Şimdi Ara

teypteki preout çıkışın önemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar; yeni bir sistem kurmak üzereyim ve şuana kadar hertz dck 165 component, jbl gt5 12' woofer aldım.4 kanallı bir amfi ve bir de anaüniteyi de çok yakında alıcam inş.

    Sorum tam olarak şu; almayı düşündüğüm anaüniteler arasında en favorim alpine.Alpine nin beğendiğim ve uygun fiatlı bulduğum bir kaç modelinde 1 preout yazıyor özelliklerde.Bu tek preout un tam olarak ne gibi bir dezavantajı olabilceğini çok merak etmekteyim.

    Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok tsk ederim..



  • düşük seviyeli ses sinyali çıkış bağlantısıdır. oto teyplerde 1 votltan 3-4 volta kadar olan hatta yarış serisi teyplerde 6 volta kadar çıkış verebilenleri de vardır. Bu bağlantı amfinin kırmızı- beyaz RCA larına bağlanır. 1 preout demek sağ ve sol ses çıkışı olmak üzere 2 adet çıkış olduğu anlamına gelir.(Kırmızı-beyaz olan)
  • Tsk ederim paylaşım için, dün itibariyle alpine den vazgecip, görünümü daha gzl olan ve 4 preout cıkısa( 3v) ve daha güçlü çıkışa sahip(4*22 rms) blaupunkt marka bir mp3 almaya karar verdım, haftaya alıcam inş.Tüm tesisat bitince burdan paylaşıcam..

    saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.