Şimdi Ara

The FINALS 2014: San Antonio Spurs - Miami Heat (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
8
Favori
19.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki

The FINALS 2014: San Antonio Spurs - Miami Heat


(En Son Oy Tarihi: 25.2.2020)
Giriş
Mesaj
  • Kawhi Leonard, NBA final serisinin 5. maçında 22 sayı-10 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı.

    Genç oyuncu böylece final serisinde %61 saha içi, %58 üçlük isabetiyle 17.8 sayı-6.4 ribaund-2 asist-1.6 top çalma ve 1.2 blok ortalamalarını da tutturmaşı başardı.

    Kawhi Leonard, bu performansıyla en değerli oyuncu ödülünü alarak mutluluğunu ikiye katladı. 22 yaşındaki forvet, aynı zamanda Magic Johnson ve Tim Duncan'dan sonra tarihte bu ödülü kazanan en genç 3. oyuncu olarak bir başka gurur daha yaşadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar hak ettiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Spurse

  • Ben Lebron'dan ötürü Miami'yi destekliyodum ama Spurs sonuna kadar haketti şampiyonluğu da aldı

    Bu yaşta şampiyonluk ve MVP ödülü.. İnanılmaz bişey. Tebrikler Kawhi Leonard
  • Ya burda bi çoğunun miamiliği lebron. Lebron ayrılsın gerçek miamililer ortaya çıkar. 7 yaşındaki bebeler miamili artık. Bu yüzden miamiden nefret ediyorum. Spurs ezdi geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spurs geçen seneki hatalarından ders almasını bilip süpürdü adeta Miami'yi, aslında seri 4 0 bile olabilirdi de Miami bir maç almış oldu 2 sayıyla neyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ljubav

    Spurs geçen seneki hatalarından ders almasını bilip süpürdü adeta Miami'yi, aslında seri 4 0 bile olabilirdi de Miami bir maç almış oldu 2 sayıyla neyse.

    4-0 mu ? Bence suan 3-2 olmasi gerekirdi. LeBron cramp olayi olmasaydi. O zaman farkli olurdu. Spurs haketti ama NBA'deki zevksiz basketball'u oynuyorlar. Thunder vs Pacers aslinda daha iyi olurdu Finals'da ama kismet geceseneyi bir daha gormek de varmis. Bir de Anlasiliyor ki her sey James'in uzerine kaliyor. Wade falan gitmis artik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechN9ne

    Geçmiş olsun. Heralde 2010'dan beri en rezil Playoff serisini oynadı Miami. Ruh yok, istek yok. Lebron da iyi başlıyor sonra bırakıyor. Takımı bıraktığı için onda da şevk kalmıyor. Bu ne abi ya? Neden böyle bıraktılar maçları? Maç diyemiyorum çünkü bütün seriyi bıraktılar resmen. Halbuki seri 1-1'ken fena değildi yine Miami. Sonra üçüncü maçta duman etti Spurs ve ondan sonra geri dönemediler.

    Tek söyleyeceğim şey: kusura bakmayın da içinizde mg seviyesinde bile istek yokken, 3-1'den Şampiyon olan ilk takım olacağız argümanı yapmayın komik oluyorsunuz takımca.

    Spurs haketti cidden, Leonard olmasa sanırım çok şey değişirdi. Zaten bunu ilk 2 maçta attığı 9ar sayıdan anlayabiliriz. O maçlar öyle farka giden maçlar değildi pek. Leonard Spurs'ün geleceği olacağı belli.

    Playoff oyle bir hal olmus. Fark'i acilinca karsi taraf birakiyor. Bunu sadece Miami macinda gormedikte ama Spurs kac sayi geriden gelip bunu yapti. Oyunlarini begenmiyorum ama Heat'i dagitillar ve her seyi James'in uzerine yikinca da olmuyor onu bir kez daha anladik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

    Ya burda bi çoğunun miamiliği lebron. Lebron ayrılsın gerçek miamililer ortaya çıkar. 7 yaşındaki bebeler miamili artık. Bu yüzden miamiden nefret ediyorum. Spurs ezdi geçti

    Aynen öyle.2005ten 2009a kadar miami hep sevdiğim takımlardan olmuştu.2006 finallerini izlerken büyük zevk almıştım.Daha sonra antipatik bir takım olmaya başladı.Zamanında Wade müthiş bir oyuncuydu.Her ne kadar sevmesem de Miamiyi Wade in şuanki halini görmek beni üzüyor.Spursu de eskiden beri severim.Özellikle Detroitle 2005de oynadıkları final serisi beni coşturmuştu.Geçen sene Leonard sayesinde favori takımım olmuştu Spurs.




  • Ne Desek Boş Beyler Miami Tataftarı Olarak Spurs'ü Tebrik Ediyorum Hakettiler Tadını Çıkartsınlar Bizimkilerinde Kendine Gelmesi Lazım Hiç İstek Yok Doymuşluk mu Desek Me Desek Bilmiyorum Artık Seneye Görüşürüz.

    Melo-Heat Söylentileri Çoğaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    Spurs en zevksiz basketbolu oynuyor ve daha zevkli dedigin takimlar pacers ve thunder mi? Bu sene nba izledigine emin misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miami seneye daha da batar lebram gelecek sezon oynarsa pişman olur cavsa dönse yeridir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene üzülmüştüm baya bu sene aldık kupayı tebrikler SPURS

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • " İntikam soğuk yenen bir yemektir. " (San Antonio Spurs)
  • Celtic Warrior kullanıcısına yanıt
    NBA'deki en zevksiz basketbol mu ? Birader şaka mısın adamlar basketbol oyununu dünya üzerindeki gelebilecek en yüksek seviyede oynuyorlar bi basketbol sever olarak spurs'ü izlerken orgazm oluyorum adeta. Ayrıca böyle bi spurs karşısında hiçkimse duramazdı kramp mrap hikaye miami en fazla 3 maç alırdı spurs yine şampiyon olurdu bu sene şampiyon belliydi zaten
  • hadi bakalim seneye OKC sampiyon Durant Final MVP
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vinsenty

    hadi bakalim seneye OKC sampiyon Durant Final MVP

    Miami olmasin da kim olursa olsun diyosun
    Ya da lebron olmasin da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE KINGSLAYER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortreD

    Spurs inanılmaz bir organizasyon.Gregg Popovich çok büyük hoca.Tebrikler emeği geçen herkese

    Translate çevirisi gibi yazmışsın la.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.