now on the PlayStation Store! #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=r4RTOcfdk1A
  • Oyunun Steam sayfasında Türkçe Dil Desteği eklenmiş bulunmakta :)

    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
  • Bu oyun ne zaman çıkar varmı bilgisi
  • Eski TDU'culardan kim kaldı? Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE 

  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Daha belli değil. Bazı yerlerde 2024 olarak geçiyor ama kesin değil.

  • Videolara baktım da çok ruhsuz,sıkıcı görünüyor. Modellemeler de kalite olarak epey geride kalmış. Mesela şu an Assetto Corsa ve ETS 2'ye öyle modlar var ki insanın ağzı açık kalıyor. Modcular, oyun yapımcılarından daha iyi iş çıkarıyor valla.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEProject Sim Racingyoutube
    Experience the thrill of drifting in AC on the stunning new Fukuoka map, in the DWG Missile Nissan 240SX. Fanatec wheel + triple 55" screens setup. Like/Subscribe and check out gear used in description🔽 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🔥𝐃𝐈𝐒𝐂𝐎𝐔𝐍𝐓 𝐂𝐎𝐃𝐄𝐒 + 𝐀𝐅𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐓𝐄 𝐋𝐈𝐍𝐊𝐒🔽 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🤝𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 𝐚𝐭 𝐧𝐨 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐜𝐨𝐬𝐭 𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐛𝐲 𝐩𝐮𝐫𝐜𝐡𝐚𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐠𝐞𝐚𝐫 𝐭𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐟𝐟𝐢𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐬🔽 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐚 𝐡𝐮𝐠𝐞 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞, 𝐓𝐇𝐀𝐍𝐊 𝐘𝐎𝐔!🙏 𝐅 𝐀 𝐍 𝐀 𝐓 𝐄 𝐂 𝐆𝐞𝐚𝐫 𝐮𝐬𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨: •𝐅𝐚𝐧𝐚𝐭𝐞𝐜 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐀𝐟𝐟𝐢𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐤 ➡️ https://www.fanatec.com/?utm_medium=FAP+Banner&utm_source=642e93a817bf2&utm_campaign=General+Links&a_aid=642e93a817bf2 •𝐖𝐡𝐞𝐞𝐥 𝐁𝐚𝐬𝐞 ➡️https://fanatec.com/eu-en/racing-wheels-direct-drive-bases/racing-wheels/csl-dd-8-nm?number=CSL_DD_BK180_EU&utm_medium=FAP+Banner&utm_source=642e93a817bf2&utm_campaign=General+Links&a_aid=642e93a817bf2 •𝐖𝐡𝐞𝐞𝐥 𝐮𝐬𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 ➡️https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-classic-2-v2?number=CS_SW_RCLASSIC2_V2&utm_medium=FAP+Banner&utm_source=642e93a817bf2&utm_campaign=General+Links&a_aid=642e93a817bf2 •𝐏𝐞𝐝𝐚𝐥𝐬 ➡️ https://fanatec.com/eu-en/pedals/clubsport-pedals-v3?utm_medium=FAP+Banner&utm_source=642e93a817bf2&utm_campaign=General+Links&a_aid=642e93a817bf2 •𝐒𝐡𝐢𝐟𝐭𝐞𝐫 ➡️ https://fanatec.com/eu-en/shifters-others/clubsport-shifter-sq-v-1.5?number=CSS_SQ&utm_medium=FAP+Banner&utm_source=642e93a817bf2&utm_campaign=General+Links&a_aid=642e93a817bf2 _______________________________________________________ 𝐎𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬: •𝐒𝐢𝐦 𝐋𝐚𝐛𝐬 & 𝐃-𝐁𝐎𝐗 ➡️ https://simlab.prf.hn/click/camref:1100lvEvu •𝐓𝐫𝐚𝐜𝐤 𝐑𝐚𝐜𝐞𝐫 ➡️https://trakracer.com/?ref=ProjectSimRacing •𝐌𝐨𝐳𝐚 𝐑𝐚𝐜𝐢𝐧𝐠 ➡️https://mozaracing.com/?ref=VYCVzIGOMI0k4p •𝟓% 𝐎𝐟𝐟 𝐨𝐧 𝐑𝐀𝐂𝐄𝐁𝐎𝐗 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐨𝐝𝐞: 𝐏𝐒𝐑𝟓𝐎𝐅𝐅 ➡️ https://raceboxsimracing.com/discount/PSR5OFF •𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐨𝐏𝐫𝐨 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐈 𝐟𝐢𝐥𝐦 𝐰𝐢𝐭𝐡➡️https://amzn.to/3Znidei 📝 𝐅𝐨𝐫 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐦𝐲 𝐠𝐞𝐚𝐫, view the description of this video ➡️ https://youtu.be/_BNNc7JcLVM _______________________________________________________________________ 🚀 𝐌𝐨𝐫𝐞 𝐖𝐚𝐲𝐬 𝐭𝐨 𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 ☕️ 𝐁𝐮𝐲 𝐌𝐞 𝐚 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐭𝐨 𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐭𝐡𝐞 𝐖𝐡𝐞𝐞𝐥𝐬 𝐒𝐩𝐢𝐧𝐧𝐢𝐧𝐠 ➡️https://www.buymeacoffee.com/projectsimracing 🌟𝐁𝐞𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐚 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 𝐌𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑 𝐚𝐧𝐝 𝐠𝐞𝐭 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐛𝐚𝐝𝐠𝐞𝐬➡️ https://www.youtube.com/@ProjectSimRacing/join 💵𝐎𝐧𝐞-𝐨𝐟𝐟 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 ➡️ https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=PH4HXPD56BGV2 ____________________________________________________________________ 𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐒𝐢𝐦 𝐑𝐚𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲 - 𝐈 𝐚𝐩𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐚𝐜𝐡 𝐚𝐧𝐝 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐲𝐨𝐮! 𝐀𝐧𝐝 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐞𝐭 𝐭𝐨 like👍 comment💬 𝐚𝐧𝐝 subscribe🛎️ 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐬𝐢𝐦 𝐫𝐚𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭! 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐫𝐬!🍻🤝 💻𝐏𝐂 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 •𝐓𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞 𝐒𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧𝐬: LG C1 55" TVs ➡️https://amzn.to/3Ohpp7T •𝐃𝐢𝐬𝐩𝐥𝐚𝐲: SAMSUNG 32” Odyssey G7 ➡️https://amzn.to/3XPxCTP •𝐂𝐏𝐔: Intel Core i9-13900K ➡️https://amzn.to/3NW7vpN •𝐌𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝: ASUS ROG Strix Z790-E ➡️https://amzn.to/3NUEg6v •𝐆𝐏𝐔: RTX 4090 ➡️https://amzn.to/44pXd8p •𝐑𝐀𝐌: CORSAIR VENGEANCE DDR5 32GB 7000MHz ➡️https://amzn.to/3NVC7ri •𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐝𝐢𝐬𝐤: Samsung 990 PRO SSD 2TB ➡️https://amzn.to/44rSAuz •𝐒𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝 𝐝𝐢𝐬𝐤: SAMSUNG 980 PRO SSD 2TB ➡️https://amzn.to/3XRAb7O •𝐓𝐡𝐢𝐫𝐝 𝐝𝐢𝐬𝐤: SAMSUNG 870 QVO SSD 4TB ➡️https://amzn.to/3K0CHTI •𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐒𝐮𝐩𝐩𝐥𝐲: Asus ROG Thor 1200W Platinum ➡️https://amzn.to/3rvCJN3 •𝐂𝐚𝐬𝐞: Cooler Master MasterCase H500M ➡️https://amzn.to/3pICWvM Mods Car: https://ac-driftgame.com/dwg-car-pack Map: Important Info: The Fukuoka map for Assetto Corsa is available exclusively on Patreon for about $25. Remember to connect your Discord to Patreon before purchasing. Tier 3 Patreon subscription is required for access to this and other tracks. The seller's information wasn't very clear, so I wanted to ensure you know this. Note that the track is relatively small and still in development. With this in mind, you can find the track here: https://www.patreon.com/beastyboost/posts 00:00 - Intro 00:33 - Drifting 07:27 - Outro #Fanatec #SimLab #simracing
    https://www.youtube.com/watch?v=jKEI19EBKxU
  • Nacon Connect Etkinliği Duyuruldu: Test Drive, GreedFall II ve Dahası!


    Fransız yayıncı Nacon tarafından oyunculara sunulacak olan ve yeni oyunların detaylarının duyurulacağı Nacon Connect sunumu için tarih verildi. Açıklanan bilgilere göre canlı yayın etkinliği 29 Şubat Türkiye saati ile 21:00'de gerçekleştirilecek.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENacon North Americayoutube
    February 29th, 7pm CET/ 10am PT
    https://www.youtube.com/watch?v=lkwX9IfWhY0
  • Test Drive Unlimited Solar Crown | The Explorer Trailer



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENaconyoutube
    📰 Read more about exploration, release date, and much more: discover our Winter Update with new details on the future of Test Drive Unlimited Solar Crown: https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/4173218293858269842 🏝️ Explore, alone or with friends, and discover the riches Hong Kong Island has to offer. Test Drive Unlimited Solar Crown is a racing game and lifestyle experience on Hong Kong Island, recreated at 1:1 scale. On Hong Kong Island, where dreams become reality, Radiant has created new standards of luxury. This little-known but highly influential organization has invited its members to compete in an extraordinary competition: the Solar Crown. Few know what the group's motives are, but it's clear what they value: prestige, a love of cars, and competition. Test Drive Unlimited Solar Crown will be available in 2024 on PC, PS5 & Xbox Series X|S. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=PuhXQF090Ck
  • Trailer biraz sönük heyecansız oyun iyi çıkar umarım.

  • Ekran Görüntüleri



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE




  • Beklediğimize değer inşallah forzayı geçmesi lazım yada en kötü onun kadar olmalı
  • Koskoca trailerda bütün sahneler toprak ve kumda kaydedilmiş ama ne ilginçtir ki arkalarından hiç toz duman vs. çıkmıyor. Çok temiz kullanmışlar demekki toz kaldırmadan.
  • Yokmu bir gelişme ?
  • ECBalaban kullanıcısına yanıt

    Adamlar geliştirici günlüğünden o konuya değinmiş partikül mü parçaçaık mı ne efektleri üzerinde çalışıyoruz gözünüze batmış olabilir diye.

  • Şu oyun çıkcaksa çıksın bişeyler,bu ne ya çocuk doğarda bukadar zamanla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.