Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
18
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • designr kullanıcısına yanıt

    İncelemelere denuvosuz vermezler garanti sızdırılırdı çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabı bağlı Krafton ID'le 6 ay önce giriş yaptım. gelen birşey olmadı. Muhtemelen hiç kimseye göndermediler. 5$ dolara satılmasının sancıları bunlar. bu saatten sonra gönderseler de bir anlamı yok oynayıp sildim direk.

  • Son yama ile düzelme var fakat rt modu gene sıkıntılı. Ölüm sahnelerini geçebilmek ohh dedirtti.

    Bu oyunun save sistemi gerçekten konferanslarda ve sunumlarda yapılmaması gerekenler olarak eklenir. Ölüp ölüp aynı eşyaları toplamaya çalışmak berbat. Oyun zor ufak hatada affetmiyor. Ekstra gerginlik veriyor. Karakter hareketleri hantal oluncada her öldüğümüzde tırmanmak eğilmek işkenceye dönüşmüş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu an itibariyle bitirdim , Oyunun hikayesi yeni bir oyun için gayet normal seviyedeydi. Onun dişinda gerilim ve hayatta kalma seyir zevki yüksekti. Son olarak cephane konusunda cok yetersiz bir durum söz konusu bu zamanla güncellendikçe sorunu çözecektir.


    Oyunun hikayesi seyrek olsada , oyunun 2.cisine zemin hazirlamişlar. Burdan cıkaracaklari ders , Silah icerikleri daha zengin olacak , Armor icerikleri daha fazla olacak , Ve tabiki yetersiz combatlar , sürekli ayni hareketler belli bir turdan sonra normal gelmeye başliyor. Oyuna kattiklari en büyük güzellik ,ÖLÜM anımıza onlarca farklilik katmişlar , acikcasi ürkütücü : ) Ufak tefek nadiren drop girsede bir şekilde bitirebildim. Yazdan sonra tekrar tam güncellenmiş haliyle tekrar oynamak dilegiyle .. ( Dead Space'nin farkli bir hikayesi olmuş diyebiliriz )



    Not : Oyunu en zorda oynamaniz önerilmez, şimdilik :)


    10/7.5


    Oyunu Çeviren Anonymous çeviri ekibine ise teşekkür ediyoruz. Oyunu sayelerinde anlayarak ,zevk alarak bitiriyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 17 Aralık 2022; 23:34:46 >




  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

    6 ay önce derken hocam? Belki yeni giriş yapmak gerekiyordur. Ben o mesajı yazarken dün giriş yaptım. Ama henüz oyunu indirmedim. Oyunun içerisinde gözükecek diyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Oyunu an itibariyle bitirdim , Oyunun hikayesi yeni bir oyun için gayet normal seviyedeydi. Onun dişinda gerilim ve hayatta kalma seyir zevki yüksekti. Son olarak cephane konusunda cok yetersiz bir durum söz konusu bu zamanla güncellendikçe sorunu çözecektir.


    Oyunun hikayesi seyrek olsada , oyunun 2.cisine zemin hazirlamişlar. Burdan cıkaracaklari ders , Silah icerikleri daha zengin olacak , Armor icerikleri daha fazla olacak , Ve tabiki yetersiz combatlar , sürekli ayni hareketler belli bir turdan sonra normal gelmeye başliyor. Oyuna kattiklari en büyük güzellik ,ÖLÜM anımıza onlarca farklilik katmişlar , acikcasi ürkütücü : ) Ufak tefek nadiren drop girsede bir şekilde bitirebildim. Yazdan sonra tekrar tam güncellenmiş haliyle tekrar oynamak dilegiyle .. ( Dead Space'nin farkli bir hikayesi olmuş diyebiliriz )



    Not : Oyunu en zorda oynamaniz önerilmez, şimdilik :)


    10/7.5


    Oyunu Çeviren Anonymous çeviri ekibine ise teşekkür ediyoruz. Oyunu sayelerinde anlayarak ,zevk alarak bitiriyoruz.

    Katılıyorum hocam şu camia da işin hakkını vererek yapan tek oluşum çok memnunum yaptıkları yama'lardan oyunu bekletme kararı aldım bende mühimmat sıkıntısı var deniyor biraz toparlanması gerek sanırım belli başlı animasyonlari hizlandirmişlar bir iki ay sonra daha oturmuş olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Onuda denedim, hazır değil heralde yetişmedi yada ilgi olmayınca saldılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 18 Aralık 2022; 13:3:26 >
  • En son gelen patchlerden sonra başladım oyuna. Takılma sorunu tamamen gitmiş fakat şöyle problemler var;


    -Bu hep olmuyor ama mesela bir cutscene'e giriyorum, 60FPS iken aniden 15'lere düşüyor ve 15-20 FPS arası kalıyor öyle. Load çekiyorsun, cutscene gösterilen yere tekrar geliyorsun ve 15 FPS'e düşen aynı cutscene solid 60 FPS oluyor bu sefer, hiç takılmıyor. Yani anlamadım ben bu olayı. Memory leak gibi ama değil. Bu hep olmuyor, on sahnenin ikisinde veya üçünde oluyor.


    -Save sistemi. Bu save sistemi beni gerçekten delirtecek. İşin komik yanı şu ki, bu bir dizayn mı yoksa save sistemi mi bozuk anlayamıyorum. Oyunda manual save var fakat save ettiğimde bir önceki checkpoint'e atıyor beni. Yani orayı zaten autosave'liyorsun, o zaman manual save neden var? Ayrıca neye göre checkpoint olduğu da belli değil. Mesela safe zone var diyelim bir yerde, forge'dan item satıp upgrade yapıyorum. Safe zone'dan çıkıyorum autosave ediyor. Üstüne ben de manual save yapıyorum. 1-2 dakika ilerleyip öldüğümde beni auto ve manual save yerine atacağına, upgradeleri hiç yapmamış olduğum yani safe zone'a gelmeden önceki save'ime atıyor. Şaka mı bu cidden? Madem checkpoint sistemi var o zaman neden manual save yapıyoruz? Yap o zaman Resident Evil gibi safe room save sistemi öyle oynayalım. Bu sistem yüzünden aşırı bir kafa karışıklığı oluyor oyun esnasında.


    -FSR.. Bir önceki mesajımda FSR çok iyi çalışmaya başladı demiştim ama sözümü tamamen geri alıyorum. Görüntü o kadar kötü oluyor ki FSR açık olunca, resmen bütün oyun ölüyor. Inventory okunmuyor zaten FSR açık olunca. Okunmuyor derken abartmıyorum, gerçekten bütün yazılar iç içe geçiyor. Ayrıca bir kere kapatıp açtığınızda çalışmıyor bu özellik. Tamamen restart atmanız gerekiyor oyuna.


    Bilmiyorum bakalım şuanda oynamaya çalışıyorum. Bir cinnet anında her an bırakabilirim ama bu sorunları saymazsam oyun gayet iyi gidiyor şuanda, zevk alıyorum yani. Teknik konular haricinde tek sorun oyun inventory'si. Aşırı yetersiz bir inventory var ve çok loot buluyorum sağda solda. Birçoğu geride kalıyor çünkü önceki haritalara geri dönemiyorum. Çantada yer kalmadığı için de alamıyorum. 1 mermi 1 slot yer kaplıyor mesela bu scale de saçma. Ağırlık sistemi olmalıymış oyunda slot sistemi yerine veya stack sayısı fazla olmalıymış. Bir de gidilmesi gereken ana yol hangisi olduğunu bilmediğim için de sağı solu keşfedemiyorum, çoğu zaman doğru yoldan gitmiş olduğum için diğer taraflara bakmamış oluyorum ve bölüm atlamış oluyorum. Oyunda biraz ilerledim, şuanda kırmızı boruyu takip diyor oyun neyse ki, keşif öncesinde nereden "gitmeyeceğimi" biliyorum bir nebze en azından. İlerleyen bölümlerde ne olur bilemiyorum.





  • Bende bitirdim açıkcası 6 puan anca alır benden. Türkçe yama ile sağolsun katlandım. Çok eksiği var özellikle save sistemi herkes yazdı zaten.

    Karakterin bir koşuyor bir koşmaması bug sanırım, zaten ağır hareket ediyoruz üstelik koşmanın yer yer çalışmaması özellikle sonlarda delirtti.

    Oyun kısa cidden ölüp ölüp durmasak oyunun süresi 6 saat anca. Bu şekilde uzun olmasına gerekte yok.

    Mekanikler kısıtlı yarım yamalak bir combat sistemi. Boss fightlar rezalet bu yüzden. Yaratık çeşitliliği çok az herhalde şimdi başlıyor derken oyun bitti zaten.

    Grafikler harici övecek bir şey yok oyunda 😕

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır müsait olamadığım için oynayamamıştım, bugün tekrar döneyim dedim ancak oyuna küfür etmemek için kendimi zor tuttum. Güncelleme ile oyunu bozmayı başaran firmalara saygım azalıyor.


    Kayıt sistemi değişmiş sanırım, ne diye manual save var ki eğer kendiliğinden check pointte kayıt edecek ve her halükarda oradan başlatacaksa. GRP zaten tam bir fiyasko, adamı tutmak için hareket ediyorum ama önümdeki düşmanı bir türlü göremediğinden tutamıyorum. Bende düzgün çalışıyordu geçen hafta ancak bu hafta performans da biraz kötüydü. Biraz sabredip bitirmeye çalışacağım, atmosferi böylesine güzel verip de oynanış ve performansta böylesine batırmak...

  • Arkadaşlar oyun oynanabilir , Gerilim ve Hayatta kalma hazzi yaşayacaginiz bir oyun. Kati süretle oynamaniz önerilir. Ama bu fiyata oyun alinmaz. 250 lira gibi civari teknolojiden hediye gelen kodlarla oyuna sahip olun .

  • Oyunun optimizasyonu hala berbat 3070 ekran kartımla can cekişiyor resmen dx 11 de olsa 12 de olsa nafile amd fsr 2 açınca görüntü çamur gibi oluyor oyun zaten zor bir de böle abuk sabuk sistemsel sorunlar olunca hiç oynayası gelmiyor insanın kim bilir ne zaman düzelecek

  • Oyun nasıl tasarımsal hatalarla dolu ise güncellemeler artık direk mekaniklere yönelik gelmeye başlamış. Yazık ettiler güzelim oyuna. Direk Dead Space Remake'e boost yaptılar birde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90tl olduğunda alırım, dert sahibi mi olucam bu kadar sıkıntılı ve 500tl olan bu oyuna, yok kalsın 😬

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bismillahirrahmanirrahim



    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]
  • Ayarları bu şekilde yaptım akıcı bir şekilde kasmadan fps düşmeden drop yemeden rahatlıkla oynuyorum mutlaka deneyin oyun şimdi keyifli oldu işte alıştıkça daha da güzelleşiyor


    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Dostum her şeyi kapatmışsın bu oyunda ışıklandırma önemli. Bence bekle oynama yama gerekiyor mause u hareket ettirmeden 65 FPS den 12 FPS ye düşüyor. (Full ayarlarda) böyle bir dalgalanma yok oyun bariz şu an oynanmayacak durumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    Dostum her şeyi kapatmışsın bu oyunda ışıklandırma önemli. Bence bekle oynama yama gerekiyor mause u hareket ettirmeden 65 FPS den 12 FPS ye düşüyor. (Full ayarlarda) böyle bir dalgalanma yok oyun bariz şu an oynanmayacak durumda.

    Valla hocam ışık ve gölge kalitesini en yüksek ve en düşük de denedim büyük bariz bir fark göremedim oyun da hoşuma gitti yani oynayasim da var bilemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F5 gibi quick save yok mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Fark okadar yok bencede hatta ray tracing kapalıyken daha güzel oluyor oyun yansımalar falan daha net.

    Ray tracing de sözde gerçekçi oluyor diye gölgeler yansımalar belli belirsiz bulanık bir hale geliyor.


    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]Yonkeryoutube
    In this video I show how RayTracking works on and off in The Callisto Protocol on PC. ------------------------ Chapters: 0:00 One 0:15 Two 0:35 Three 1:00 Four 1:17 Six 1:35 Seven 1:50 Eight 2:10 Nine 2:30 Ten 2:45 Eleven 3:07 Ending
    https://www.youtube.com/watch?v=q4QnT-jSwEk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.