Şimdi Ara

THY Engelli arabalarını ücretsiz taşıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,ben Çin'de yaşıyorum,Türkiye'deki bir arkadaşımın annesi engelli yürüyemiyor normal tekerlekli sandalyesi var,bana elektrikli olanlarını sordu burda fiyatları 300 usd gibi Türkiye'ye göre baya uygun,yıllar önce Almanya'dan bir akrabamın Türkiye'de birisine THY ile engelli araba getirdiğini biliyorum şuan ona ulaşıp sorma imkanım yok,internetten baktım ama bilgi bulamadım acaba bu konuda bilgisi olan varmı?o arkadaşa zaten kendisinin THY ile görüşürüp bilgi almasını zaten söyledim,eğer olursa kendisi bir Çin'li alış veriş sitesinden alıp ben adresime göndericek bende kendim onu havaalanına getireceğim,bilgisi deneyimi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum



  • yokan Y kullanıcısına yanıt
    THY de tekerlekli sandalye ücretsiz taşınıyor. Fakat elektrikli olanlar dediğiniz büyük ebatlı katlanmayan olanlardansa bilemiyorum. Birde taşınması kısmını anlamadım siz mi buraya getireceksiniz yanınızda ? Yoksa uçakla getirtmek mi istiyorsunuz buraya siz yanınızda getirmeyecekseniz sadece göndermek istiyorsanız durum kargoya girer ve ücrete tabidir. THY ile görüşmeniz gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 14 Ocak 2016; 20:37:47 >
  • pekın Tr ye gelen bırısıne versem o şekilde ücretiz taşırlarmı acaba?
  • yokan Y kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda sandalye taşıma ücretsiz ancak Gelen kişi engelli değil ise ücretsiz taşıyacaklarını sanmam ama siz bir sorun yine de. Ve Elektrikli dediniz eğer tekerlekli sandalyede lityum pil içeren madde varsa ve üzerinde engelli yolcu yoksa tehlikeli maddeler kapsamında olduğu için taşınması yasaktır. Normalde engelli yolcu üzerinde olduğu vakit sandalyenin aküsü vs. çıkarılır sefer boyunca uygun bir şekilde muhafaza edilir. Siz yine de daha iyi bir bilgi için THY ye danışın ve eğer böyle bir şey gerçekleşirse buraya getirecek yolcu sandalyenin sorumluluğunu almak durumunda kalacaktır. Bu sorumluluğu alacak yolcuyu bulmanız sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
  • cevap için çok teşekkür ederim,o arkadaş THY ile görüşecek umarım iyi sonuç alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.