Şimdi Ara

TIR İçin Uygun Navigasyon Cihazı Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
15.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler hepinize. Babam Tır şoförü. Artık bir navigasyon cihazına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de birkaç araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım. Bilindiği ve araştırmalarım üzerine, navigasyon cihazları aracı en kısa yoldan götürmeye çalışır; fakat Tırlar dar sokaklara giremezler ve hep Otoban ve Bölünmüş yoldan gitmeye çalışırlar. Bu yüzden sizin bildiğiniz, Tır gibi uzun ve büyük araçlar için haritası güncel, kaliteli ve aynı zamanda uygun bir navigasyon cihazı var mı? Şimdiden teşekkürler.



  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    TIR olunca , Avrupa da vardır işin içinde. ŞU ve ŞU cihaz serilerini inceleyin lütfen.

    Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam, sadece Türkiye içi çalışıyor, o yüzden Türkiye haritası yeterli gibi duruyor. Cihazlara göz gezdirmeye çalıştım ama Türkiye desteği mevcut olup olmadığını tam anlayamadım, fiyatları da yüksek gibi duruyor sanki. Sadece Türkiye haritalı büyük araçlara optimize edilmiş uygun fiyatlı bir cihaz biliyor musunuz?
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi taşımacılığa yönelik bir cihaz yok bildiğim kadarıyla. Bu konuda tecrübesi olan diğer arkadaşlardan görüş bekleyelim; umarım paylaşım olur bu yönde.

    Saygılar
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, saygılar benden . Araştırmalarımda "Remco GPS 6027B" adlı bir cihaz buldum. Gerek bu konu hakkında, gerekse "Remco GPS 6027B" hakkında herhangi bir fikri,bilgisi ve tecrübesi olan forumdaşlardan yardım bekliyorum.
  • Türkiye harita datasında tır,kamyon vs gibi araçlar için yol bilgileri yok.Türkiyede sadece adres bulma işinize yarar yoksa tır yada kamyona özel rota çizmez
  • bende tablet alıp program kurarım dedim ama yok bir turlu yapamadım 250tl ye t110 aldım glaxy ama yok program kuramadım yardımcı olurmusunuz acaba igo kurmayı denedim ama indirdigim yer sıkıntılımı ne avrupa onemli olan tabii
  • stillaa kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Bir çözüm var aslında; Navitel uygulamasında "Truck" seçeneği olması gerek. Bir deneyin isterseniz 30 gün ücretsiz kullanma hakkınız var.

    Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Tomtom Türkiye haritalarında tır-kamyon gibi araçlar için ayrı veriler yokmu dostum?
    Tomtom dediğin gibi EU da iyidir. Belki TR içinde veri vardır.
  • En hızlıyı seçerseniz ve otoban vs kullanımını işaretlerseniz olur gibi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Truck Navigation'da en önemli faktör araç ölçüleridir. Bu yol ve köprüler için çok gereklidir; Türkiye'de tüm köprü ve üstgeçitlerin yüksekliklerinin tam olarak tanımlandiğindan emin değilim. Belediyeler veya karayolları kafasına göre asfalt yapıyor. Bakıyorsunuz yol 10cm. yukarı kalkmış...

    Örnek; burada bir üst geçit var, beton mikseri teğet geçiyor; gördüğüm 2 TIR çatısını parçaladı. Hal böyleyken navigasyona nasıl güveneceksiniz bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.