Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
288
Favori
1.494.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21392140214121422143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • final bölümün altyazısını hiç bir yerde bulamıyorum. bilen ya da bulan varsa yardım pls  

  • ZepH kullanıcısına yanıt
    Bs player indirin otomatik buluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son bölümü izleyebileceğim bir link vs. var mı acaba?

  • ZepH kullanıcısına yanıt

    Henok günü gününe çevirirdi, neden çevirmedi ben de anlamadım. Ben de kaliteli versiyon indirdim, altyazı bulamamak sürpriz oldu.

  • 11x24 final bölümünü izledim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    %99'u hayal kırıklığı olan bir final bölümüydü. Önceki bölümlerden hiçbir farkı yoktu. Ama dizi bittikten sonraki teşekkür sahnelerinde falan neden böyle uzun, sıkıcı, içi boş ve ucu açık bir final yaptıklarını anladık. 2023 yılında The Walking Dead Universe olarak devam edecekmiş :DDDD Yani 12 yıllık dizimiz çeşitli parçalara ayrılıp fanlarının duygularını ve zamanlarını sömürmeye devam edecek. Ama ben hariç. Benim olayım burda biter. 2010 yılından beri izliyorum ama yeter artık. Orijinal dizi bittiğine göre onun evreninin kuyruklarıyla falan hiç uğraşamıcam. Ne halleri varsa görsünler. İstedikleri kadar uzatsınlar ve sömürsünler. Pek çok karakterin ev haliyle ev ortamında video çekip tek tek bizlere teşekkür etmeleri falan hoşuma gitti ama hiç kusura bakmasınlar fear the walking deadmiş, the walking dead - dead citymiş, daryl dixonmuş, rick and michonnemuş falan filan hiç uğraşamam ekstra içeriklerle. Benden paso abi. İzleyen izlesin. 12 yıllık macera bana fazlasıyla yetti. Hoşçakal The Walking Dead. Benim canımı bu kadar sıktığın için seni özlemeyeceğim.
    İçimi döktüğüme göre artık 24. bölümü yorumlayabilirim.
    - Öncelikle içimden Daryl ve Carol'u tebrik etmek geldi. 1. sezondan beri hayatta kalan sadece o ikisi var. Rick'i saymıyorum, bize yamuk yaptığı için. O benim için öldü. Gitsin ailesine vakit ayırsın. Aktör olmuşsun ama adam olamamışsın Rick, bizi yarı yolda bıraktın gittin şimdi ekstra içeriklerde oyna...- İlk sahnelerde bacağını kestikleri o adam ölünce niye o kadar ağladılar anlamadım. O karakter zaten epeyce uzun zamandır dizide yoktu. Yeniden geri döndü ama ölmek için dönmüş herhalde ki ağlama sahnesi çekebilsinler diye. Ama bir izleyici olarak bende hiçbir duygu uyandırmadı. Zira o önemsiz ve silik bir karakterdi. Dolayısıyla önemsiz bir karakter için yapılan bu ağlama seromonisi final bölümündeki bir zaman kaybından başka bir şey olmamış.- Bazı aksiyon sahneleri güzeldi ama ondan daha çok sıkıcı diyalog sahneleri devam etmiş. İlk paragrafta da demiştim önceki bölümlerden hiçbir farkı yok. Final hissini sadece dizinin son sahneleri veriyor. Bölümün %99'u çöp.- Bir sahnede elinde taş olan bir zombinin camı kırabilmesi yine çok garipti. Tırmanabilen zombileri açıklamadılar, taşla cam kıran zombiyi getirdiler. Final bölümündeki bir diğer fiyasko. Sırf heyecan yaratmak için kendi evrenine tutarsızlık yaptılar. 12 yıldan beri zombiler duvarlara tırmanmadı, taşla cam kırmadı, kapı tokmağını açmadı. Burda son sezonda yaptılarsa bunun adı tutarsızlıktır ve saçmalıktır!- Rosita'nın boruya tırmanırken düşmesi ama o sırada zombilerin normalden daha yavaş hareket etmesi ve ısırmayı unutması, sırf bu karakter o sahnede ölmesin diye yapılan bir saçmalık. Hiç gerek yok böyle tutarsız aksiyon sahnelerine. Zaten daha sonraki ölüşünün de neden olduğunu anlamadım. Isırıldıysa neden o kadar geç öldü? Yine bir başka saçmalık ve gereksiz boş bir detay ile sahne doldurma, süre uzatma çabası.- Pamela'nın tutuklanması ve sonrasında da birkaç bölüm önce boynundan okla vurularak ölen Hornsby'nin zombi halini kapıda görmesi çok manidar bir sahne olmuş.- Zombilere yapılan toplu katliamla her şeyin havaya uçurulması güzel bir sahneydi. Dizinin en iyi sahnesi herhalde. Ama beni bunlarla kandıramazlar. Benim beklentilerim karşılanmadıysa istersen tüm bölgeyi havaya uçur, ne fark eder?- Bölümün sonuna kadar "Michonne nerde?" diye düşünüyordum. Rick ile beraber geri dönüp bizimkilere yardım edecek zannediyordum. Son sahnede geldi ama sırf bizi 2023'te çıkacak olan ekstra içeriklere yönlendirmek için gelmiş. Böyle gelecektiysen hiç gelmeseydin be Michonne. Biz de seni delikanlı kadın zannediyorduk. O öyle atını 1 milyon tane zombi olduğunu düşündüğüm sürüye doğru tepeden aşağı sürerek olmuyor.




  • final iyimi kötümü anlamadım ama eski görüntülerde bir duygulanmadım değil..neyse hersey için tesekkurler twd bize 12 yıl güzel bir macera bıraktın

  • Bb twd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • An itibarıyla Twd bitti, yıllardır hafta hafta takip ettik. Şöyle genel olarak yaşadığım şeyler de gözümün önüne geldi… umutsuz bir final olacağını düşünmüştüm ama beni tatmin etti. Evrenin daha da genişleyecek olması da bir yandan güzel oldu, elimizin altında her zaman bu tarz bir dizi olacak.. bekleyeceğiz göreceğiz bakalım. Yan diziler ne getirecek bizlere.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diziyi bir kaç sezon izledikten sonra kafamda 2 tane final düşüncesi vardı. İlkinde Rick hastanede uyanacak ve her şey komadayken yaşadığı bir hayal olarak kalacaktı. İkincisi ise virüse karşı bir çare bulunacağı düşüncesiydi. İkisi de olmadı ve ucu açık bir final ile dizi bitti denilse de yeni maceralara açık bir kapı bıraktı.


    Keşke valili sezonda hapishane de bitseydi dizi ve bir efsane olarak kalsaydı.


    Amerika gibi geniş bir yüz ölçüme sahip, büyük şehirlerin olduğu bir ülkede geçen dizinin sürekli boş arazilerde geçmesi de açıkçası can sıkıcı bir durumdu. Evet maliyetten dolayı böyle bir şey yapıldı ama keşke arada şehirlere de girilseydi.


    Bundan sonraki evren olaylarında göreceğiz büyük ihtimalle şehirleri de ama iş işten geçti artık.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Başrol oyuncusu bile sıkılıp bıraktı, ben bitirdim. Son sezonlarının tadı azdı. Aslında ben ikinci sezonda da biraz sıkılmıştım. Genel olarak duygusallığı sevsem deİ galiba bu dizideki aksiyonu daha çok seviyordum. Vali, Negan, Whisperers gibi psikopat düşmanların olduğu dizinin final bossu Pamela olmamalıydı. Yer yer tüyleri diken diken eden bölümleri oldu. Yer yer izlerken başka şeylerle ilgilendim. Dizi bitince rahatladım. Daryl ve Carol diziyi taşıdı. Muhtemelen ikisi de rahatlamıştır. Final bölümünü maalesef beğenmedim. Yeni dizi reklamı olarak bitmemeliydi. Efsane mi ? Evet. Ama genel olarak belli bir döngü içerisinde geçti. Düşman bul, düşmanla mücadele et, yan görev olarak zombileri kesip biç, finalde düşmanı alt et. Arada gruba yeni karakterler sok, sıkılanlar diziden çıksın. Yorulan başrol oyuncuları arada çıkıp geri gelsin. Bittiğine sevindim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 23 Kasım 2022; 19:15:44 >




  • Negan karakteri gelene kadar dizinin gideri benim için çok fazlaydı, Negenla geçen ilk sezonda güzeldi ama sonrası bir o kadar kötüydü.


    Rick karakteri gittiğinde onun için bir kaç bölüm daha izlemiştim ama onun gelişini bile doğru düzgün ayarlayamadıklarını gördüğümde tamamen bırakmıştım.


    Final vermiş sonunda GG wp

  • aslında final sayılmaz adamlar, marvel , dc gibi kendi evrenlerini kuruyor, zaten başlamışlardı, şimdi twd den parçalar da ekleniyor, adamlar belli suuyunun suyunu çıakracak

  • Final beni çok tatmin etmedi spin off dizilere yol yapmak için final harcandı diye düşünüyorum


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bir kere Rositayı niye öldürdünüz hiçbir anlamı yoktu başka kimse ölmedi ya bir sürü karakter öldürün üzülelim ya da kimseyi öldürmeyin bu şekilde havada kaldı zaten 5 karakter hariç diğerlerini bir daha görmeyeceğiz hepsi mutlu mesut bitti dizi ölen müzisyen ve sevgilisine üzülmemizi bekliyorlar herhaldeÇok önemli olmasa da Pamela 1 yıl sonra yok oldu bari ufak görseydik hapiste mi öldü mü sonuçta sezonun kötüsü havada kalacağına bıraksaydınız kendini zombiye yedirseydiVaryant zombi muhabbeti geç girdi az gördük belki spin off larda daha çok işlerlerGenel olarak etkisi az vurucu olmayan sıradan bir bölüm gibi finaldi yarım saatte kötüyü yen anlamsız bir kaç ölüm spin offlara yol yap ve bitti ama ne kadar laf edersek edelim tabi ki onları da hafta hafta izleyeceğiz :D




  • aga böyle salak bir dizi olamaz, altında jip var, askersin, yürüyerek gelen zombi grubunun önünde gidiyorsun ve bi anda yem oluyorsun, nasıl ? hem de 2 kere oldu bu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıradan insan S kullanıcısına yanıt

    Yanından bebeğini alıp götürmeleri etkiledi beni

  • İlk sezon Cnbce'de yayınlandığından beri büyük bir keyifle izliyorum.Her şey Rick'in dört duvarı yıkık hastane odasında uyanmasıyla böylece başladı ve geçtiğimz günlerde yayınlanan 11. sezon final bölümü ile böyle bitti.Bir iki sezon hariç geneli iyiydi.Son bölümü fena değildi sanki biraz apar topar sonuca ulaştırıldı.Bittiğine üzüldük tabi,karakterlerle aile gibi olduk.Tıpkı,Lost,Spartacus,Battlestar Glactica gibi klasiklerin arasına adını yazdıdığını şahsen düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 24 Kasım 2022; 15:3:15 >
  • Şöyle değişik mutasyonlara uğramış düzgün bir zombi dizisi ne zaman gelir acaba? Daha karanlık daha değişik tiplerin olduğu bir dizi çekilse keşke. Dizi zombi dizisinden çıkıp insanlar arasındaki çekişmeye dönüşmüştü. Bitmesi hayırlı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • rosita balım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fear the Walking Dead gibi Dead City, Daryl Dixon ve Rick and Michonne dizileri mi olacak tam anlamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu dizide bin tane saçma olay gördük ama uzak ara en saçması eugene nin finalde o koca poposuyla düz duvara tırmanmasıydı

    rick omurgasızının parası bitti diye çekeceği diziyle işim olmaz, daryl yan char onun üzerinden dönecek diziyi merak etmiyorum,dead city tamamı şehirde geçecekse sezon bittikten sonra şans veririm

  • 
Sayfa: önceki 21392140214121422143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.