Şimdi Ara

The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash’ın Yeni Fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayın günü yaklaşan isekai animesi The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash, diğer adıyla Saijaku Tamer, yeni bir fragman yayınladı. The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash’in en yeni fragmanında Ivy’nin, slime partneri Sora ile birlikte yeni bir hayata başlamaya çabaladığını görüyoruz.


    Yaklaşan fantezi animesinin baş karakteri Ivy, 23 Kasım 2023’te yayınlanan en yeni The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash fragmanında yer alıyor. Acımasız bir şekilde ölmesi üzerine, anıları korunmuş bir şekilde bu yeni dünyada doğan Ivy, daha mutlu bir hayat yaşamak için çabalıyor. Aina Suzuki karakteri seslendirirken, Mutsumi Tamura da slime partneri Sora’yı seslendiriyor. Prömiyeri 13 Ocak 2024’te yapılacak olan serinin animasyonlarını ise Studio Massket üstleniyor. Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.


    ABC Animation Channelyoutube
    2024年1月12日よりTVアニメが放送となる「最弱テイマーはゴミ拾いの旅を始めました。」の先行上映イベントが本日九段下サイエンスホールにて開催されました。ゲストは主人公アイビーを演じ、OPテーマを担当する鈴木愛奈さん、ED主題歌を担当する丁さん、そしてアニメーション監督の堀内監督の3名。イベント内ではそれぞれが作品や楽曲に込めた想いが語られたほか、OPテーマ、EDテーマそれぞれがミニライブ形式で披露されました。 ・スタッフ 原作:ほのぼのる500『最弱テイマーはゴミ拾いの旅を始めました。』(TOブックス刊) 原作イラスト:なま 総監督:山内重保 監督:堀内直樹 シリーズ構成:高山カツヒコ キャラクターデザイン:胡峰誠 池田結姫 モンスターデザイン:今門卓也 プロップデザイン:W18 色彩設計:吉田あゆ実 美術設定:松宮正純(スタジオロフト) 美術監督:井上俊英 撮影監督:藤島明弘 CG監督:シスターン・ルカ 編集:仙土真希(REAL-T) 音響監督:渡辺淳 音楽:夢見クジラ オープニング主題歌:鈴木愛奈「果てのない旅」 エンディング主題歌:丁「because」 音楽制作:Lantis アニメーション制作:STUDIO MASSKET ・キャスト アイビー:鈴木愛奈 ソラ:田村睦心 シエル:麦穂あんな ルーバ:平野文 オグト:三宅健太 ヴェリヴェラ:鳥海浩輔 セイゼルク:てらそままさき ラットルア:八代拓 ボロルダ:杉田智和 リックベルト:安元洋貴 ミーラ:井上麻里奈 トルト /マルマ:土岐隼一 ・放送・配信情報 TOKYO MX:1月12日より毎週金曜日23時〜 BS朝日:1月12日より毎週金曜日23時〜 ABCテレビ:1月13日より毎週土曜日26時30分〜 dアニメストア他、各種配信サービスにて配信開始 ・公式HP等 HP:https://saijakutamer-anime.com 公式ツイッター:https://twitter.com/saijakutamer
    https://www.youtube.com/watch?v=LtwLjXQ3p1A&feature=youtu.be

    Kaynak: KesifAsya.com








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.